SC Elisa SA - hârtie igienică

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 26 în total
Cuvinte : 5011
Mărime: 632.17KB (arhivat)
Publicat de: Cornel Stroe
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Societatea noastra infiintata se numeste S.C. Elisa S.A. si este situata pe strada Vasile Lupu, nr. 3, Iasi.S.C. Elisa S.A. area ca obiect de activitate producerea si comercializarea de produse de igiena personala.

Am ales acest domeniu de activitate, datorita faptului ca un membru din familia noastra a lucrat la o societate pe acest profil, avand anumite cunostinte de specialitate.

Intreprinderea a apartinut bunicului nostru, care, in urma cu 50 de ani, s-a hotarat sa-si deschida o mica afacere pe cont propriu.

Initial, societatea era aplasata intr-un mediu destul de restrans, atat cat sa asigure un minimul necesar desfasurarii in conditii optime a activitatii. Pentru inceput, desi numarul de angajati era redus de asemenea, afacerea s-a dezvoltat treptat, bunicul nostru fiind foarte multumit de ideea initiala avuta.

Astfel, avand in vedere faptul ca produsele de igiena personala, vorbind in primul rand despre hartia igienica face parte din categoria bunurilor primare, oricand cererea pe piata pentru acest produs (si acest gen de produse, in general) a fost si va fi ridicata.

Cu toate acestea, desi pe piata exista o cerere ridicata, produsele detinute in cadrul intreprinderii nu ar fi avut vanzari spectaculoase daca ar fi fost de o calitate proasta, sau daca s-ar fi asemanat in totalitate si cu alte produse similare prduse de intreprinderile concurente. Pe langa faptul ca, hartia igienica produsa de intreprinderea noastra este de o calitate superioara, aceasta are si un aspect deosebit de restul hartiilor igienice de pe piata.

Astfel, aceasta se deosebeste prin:

- strat triplu extra-soft de hartie de o foarte buna calitate;

- produse disponibile sub role de diferite dimensiuni

- atractivitate prin culoare (rolele pot fi albe, roz, bleu, verde) si imprimeurile de pe acestea

- fiecare produs este ambalat separat pentru a oferi un plus de igiena

Cu timpul, produsele de igiena vandute, au asigurat un profit al firmei ridicat, fapt ce a permis imbunatatirea conditiilor de munca, a aparaturilor si a echipamentelor utilizate, acestea ajungand la un standard destul de ridicat.

Desi vanzarile au fost spectaculoase si afacerea a devenit tot mai prospera, starea de sanatate a bunicului s-a inrautatit treptat, in ziua de azi nemaifiind capabil sa o conduca. Avand in vedere acest lucru, bunicul a lasat urmasilor posibilitatea de a o continua. Initial, afacerea a fost incredintata parintilor, considerandu-se ca detin atat experienta cat si abilitatea necesara, insa, fiind prea ocupati cu alte afaceri, acestia ne-au oferit si noua posibilitatea de a ne lansa in afacere, oferindu-ne posibilitatea de a fructifica cunostintele dobandite pe parcursul facultatii.

Primii pasi realizati au fost legalizarea afacerii, prin actele depuse ce vizau transferul dreptului de proprietate, lasarea ca mostenire de catre bunicul nostru.

Promovarea unui produs si sublinierea prinicipaleler calitati de care dispun, prin care il face sa se deosebeasca de restul sun foarte importante inportante intr-o afacere.Urmatorul pas a fost astfel realizarea unei pagini web atractive in care sunt prezentate atat imagini din cadrul intreprinderii, cat si exemple de diferite produse destinate vanzarii, precum si anumite detalii legate de un scurt istoric al firmei, linie de produse fabricate si persoane de cotact (numarul de telefon, adresa societatii). Aceasta masura a fost luata in vederea sustinerii promovarii hartiei igienice fabricate.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva exemple de imagini existente pe site-ul intreprinderii noastre – www.s.c.elisa.ro.

Preview document

SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 1
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 2
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 3
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 4
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 5
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 6
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 7
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 8
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 9
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 10
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 11
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 12
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 13
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 14
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 15
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 16
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 17
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 18
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 19
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 20
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 21
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 22
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 23
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 24
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 25
SC Elisa SA - hârtie igienică - Pagina 26

Conținut arhivă zip

  • SC Elisa SA - Hartie Igienica.doc

Alții au mai descărcat și

Marketing produs - hârtie igienică

PARTEA I: PIAȚA Introducere Facem parte din departamentul de marketing al firmei S.C. EDA S.R.L., care are ca și obiect de activitate producerea...

Plan de marketing - hârtie igienică WOW

Plan de marketing pt produsul: hartie igienica imprimate cu benzi desenate ‘’WOW’’ 1. Configurarea produsului 1.1 Atribute Hartia igienica face...

Înființarea unei societăți comerciale

1. DESCRIEREA AFACERII Data inceperii afacerii: 10.12.2012 Stadiul actual al afacerii: faza initiala Faza in care se situeaza afacerea propusa:...

Diagnostic Comercial la SC ALICANTE SRL

Pentru analiza situaţiei S.C. ASILCOSMETICS S.R.L. s-au urmărit câteva dintre cele mai importante aspecte, şi anume: analiza vânzărilor, analiza...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?