Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 5481
Mărime: 530.62KB (arhivat)
Publicat de: Manole-Francisc Nae
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Date de identificare

S. C. Tâmplarul S.R.L. este o societate cu răspundere limitată care în cei 3 ani de activitate a încercat să facă faţă provocărilor din mediul de activitate, atât din punct de vedere al cerinţelor, exigenţelor şi aşteptărilor clienţilor cât şi a concurenţei.

Societatea S.C. Tâmplarul S.R.L a fost înfiinţată în anul 2008 şi îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legea română şi prevederile actului de constituire.

Societatea are sediul în România, Rădăuţi, Str. Gării, nr. 47 B şi este constituită pe durată nelimitată, cu începere de la data înmatriculării în Registrul Comerţului.

Nr de identificare în Registrul Comertului : J17/68/2008

Cod Unic de Identificare: 14721332

Codul CAEN: 4332, Lucrări de tâmplărie şi dulgherie

Cont bancar la BRD Sucursala nr.1, Filiala Rădăuţi: RO40BRDE080SV05558071400

Spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea de producţie şi terenul pe care este amplasat se află în proprietatea asociatului unic, Costandachi Ionut. Asociatul a pus la dispoziţia firmei, prin contract de comodat, o maşină Dacia papuc pentru transportul materialelor şi al produselor finite.

Prin implementarea unei strategii de marketing, va fi mărită şansa oferirii de astfel de produse şi servicii direct cetăţenilor din zonă, eliminându-se totodată şi costurile legate de transportul lemnului şi al produselor finite.

Misiunea si obiectivele firmei

Au ca scop sa deserveasca onorabil nevoile comunitatii, prin furnizarea unor produse si servicii de calitate superioara, la un pret rezonabil. Obiectivul principal este realizarea de profit necesar dezvoltarii firmei in ansamblul ei precum si depasirea concurentei pe piata locala prin seriozitate, munca si satisfacerea nevoilor consumatorilor la cel mai inalt nivel.

Oferim intotdeauna servicii profesionale de cea mai buna calitate, dispunem de tehnologie avansata precum si de personal cu experienta in domeniu.

Ne propunem cresterea continua a calitatii produselor si serviciilor urmata de aprecierea si recomandarile dumneavoastra.

Pentru început, estimăm vânzări ale pieselor de dimensiuni şi de elaborare redusă, vânzări rezultate mai ales în urma promovării directe, după care în lunile imediat următoare estimăm creşterea popularităţii iniţiativei şi creşterea în mod firesc a vânzărilor, incorporând şi articole mai sofisticate.

Ţinta noastră este de a ajunge la vânzări de 5000 € lunar, însă acest lucru va surveni în mod progresiv, iar investiţiile necesare şi dezvoltarea vor fi făcute în ritmul creşterii vânzărilor.

Ne vom baza pe faptul că studenţii la Arhitectură vor face voluntariat, în acelaşi mod, pentru început marketingul, resursele umane şi relaţiile cu furnizorii şi cu partenerii vor fi acoperite de noi, pentru reducerea pe cât posibil a costurilor, de asemenea, vom căuta cât mai multe parteneriate în domenii diverse, şi susţinere în campania de promovare, mergând pe ideea originalităţii iniţiativei şi pe caracterul său ecologic

Activitatea firmei

Putem afirma că piaţa produselor şi serviciilor este în creştere din aceleaşi motive pentru care acest tip de activitate a fost considerată o prioritate: existenţa resurselor necesare, creşterea activităţii de construcţie de case pentru persoanele care se întorc în mediul rural, desfăşurarea de acţiuni de reabilitare a caselor existente etc.

Piaţa produselor şi serviciilor oferite are un caracter stabil şi chiar crescător, în perspectiva creşterii nivelului de trai al locuitorilor şi posibilităţilor crescânde de suportare a cheltuielilor de construcţie de case, întreţinere de locuinţe sau achiziţionare de mobilă.

Societatea noastră oferă următoarele produse şi servicii: prelucrarea materialului lemnos propriu sau al clientului; producţia de cherestea; producerea de semifabricate din lemn necesare construcţiei de clădiri; producţia de mobilă; producţia de piese de stolerie sau tâmplărie; montarea acestor piese la cererea clientului.

Firma SC. Tâmplarul S.R.L.. deţine o serie de oportunităţi legate de mediul extern, oportunităţi ce există pentru fiecare firmă şi trebuie identificate pentru a se stabili la timp strategia necesară fructificării lor.

Planul de maketing

Posibilitatea atragerii de pe piaţa locală a forţei de muncă, de tineri absolvenţi din învăţământul superior cât şi posibilitatea perfecţionării continue a personalului existent reprezinta pentru noi un punct de dezvoltare a acestei activitati in aceasta zona.atata de cunoscuta in domeniu forestier.

Prezenţa puternică în sector a concurenţei reprezintă un factor de stimulare a competitivităţii în mediului extern. Satisfacerea cererii clienţilor este obiectivul firmei;

Un alt avantaj al societăţii, în comparaţie cu concurenţa potenţială în viitor, îl constituie experienţa în domeniu căpătată pe parcursul anilor, societatea dispunând de un personal de specialitate şi de execuţie bine pregătit profesional. De asemenea, experienţa vastă a managerilor societăţii, experienţă acumulată atât în ţară dar şi peste hotare, reprezintă cheia succesului acestei firme.

Utilizarea sistemelor informaţionale performante în organizarea internă a firmei, prin baza de date referitoare la clienţi, sistemul de plată prin card, cec sau viramente bancare, reţeaua proprie de telefonie-cordless internă, reţeaua de calculatoare ce gestionează rotaţia stocului, clienţii, efectuarea plăţilor şi sistemele audio-video de supraveghere a întregii activităţi, îi conferă firmei eficienţă atât internă, legată de comunicare inter- şi intrapersonală, cât şi o satisfacere la un nivel mai înalt a exigenţelor clienţilor.

Accentul deosebit pe dezvoltarea infrastructurii economice (drumuri, instalaţii, transport etc.) şi a serviciilor.

Preview document

Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 1
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 2
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 3
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 4
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 5
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 6
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 7
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 8
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 9
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 10
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 11
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 12
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 13
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 14
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 15
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 16
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 17
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 18
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 19
Elaborarea unui plan de afacere - SC Tâmplarul SRL - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Elaborarea unui Plan de Afacere - SC Tamplarul SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Practică - Fabrica de Mobilă S.A Stejaur

Date generale despre companie: Fabrica de Mobilă S.A ,,Stejaur”(fosta fabrică ,,M.V.Frunze”) este una dintre cele mai vechi întreprinderi din...

Analiza unei firme de mobilă

INTRODUCERE S.C MOBSTEEL S.R.L. este o firmă din România specializată în producţia de mobilier la comandă şi serie şi oferă o gamă largă de...

Plan de afaceri - foișor de grădină

MISIUNEA Firma îşi propune să ofere o paletă bogată de foişoare de grădină, care să-i ajute pe consumatori să se bucure mai mult de grădina lor....

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?