Cereale Nestle - tehnici promoționale

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1537
Mărime: 53.15KB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Analiza pietei:

În 1866, in Vevey, Elvetia, Henri Nestlé, un farmacist experimentat, a creat în premiera un produs alimentar pentru sugari bazat pe cereale si lapte, pe care l-a numit Farine Lactée Nestlé.

Într-o zi, un prieten a venit la el cu un bebelus ce fusese nascut prematur cu o luna. Deoarece nu tolera nici un fel de mâncare, medicii din localitate nu i-au dat sanse de supravietuire bebelusului. Henri Nestlé a hranit bebelusul cu laptele sau cu cereale si acesta a supravietuit. În câtiva ani noul produs s-a extins datorita cererii din aproape toata Europa.

Henri Nestlé si-a denumit compania Societé Farine Lactée Henri Nestlé si a folosit numele sau drept logo, nume care în limba germana înseamna " cuibusor ", precum si emblema familiei sale - un cuib de pasari în care mama îsi hraneste puiul. Acest simbol al familiei protectoare continua sa fie folosit de catre Companie pentru a evoca siguranta, afectiune, natura si hrana.

Între timp, Compania Anglo-Elvetiana de Lapte Condensat, fondata în 1866 de catre fratii americani Charles si George Page, a deschis la Cham, Elvetia, prima fabrica de lapte condensat îndulcit din Europa, producând primul lapte condensat, Milkmaid, si intrând în competitie cu Farine Lactée Nestlé. Activitatea a continuat pâna în 1905, când cele doua companii au fuzionat sub numele "Nestlé and Anglo-Swiss Condensed Milk Co."

Iata cateva posibile combinatii la micul dejun:

Nestle Muesli cu lapte

Nestle Fitness cu iaurt natural cu 0% grasime

fulgi de porumb cu suc de portocale (da, stim ca, traditional, se combina cu lapte, dar... ai incercat sa vezi cat e de bun?)

Cerealele, un izvor de energie si sanatate

Cerealele sunt un mic dejun ideal pentru a incepe ziua. Ele asigura o alimentatie echilibrata. Furniezeaza organismului energia si substantele nutritive necesare pentru activitatile la care paticipam de dimineata pana seara. Vitaminele pe care le contin maresc energia si puterea organismului. Fibrele scad colesterolul, imbunatatesc digestia si ajuta la stabilirea unei diete echilibrate. Cerealele compenseza de asemenea deficitul de calciu important pentru intarirea oaselor, minerale si fier, esential pentru sistemul imunitar.

Vom avea o alimentatie completa care ne va ajuta sa facem fata provocarilor din timpul zilei. Oboseala si senzatiile de foame vor fi inlaturate. Vom fi in forma maxima si vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus. In plus, vom reusi sa tinem o dieta sanatoasa.

Daca inca nu v-ati convins de beneficiile acestui aliment va mai spun ceva. S-a dovedit ca cerealele previn de asemenea bolile de inima, obezitatea, diabetul, problemele intestinale si chiar diferite tipuri de cancer. Sunt delicioase, dar sunt in primul rand foarte sanatoase. Medicii si nutritionistii le recomanda pentru orice varsta.

Preview document

Cereale Nestle - tehnici promoționale - Pagina 1
Cereale Nestle - tehnici promoționale - Pagina 2
Cereale Nestle - tehnici promoționale - Pagina 3
Cereale Nestle - tehnici promoționale - Pagina 4
Cereale Nestle - tehnici promoționale - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Cereale Nestle - Tehnici Promotionale.doc

Te-ar putea interesa și

Tehnici promoționale concurs - Nestle

1.Analiza pietei Compania elvetiana Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata în anul 1886 de catre Henri Nestlé si este...

Analiza pieței cerealelor pentru micul dejun în România

1 PRODUSUL a Scurt istoric al produsului la nivel mondoial si national Cerealele au fost concepute pentru consumul matinal Micul dejun trebuie să...

Oferte promoționale - cereale pentru copii

1.1. Analiza Compania elveţiană Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondată în anul 1866 de către Henri Nestlé şi este astăzi...

Tehnici Promoționale Nestle Chocapic

1.Analiza preliminară a produsului 1.1 Analiza conjuncturii de piaţă a produsului În 1866, in Vevey, Elveţia, Henri Nestlé, un farmacist...

Ai nevoie de altceva?