Proiect BRD

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 4484
Mărime: 28.78KB (arhivat)
Publicat de: Anghel Simon
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Viorica Bedrule

Cuprins

  1. CAPITOLUL 1. Date de identificare/ descrierea organizaţiei 2
  2. CAPITOLUL 2. Situaţia reală a organizaţiei 5
  3. CAPITOLUL 3. Concluzii şi propuneri 10

Extras din proiect

Capitolul 1. Date de identificare/ descrierea organizaţiei

BCR este cel mai valoros brand financiar din România. Banca oferă întreaga gama de produse şi servicii pentru populaţie având în prezent 600 de unităţi retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) deschise în întreaga ţară în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori.

Clienţii corporate beneficiază de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre de afaceri corporate dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari. Banca pune la dispoziţia clienţilor, persoane fizice şi juridice, o ofertă complexă de produse şi servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalata cea mai mare reţea naţională de ATM şi POS – peste 1.600 de bancomate şi peste 14.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card. BCR se prezintă astăzi drept cel mai important Grup financiar din România, cu activităţi în ţară şi în străinătate - prin subsidiare şi reprezentante bancare, cu o prezenţă marcantă, prin societăţile sale de profil, pe piaţa leasingului, în domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinţe, precum şi în asigurari.

BCR Banca pentru Locuinţe s-a înfiinţat în aprilie 2008 şi şi-a început activitatea bancară în iulie 2008, cu un capital social de 45.000.000 lei, fiind prima subsidiara total integrata a grupului BCR. Acţionariatul BCR BpL este format din Banca Comercială Română S.A. – 80% din capitalul social şi Bausparkasse der Osterreichischen Sparkassen Aktiengesellschaft – 20% din capitalul social.

Presedintele Consiliului de Supraveghere al BCR BpL este domnul Martin Skopek, Vicepresedinte Retail al BCR.

Conducerea executivă a BCR BpL este formată din Petre Tulin – Preşedinte Executiv, Carmen Schuster şi Erwin Bernhard – vicepresedinte.

Sucursala din Iaşi a BCR Banca pentru Locuinţe, îşi are sediul pe Strada Sf Lazar, nr 16, la etajul 3 din Cladirea Gabriel, unde există birourile unde îşi desfăşoară activitatea personalul permanent format din directori şi coordonatori, 8 la numar.Tot aici au loc training-urile şi pregătirea profesională a angajaţilor.

BCR Banca Pentru Locuinţe oferă cele mai bune soluţii pentru îmbunătăţirea confortului locativ pe termen mediu şi lung. Economisirea şi creditarea pentru domeniul locativ presupune mai întâi economisirea unei sume de bani, iar apoi obţinerea creditului dorit pentru renovarea unei locuinţe – credit in lei cu dobandă fixă pe toată durata contractului. Acest sistem se dovedeşte a fi una dintre cele mai inteligente şi avantajoase posibilităţi de investiţie pe termen lung, cu o tradiţie de câteva decenii în Europa.

Produsele de economisire- creditare oferite de BCR BpL, sunt o variantă profitabilă şi sigura de a economisi bani şi de a benficia de un credit ieftin în domeniul locativ.

In prima etapa pui deoparte o anumită sumă de bani (periodic sau toată suma odată) pentru care primeşti o dobandă bună de la noi + prima de la stat* în proportie de 25% din economiile efectuate în decursul unui an.

In a doua etapă îţi punem la dispoziţie banii economisiti + dobanda+ prima de la stat, împreuna cu creditul în lei cu o dobanda mica de 5% sau 6% (fixa) pe an.

* Prima se acordă cetăţenilor români cu domiciliul stabil în România, pentru economiile depuse în fiecare an şi este de maxim 250 Euro (echivalentul în Lei).

Avantajele oferite de către BCR BpL sunt randamentul foarte bun la sumele economisite şi cu dobânzi fixe şi foarte mici – de 5% sau 6% pe toată durata contractului la creditele în lei, fără penalităţi la rambursare anticipată.

Produsele de economisire-creditare pe care le promovează BCR Banca pentru Locuinţe sunt deosebit de avantajoase, au costuri reduse şi condiţii flexibile de obţinere, garantare şi administrare a creditelor, ceea ce le face să fie accesibile tuturor. BCR Banca pentru Locuinţe îţi oferă mijloacele financiare necesare pentru a-ţi amenaja casa aşa cum îţi planifici.

Unul dintre cele mai convingătoare motive, care îi determină pe clienţi să apeleze la sistemul de economisire-creditare, îl constituie prima de stat şi celelalte facilităţi fiscale, care oferă un randament efectiv al economisirii de până la 11,2% pe an, mai atractiv chiar decât dobânzile la depozitele clasice.

BCR Banca pentru Locuinţe pune la dispoziţia clienţilor săi un portofoliu format din trei produse financiare, pentru nevoile specific ale fiecarui client Acestea sunt:

Locuinta PLUS Cu un minim efort financiar pe termen mediu îţi poţi îmbunătăţi confortul locuinţei tale: poţi să zugrăveşti locuinţa, să pui termopane, să pui centrală termică, să schimbi gresia, faianţa şi parchetul din sufragerie şi multe, multe altele.

Avantaje:

- Avantaj 1: Ai un randament foarte bun pentru economiile tale!

- Avantaj 2: Ai rate lunare de economisire foarte mici!

- Avantaj 3: Poţi să-ţi achiţi creditul mai repede, fără penalităţi!

- Avantaj 4: Ai economiile garantate de Fondul de Garantare a depozitelor, în limita a 50.000 Euro

Locuinta IMEDIAT Dacă te grăbeşti şi vrei să ai un credit ieftin şi cât mai repede, poţi să faci orice investiţie în îmbunătăţirea confortului locuinţei tale. In plus: poţi să refinanţezi credite luate cu o dobândă mult mai mare de la alte bănci!

Avantaje:

- Avantaj 1: Iţi depui economiile o singură dată!

- Avantaj 2: Ai o perioada scurtă de economisire, deci acces rapid la credit!

- Avantaj 3: Ai o dobândă fixă, avantajoasă la creditul in lei - doar 5% pe an!

- Avantaj 4: Ai economiile garantate de Fondul de Garantare a depozitelor, în limita a 50.000 Euro

Economii PLUS Un randament maxim al economiilor tale pe termen mediu: Poţi sa faci orice investitie în îmbunătăţirea confortului locuinţei tale.

Avantaje:

- Avantaj 1: Ai un randament crescut pentru economiile tale!

- Avantaj 2: Economiseşti pe o perioadă mai lungă o rată mai mică!

- Avantaj 3: Ai o rata mică de rambursare a creditului, apropiata de rata de economisire lunara!

- Avantaj 4: Ai economiile garantate de Fondul de Garantare a depozitelor, în limita a 50.000 Euro

Preview document

Proiect BRD - Pagina 1
Proiect BRD - Pagina 2
Proiect BRD - Pagina 3
Proiect BRD - Pagina 4
Proiect BRD - Pagina 5
Proiect BRD - Pagina 6
Proiect BRD - Pagina 7
Proiect BRD - Pagina 8
Proiect BRD - Pagina 9
Proiect BRD - Pagina 10
Proiect BRD - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Proiect BRD.doc

Te-ar putea interesa și

Proiect economic realizat la B.R.D. - G.S.G. Roman

PARTEA I CAP 1. MEDIUL DESFASURARII ACTIVITATII UNEI BANCI – B.R.D. – G.S.G. 1.1. Cadrul general de organizare si desfasurare a activitatii...

Proiect practică BRD-GSG

Capitolul 1. Prezentarea băncii. Istoric şi evoluţie 1.1 Momentul istoric al înfiinţării, principalele etape şi evoluţia sa în sistemul bancar...

Proiect BRD

1.1. Denumirea, sediul, durata şi emblema. BRD – Groupe Société Générale SA este societate pe acţiuni admisă la tranzacţionare pe o piaţă...

Proiect Monografie BRD

BRD-Groupe Societe Generale Cap.1. Prezentare societăţii bancare.Istoric şi evoluţie Profil BRD-Groupe Societe Generale este a doua bancă...

Proiect practică - BRD Group Societe Generale

Responsabilitate Sociala BRD este un actor comunitar important, desfasurând deja de mai multi ani actiuni sustinute în materie de mecenat...

Responsabilitate socială BRD

INTRODUCERE Nenumărate cercetări efectuate în ultimul deceniu subliniază importanţa comportamentului corporatist responsabil şi durabil. La...

Proiect Economic BRD

Capitolul I. Mediul desfăşurarii activităţii unei bănci 1.1. Consideratii generale Sistemul bancar, prin cadrul său organizatoric şi prin...

BRD - proiect practică

1. Prezentare generală BRD - Groupe Société Générale 1.1 Istoric BRD - Groupe Société Générale este a doua Bancă din România după totalul...

Ai nevoie de altceva?