Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Drept
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2778
Mărime: 21.89KB (arhivat)
Publicat de: Alice Manole
Puncte necesare: 6
Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova Universitatea Perspectiva - INT din Republica Moldova Facultatea Drept

Extras din proiect

11 septembrie 2012

- Am asistat la şedinţa de judecată pe cauză civilă privind partajarea averii. În cadrul acestei şedinţe a avut loc examinarea cauzei în fond. Reprezentantul pîrîtului a adresat instanţei un demers de încetare a procesului. Instanţa admite demersul pîrîtului. Reprezentanta reclamantului acordă întrebari clientului său. Reprezentatul pîrîtului acorda întrebări reclamantului, apoi pîrîtului. Reprezentantul reclamantului a solicitat întreruperea şedinţei, invocînd necesitatea acumulării de noi probe. Şedinţa a fost întreruptă pînă la prezentarea probelor.

- Am asistat la şedinta de judecată Racu Iuri, pe cauză penală. Inculpatul se învinueşte în săvîrşirea infracţiunii, prevăzute de art. 145, al.2 lit. f), fiind condamnat anterior .Judecătorul dispune amînarea cauzei pe 3 aprilie, din cauza lipsei procurorului.

- Am asistat la o şedinţă judiciară pe cauză civilă ,în care s-a prezentat doar reclamantul. Astfel, instanţa hotărăşte amînarea cauzei din cauza lipsei reprezentantului Inspectoratului Energetic de Stat, fapt care face imposibilă examinarea cauzei în lipsa acestuia.

12 septembrie 2012

- Am asistat la o şedinţă de judecată pe cauză penală. Judecătorul expune drepturile părţii vătămate şi a învinuitului , se efectuează colectarea mostrelor (modelului de scris) pentru efectuarea expertizei de identificare daca acesta a fost efectuat de către partea vătămată.În cadrul şedinţei reclamanta copie un document pentru a servi drept mostra de identificare a scrisului acesteia. Avocatul acordă întrebări părţii vătămate , şedinţa se amînă pînă la efectuarea expertizei scrisului.

- Am întocmit Încheeri pe art. 63, alin.1 CC RM şi scrisori recomandate de chemare în judecată a persoanelor interesate în proces.

- Am întocmit citatii pentru dosare civile, am întocmit scrisori recomandare, am întocmit borderouri.

13 septembrie 2012

- Am asistat la o şedinţă de judecată pe cauză civilă, S.R.L.,,Apă-Canal” către Cucu Andrei privind încasarea datoriei pentru folosirea resurselor naturale . În cadrul şedinţei s-a prezentat reclamantul si reprezentantul pîrîtului. Are loc examinarea cauzei in fond, şi se dă citire acţiunii. Recamantul solicită de a transmite copia actului de repartizare a bunurilor. Cererea este respinsă de către reclamat. Instanţa amînă examinare cauzei pînă reclamatul va prezenta documentele necesare pentru examinarea cauzei.

- Am asistat la o şedinţă de judecată deschisă pe cauză penală unde a fost pronunţată sentinţa pentru infracţiunea săvîrşită cu vinovăţie ,condamnat la 3 ani de închisoare.

- Am asistat la o şedinţă de judecată între părţile „Iverest”S.R.L. şi lucrătorul acestuia Gheorghe Duca ,cu privire la încălcarea dreptului angajatului în cadrul SRL-ului dat. Sedinţa a fost întreruptă pînă la următoarea dată pentru prezentarea probelor în acest caz.

- Am asistat la o şedinţă de judecată preliminară pe caz de disfacerea a căsătoriei, în instanţă au fost prezente părţile , cărora le-au fost prezentate drepturile de a lua un avocat şi s-a planificat următoarea dată pentru a fi examinată în fond .

- Am întocmit încheeri pentru dosare civile, am întocmit scrisori recomandate, am cusut borderouri.

Preview document

Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 1
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 2
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 3
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 4
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 5
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 6
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 7
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 8
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 9
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 10
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 11
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 12
Dare de Seamă Privind Efectuarea Practicii de Producție în Cadrul Judecătoriei - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Dare de Seama Privind Efectuarea Practicii de Productie in Cadrul Judecatoriei.doc

Alții au mai descărcat și

Practică la instanțele judecătorești

La scurt timp dupa Decembrie 1989 si instantele judecatoresti au intrat in randul evenimentelor ce au marcat schimbarea. Insa aceasta schimbare nu...

Raport de practică - Judecătoria Sectorului Rîșcani

Practica sa desfăşurat în conformitate cu sarcinile specificate în programul practicii, instrucţiunile pentru studentul practicant, regulamentul...

Convenția de Arbitraj

2. Conditiile de fond Conditiile de fond sunt cele obisnuite oricarei conventii: consimtamânt, capacitate, obiect, cauza (art.948. C. civ. )....

Creditul ipotecar pentru investiții imobiliare

Creditul Reprezinta operatiunea prin care se iau in stapanire imediata resurse (de regula, sub forma de capital) in schimbul unei promisiuni de...

Contract de Societate

SOCIETATEA COOPERATIVA MESTESUGAREASCA “VIITORUL” FAGARAS I. PARTILE CONTRACTANTE (MEMBRII COOPERATORI) Art.1. Persoanele fizice...

Ai nevoie de altceva?