Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1112
Mărime: 10.46KB (arhivat)
Publicat de: Mioara Cristian
Puncte necesare: 5

Extras din proiect

Scurt istoric

Firma S.C. AMRITA COM S.R.L. este o firma de catering prezenta pe piata Brasoveana din anul 1997, fiind remarcata prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai, mancare exceptionala, creativitate, flexibilitate si prezentare la standarde inalte.

Pentru a sustine calitatea produselor si serviciilor oferite de catre societate, in 2005 au inceput procedurile de acreditare ISO 2000:9001. Acreditarea obtinuta in primavara anului 2006 vine sa incununeze munca si efortul depus de-a lungul acestor ani in incercarea de a deveni cei mai buni.Din 30 Iunie 2007 s-a deschis pentru brasoveni Complex City – un complex modern ce are in componenta o locatie ca City-Food cu functiile de pizzerie , fast-food si rotisserie si o alta locatie City-Club care vine in intampinarea tinerilor brasoveni cu chef de distractie.

Clientii acestei firme se bucura de vasta experienta a echipei de specialisti in arta culinara a carei misiune este de a veni in intampinarea acestora cu o gama cat mai variata de preparate pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi.Se spune ca nimic nu vorbeste mai bine decat succesul unei companii decat clientii satisfacuti iar Amrita este onorata sa aiba o importanta lista de astfel de clienti. Din portofoliul nostru de clienti fac parte nume precum: Europharm, Rolem, DTR, Spitalul Clinic de Urgenta Brasov, Spitalul CFR, Mediplus etc.

De-a lungul existentei sale firma S.C. AMRITA COM S.R.L. a sprijinit diferite categorii sociale defavorizate, incercand sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.

CAP. 1 Aspecte definitorii ale pietei restaurantului

1.1. Localizare

Galeriile comerciale Orizont – 3000

1.2. Factori de mediu favorizati

In anul 2006 , la sfarsitul lunii august, City-Food primeste o noua distinctie. Locul I in Topul Judetean al Firmelor 2005 la sectiunea Restaurante, Baruri, Cafenele sau Intreprinderi Mijlocii , aceasta distinctie fiind primita din partea Camerei de Comert si Industrie Brasov.In present unitatea are in componenta localul gen Fast-Food si un club pentru satisfacerea tinerilor brasoveni dornici de distractie.

Fiind singurul Fast-food din zona si avand avantajul autoservirii , unitatea beneficiaza de un numar foarte mare de clienti , avand locatia in apropierea unei piete si a unui complex de magazine vizitat zilnic de foarte multi oameni.

Clientii fast-food-ului se bucura de vasta experienta a echipei de specialisti in arta culinara a carei misiune este de a veni in intampinarea acestora cu o gama cat mai variata in preparate.

City-food si-a propus sa faca tot posibilul pentru a veni in ajutorul clientilor care vor sa isi sarbatoreasca asa cum isi doresc ei evenimentele cele mai importante din viata lor, localul fiind pus la dispozitie spre inchiriere pentru diferite ocazii ( petrecere aniversara, zile de nastere, nunti, reuniuni de clasa, etc.).

Preview document

Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 1
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 2
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 3
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 4
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 5
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 6
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 7
Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Aspecte Definitorii a Restaurantului SC Amrita COM SRL.doc

Ai nevoie de altceva?