Portofoliu Management în CTS

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 4346
Mărime: 50.78KB (arhivat)
Publicat de: Rafael Alecu
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Tema 1 - Prezentaţi o idee de afaceri în domeniul serviciilor şi realizaţi un slogan de

promovare a acestei afaceri.

Ideea mea de afacere este realizarea unui complex de recreere în orasul Piatra Neamt, care să contină :

a. 1 hotel denumit „HOTEL BISTRITA –Piatra Neamt” cu un restaurant modern ;

b. 2 parcuri pentru adulti si unul pentru copii;

c. 3 bazine de adamcimi diferite (max 0.8 m pentru copii prescolari, intre 0.8 si 1.3 m pentru copii pana in 12 ani, intre 1.0 si 1.9 m iar pentru adulti , intre 1.2 si 2.6 m pentru amatorii de innot);

d. terenuri de jocuri sportive unul de baschet, unul de handbal si unul de fotbal (unul acoperit);

e. pistă pentru role si biciclete;

f. un patinoar pentru perioada iernii;

g.amenajari specifice pentru tenis de masă, teren de volei, spatii de joacă pentru copii, o terasă-bar.

Acest complex ar putea fi amplasat la periferia orasului ,imediat sub poalele padurii de fag.Mentionez ca regiunea include parcursul raului Bistrita ,un bun prilej pentru scaldat si natatie. Am ales amplasarea în această zonă deoarece este un loc cunoscut si recomandat de petrecere a timpului liber.

Am ales această afacere deoarece în orasul Piatra Neamt si în împrejurimi nu sunt foarte multe posibilităti de agrement specifice si cu atât mai putin zone în care locuitorii pot practica anumite sporturi sau distractii in aer liber . De asemenea în orasul Piatra Neamt sunt doar două zone de agrement situate in amonte si aval de hidrocentrala nr. 5.Pe parcursul verii , in special in lunile iulie si august se observa o algomerare a populatiei imagine care distruge de la sine farmecul naturii.Deasemenea nu exista amplasari ale unor unitati gestionare de servicii.

Nemtenii reclama aceasta situatie descurajanta cauzata de lipsa unei zone propice în care îsi pot petrece zilele de vara si weekendurile si a unor terenuri unde pot face sport pe timpul iernii. De asemenea s-a constat că majoritatea celor ce au vârsta peste 25 de ani reclamă avarierea si demodarea vechii Baze de Agrement Bistricioara si spun că le lipseste perioada în care puteau să îsi petreacă timpul liber în incinta acesteia.

În continuare prezint numele, sloganul, analiza mediului intern si extern al acestui Complex de Agrement Bistro NEW Sercvice 4 People Agrement cât si posibilitătile de promovare.

1. Nume: BistroNEW Services 4 People Agrement

2. Slogan: “Tinta noastra este de a va simtiti bine alaturi de noi”

3. Misiunea Complexului de Agrement BistroNew este de a satisface nevoile de recreere ale consumatorilor din zona municipiului Piatra Neamt. Se oferă posibilitatea petrecerii timpului liber alături de prieteni si familie, intr-un cadru natural, intr-un mediu vesel, oferind o gama echitabila de servicii, la cele mai convenabile standard de calitate. Puteti petrece timpul liber recreindu-va in natura departe de grijile cotidiene , sau la un meci de fotbal ori alt sport preferat de dumneavoastră, stând la plajă, sau de ce nu, petrecând seara în cercul dumneavoastră de prieteni in cadrul teraselor noastre.

4. Furnizorii

Principalii furnizori sunt:

- Primaria Municipiului Piatra Neamt;

- FC Ceahlaul ;

- SC Petrodava SRL – furnizori permanenti pentru bucătăria terasei

- SC Amigo SA – furnizori de băuturi alcoolice si non-alcoolice

- SC Total Expert Constructors Team for Teem POOL SA –servicii pentru constructia si amenajarea piscinelor conform celor 3 stas-uri prezentate anterior.

- SC Comprest SA – prestări servicii de salubritate

- Compania de Apă Piatra Neamt;

Furnizorii sunt importanti deoarece atributiile si competentele lor se simt asupra activitătii noastre (prin produsele si serviciile oferite). Furnizorii complexului de agrement pot fi inlocuiti dar numai daca situatia o cere in mod imperios deoarece înlocuirea lor presupune costuri suplimentare si trebuie evitată. De aceea între firmă si furnizori trebuie să reziste o relatie de colaborare si compatibilitate permanentă.

5. Clientii

Clientii sunt in primul rand locatari ai municipiului Piatra Neamt si mai nou, cei din comunele limitrofe.Categoria de varste are un spectru foarte larg de toate vârstele tinând cont de multitudinea activitătilor ce pot fi desfăsurate aici.Tarifele cerute in baza prestarii de servicii sunt concepute pentru localnicii cu venituri medii. De asemenea acestia pot beneficia de un stil de viată mai activ ,mai relaxat motiv pentru care peste 70% din ei vor ramane fideli in cadrul acestui complex de agrement.

6. Concurentii

Principalii concurenti sunt: Pietricica XXL (un complex de pensiuni turistice la poalele muntelui Pietricica) si Lacu Rosu,locatie situata la cca 35 km.

Preview document

Portofoliu Management în CTS - Pagina 1
Portofoliu Management în CTS - Pagina 2
Portofoliu Management în CTS - Pagina 3
Portofoliu Management în CTS - Pagina 4
Portofoliu Management în CTS - Pagina 5
Portofoliu Management în CTS - Pagina 6
Portofoliu Management în CTS - Pagina 7
Portofoliu Management în CTS - Pagina 8
Portofoliu Management în CTS - Pagina 9
Portofoliu Management în CTS - Pagina 10
Portofoliu Management în CTS - Pagina 11
Portofoliu Management în CTS - Pagina 12
Portofoliu Management în CTS - Pagina 13
Portofoliu Management în CTS - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Portofoliu Management in CTS.doc

Te-ar putea interesa și

Portofoliu la Management CTS Orange România

1.Descrierea firmei si sloganul In anul 2000 France Telecom a achizitionat Orange de le Mannesmann si a reunit toate activitatile sale in domeniul...

Ai nevoie de altceva?