Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2282
Mărime: 16.13KB (arhivat)
Publicat de: Nelu Nica
Puncte necesare: 5
UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ FACULTATEA DE ECONOMIA TURISMULUI INTERN ŞI INTERNAŢIONAL

Extras din proiect

Scurta descriere a agentiei :

Agentia “Buzz Marketing“, este o ramificatie a agentiei imobiliare RE/MAX Star Romania. S-a infiintat in perioada de criza si s-a dezvoltat destul de repede, avand in prezent peste 200 de contracte incheiate in doar 4 luni de activitate. Toate acestea datorita seriozitatii si calitatii serviciilor oferite.

Scurt istoric RE/MAX INTERNATIONAL

• Fondat in 1973 in Denver, Colorado de catre Dave & Gail Liniger. 1 Birou si 4 Agenti de vanzari.

• 1987 RE/MAX devine cea de a doua mare agentie imobiliara din SUA.

• 1988 20.000 de Agenti de vanzari afiliati cu RE/MAX. RE/MAX devine agentia imobiliara nr.1 in Canada.

• 1993 RE/MAX isi deschide Biroul cu nr. 2.000.

• 1994 RE/MAX se infiinteaza propria Retea prin Satelit RE/MAX prin care formarea continua este la indemana personalului chiar in birouri.

• 1995 RE/MAX devine o companie de talie mondiala prin deschiderea de birouri in Africa de Sud, Spania, Israel, Italia, Grecia si Germania. RE/MAX depaseste nr. de 40.000 de Agenti de vanzari.

• 1999 RE/MAX asi deschide biroul cu nr. 3.200 si se extinde in a 30 - a tara: Austria.

• 2006 RE/MAX se extinde in Romania si Ungaria.

• RE/MAX ESTE ACUM PREZENTA IN 63 DE TARI, ARE PESTE 6521 DE BIROURI SI 119,909 AGENTI.

Agentia Buzz Marketing se ocupa cu promovarea anunturilor de vanzari imobiliare direct de la proprietar, pe site-urile proprii sau partenere, fara intermedierea unei agentii imobiliare.

Servicii oferite :

Pachetele de servicii oferite sunt urmatoarele :

STANDARD:

o Promovare proprietate prin website-urile partenere: www.case-ploiesti.ro <http://www.case-ploiesti.ro/> , www.casedevanzareploiesti.ro <http://www.casedevanzareploiesti.ro/> , www.apartamente-ploiesti.ro <http://www.apartamente-ploiesti.ro/> , www.apartamentedevanzareploiesti.ro <http://www.apartamentedevanzareploiesti.ro/> , www.terenuridevanzareploiesti.ro <http://www.terenuridevanzareploiesti.ro/> , www.inchirieri-ploiesti.ro <http://www.inchirieri-ploiesti.ro/> , www.spatii-comerciale-ploiesti.ro <http://www.spatii-comerciale-ploiesti.ro/> , www.agentii-imobiliare-ploiesti.ro <http://www.agentii-imobiliare-ploiesti.ro/> , www.anunturi-ploiesti.ro <http://www.anunturi-ploiesti.ro/> - toate aceste site-uri au fost special optimizate pentru a avea cele mai bune rezultate in cautarile pe motorul de cautare google si sunt special adresate cumparatorilor din Ploiesti. Nu urmarim o adresare la nivel national ci una cat mai eficienta pentru Dumneavoastra.

o Pagina intreaga de prezentare pe www.imobiliare-licitatii.ro <http://www.imobiliare-licitatii.ro/> - Site-ul numarul 1 in cautarile google pentru cuvintele: "licitatii imobiliare", "licitatii imobiliare apartamente", licitatii imobiliare terenuri", "licitatii imobiliare Ploiesti" plus alte 50 de cuvinte cheie legate de domeniul imobiliar. Acesta este un serviciu deja functional pe piata ploiesteana care va permite, pentru un numar de minim 3 cumparatori, sa participati la o licitatie de vanzare, putand obtine astfel un pret mult mai bun decat cel pentru care ati optat.

o Descrierea proprietatii in 1000 de cuvinte - consideram important acest aspect deoarece cumparatorii trebuie sa stie cat mai multe informatii despre proprietatea Dumneavoastra, vecinatati etc. Este un factor important care contribuie la decizia de cumparare.

o Inscriere anunt in peste 100 de site-uri. Traficul zilnic cumulat este de 5 milioane de vizitatori

o 10 Website-uri de prezentare pe internet. Pagini individuale numai pentru proprietatea Dumneavoastra. Peste 10 000 vizitatori pe luna.

o Evaluarea pretului proprietatii. Evaluarea se face avand in vedere studiile comparative: proprietati vandute in zona/ proprietati similare

o Servicii de brokeraj credite. Serviciile noastre de consultanta pentru credite sunt gratuite pentru clientii Dumneavoastra. Astfel, va ajutam pe Dumneavoastra sa nu pierdeti relatia cu un cumparator interesat, sa detineti controlul asupra situatiei pe perioada depunerii dosarului de credit si sa oferiti un plus de valoare cumparatorilor pe care ii aveti.

o Modificare date despre proprietate

o Consultanta juridica 30 de minute cu un avocat specializat

o Prezentare fotografica a proprietatii: 5 fotografii

o Pret promotional: 99 RON. Suma se achita o singura data, Dumneavoastra beneficiind de serviciile noastre pana in momentul finalizarii tranzactiei.

Acesta este pachetul Standard prezentat de agentia de marketing. Cei mai multi clienti au fost incantati de aceasta oferta deoarece le oferim sansa de a economisi bani si timp, colaborand cu o firma care ofera calitate serviciilor prestate.

Suntem negociatorii numarul 1 din lume !

• Avem peste 6.521 de birouri aflate in proprietate privata cu peste 119.909 membri agenti de vanzari in toata lumea

• Agentii RE/MAX au in medie o experienta de 12 ani in domeniul imobiliar si sunt selectati dintr-un procent 30% din cei mai buni agenti din acest domeniu.

• Agentii RE/MAX incheie de trei ori mai multe contracte decat media din domeniu.

Preview document

Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 1
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 2
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 3
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 4
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 5
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 6
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 7
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 8
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 9
Calitatea Serviciilor Oferite în Agenția de Publicitate Buzz Marketing - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Calitatea Serviciilor Oferite in Agentia de Publicitate Buzz Marketing.doc

Ai nevoie de altceva?