Prezentarea restaurantului - El Paso

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 5143
Mărime: 2.64MB (arhivat)
Publicat de: Eric Jenel Adam
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ghoerghe Lamatic
FEEA, Universitatea Al. I. Cuza

Extras din proiect

1.1.Denumire : EL PASO

1.2.Localizare : Str. Sucevei, nr. 23, Falticeni, Jud. Suceava

1..3Categoria unitatii : Restaurant – Bar, 3

1.4.Data infiintarii : 05.05.2004

1.5.Scurt istoric :

Municipiul Falticeni se afla intr-o zona deluroasa si cu bogate peisaje pitoresti ce incanta orice trecator care-l strabate. Orasul are o suprfata de indintere mica dar asta nu impiedica sa fie un oras frumos, ingrijit si primitor. Aici au trait personalitati mari ai tarii noastre precum scriitorii Mihail Sadoveanu, Ion Creanga, Anton Holban, marele actor GrigoreVasiliu Birlic si marele artist Ion Irimescu.

Restaurantul El Paso a luat renastere in anul 2004 dupa 3 ani de nu a functionat. Actualul proprietar a incercat sa ii dea o noua denunire si fata acestui local care cu ani in urma avea cu totul alta infatisare si structura. Astazi aici gasim un loc in care ne putem recreea si distinge poftele gastronomice cu diferite specialitati culinare si bauturi alese. Restaurantul se afla pe drumul European E85 de aici venindu-i si numele de El Paso. Turistii si trecatorii se opresc din drumul lor pentru a degusta bunatatile bucatarilor de elita ai localului.Restaurantul ofera o admosfera placuta, linistita si relaxanta clientilor prin retetele alese special si muzica care difera de la o zi la alta.

1.6.Organigrama generala a restaurantului El Paso

1.7.Facilitati oferite de restaurant:

Restaurantul El Paso ofera clientilor sai o gama variata de servicii si facilitai, menite sa intampine nevoile celor mai pretentiosi vizitatori care vor fi surprinsi intotdeauna de ceva nou si placut. Restaurantul ofera posibilitatea inchirierii pentru a organiza diferite evenimente ca nunti, botezuri, zile aniversare chiar, reuniuni de afaceri. Restaurantul a avut invitati de seama ca trupele Directia5, Talisman, Amadeus si cantareti de seama Mircea Baniciu, Maria Dragomiroiu pentru a le oferi clientilor sai o motivatie intemeiata pentru al vizita. Personalul restaurantului este bine organizat si instruit pentru a multumi si a-i da clientului o stare de ospitalitate aleasa. Chelnerii ajutandu-i pe clienti in alegerea meniului si bauturii dorite.

Alte facilitate ale restaurantului sunt rezervarile de telefonice pentru mese, mese traditionale moldovenesti.

2. CARACTERISTICI ALE CONSTRUCTIEI

2.1.Structura interioara a restaurantului:

Desing-ul restaurantului El Paso este unul classic cu o combinatie de restaurant rustic ce ofera o eleganta si o armonie deosebita pentru clientii ce pasesc inauntrul sau. Format din doua incaperi una fiind pentru fumatori si una pentru nefumatori atrage mai multi clienti deaoarece nu toate restaurantele le ofera clientilor aceasta oportunitate necesara si benefica.

2.2. Instalatii existente in restaurant:

Pentru a completa imaginea sa de restaurant elegant si rafinat si din respect fata de clientii sai, responsabilii de imaginea acestuia au avut grija pana in cele mai mici detalii de instalatiile localului. Oaspetii beneficiind de un sistem profesional de eliminare a fumului de tigara Westair astfel aerul din incapere fiind curat si lipsit de un miros sufocant si plin de impuritati. Aparatul fiind instalat in partea stanga a salii pe tavan care se incadreaza perfect in décor.

Pe tot timpul sezonului rece sala este incalzita printr-un sistem de incalzire propriu introdus in pardoseala. S-a optat pentru aceasta solutie de incalzire deoarece un sistem clasic de incalzire cu calorifere ar fi afectat design-ul incaperii.

In sezonul cald, pentru a aduce racoare sunt instalate doua aparate de aer conditionat Samsung, cu o capacitate de 18.000 Btu/h.

Un alt sstem indispensabil in restaurante, pub-uri, fast-food-uri este dezumidificatorul efficient in eliminarea umiditatii excesve si in pastrarea unei admosfere optime pentru organismul uman.

Si pentru o atmosfera relaxanta si distractiva s-a optat pentru un sistem profesional de sonorizare care include 10 difuzoare pe perete, amplificatoare, mixere, procesoare de sunet si accesorii.

Apa ce alimenteaza restaurantul este furnizata de firma ACET tot aceasta preluand si deseurile si resturile menajere. Energia electrica este preluata de la Electrica S.A., iar inernetul si telefonul fix fiind furnizatate de catre RomTelecom.

3. PREZENTAREA SPATIILOR

3.1. Prezentarea spatiilor de primire a clientilor:

Holul de primire este un spaţiu foarte important intr-un restaurant deoarece crează o primă impresie şi te poate îndemna să intri în local sau nu.Decorul din hol este în concordanţă cu cel din încăpere,prevestind tematica restaurantului. Pereţii bej se regăsesc în combinaţie cu lemnul de stejar, spaţiul este luminat discret ,de o lumină auriu-roşiatică, pentru a conferi un cadru intim şi plăcut. Holul de primire este separat de sala de mese printr-o arcadă foarte frumos lucrată, încadrată de mici beculeţe de lumini.

Preview document

Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 1
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 2
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 3
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 4
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 5
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 6
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 7
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 8
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 9
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 10
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 11
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 12
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 13
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 14
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 15
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 16
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 17
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 18
Prezentarea restaurantului - El Paso - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Restaurantului - El Paso.doc

Alții au mai descărcat și

Gestiunea unui Restaurant

INTRODUCERE Restaurantul este o unitate de alimentaţie publică care prepară în bucătărie proprie mâncăruri şi le desface contra cost, împreună cu...

Prezentare restaurant - La Roma Club

1. Prezentarea restaurantului “La Roma Club” Sloganul: “Toate drumurile duc spre “La Roma Club” nu este numai o parafraza a expresiei...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?