Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 3748
Mărime: 235.49KB (arhivat)
Publicat de: Salomea State
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Comportamentul de achizitie in cadrul cinematografului Hollywood Multiplex

1. Prezentarea firmei - Despre Cinema

IMAGINEA HOLLYWOOD MULTIPLEX

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall este cel mai nou membru al grupului MediaPRO si aduce cu sine nu mai putin de 9 ani de experienta pe piata exploatantilor de cinematografe din Romania. 10 sali moderne in care se imbina calitatea si confortul la cele mai inalte standarde, sisteme avansate de sonorizare, imagine perfecta, servicii de cea mai buna calitate, fac usor de inteles motivul pentru care Hollywood Multiplex este liderul pietei cinematografice din Romania.

La Hollywood Multiplex Bucuresti Mall clientii se pot bucura de fiecare spectacol cinematografic in conditii ce reflecta respectul pentru confortul si buna dispozitie a clientilor.

Cele 10 sali ale cinematografului Hollywood Multiplex ofera iubitorilor de cinema calitate si confort la cele mai inalte standarde, cel mai avansat sistem de sonorizare, cea mai buna imagine, cele mai noi si mai bune filme direct de la Hollywood, dar si cea mai prompta si mai amabila servire, precum si un decor stralucitor, colorat si modern.

Aceste realizari sunt rezultatul preocuparii permanente de a oferi spectacole de film la cele mai inalte standarde internationale, in conditii de confort total, si de a satisface cele mai exigente preferinte pentru a transforma spectacolul de cinema intr-o experienta memorabila.

DESPRE HOLLYWOOD MULTIPLEX

Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf. Stau marturie serviciile de care iubitorii de film din Romania s-au bucurat pentru prima data la Hollywood Multiplex: primul site al unul cinematograf (ce ofera posibilitatea rezervarii on-line), primul cinematograf la care a fost posibila rezervarea biletelor prin SMS, primele petreceri aniversare pentru copii organizate intr-un cinematograf.

In anul 2004 Hollywood Multiplex a lansat singurul program de fidelizare implementat de un cinematograf din Romania, un program care a strans pana in acest moment peste 70.000 de clienti care au ales sa beneficieze de avantajele cardului Hollywood Multicard.

Incepand cu data de 1 mai 2009, Hollywood Multiplex este, alaturi de CinemaPRO si Lotus Oradea, posesorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD) din lume, tehnologii pe care cinematograful le-a implementat in premiera mondiala absoluta.

Primul cinematograf de tip de multiplex din Romania, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall este locatia ideala pentru toti cei care doresc sa se distreze si sa-si petreaca timpul liber in compania prietenilor sau impreuna cu intreaga familie, urmarind cele mai bune filme.

BENEFICII

In timpul vizionarii filmelor clientii se pot bucura de:

• aer conditionat;

• aer conditionat si incalzire optima;

• pana la 20 de filme diferite saptamanal, dintre cele mai noi si mai bune de pe piata;

• minim 48 de spectacole pe zi;

• sunet digital: Dolby Digital, DTS, SDDS, sisteme super performante care va permit sa va bucurati de filmele vizionate in toata splendoarea sunetului lor original;

• vizibilitate perfecta din orice loc al salii datorita dispunerii in amfiteatru a scaunelor;

• ecrane panoramice uriase cu un design special adaptat; existenta unui Candy Bar ce ofera posibilitatea cumpararii si servirii in salile de cinema a floricelelor proaspete, dulciurilor, precum si a bauturilor racoritoare;

• spectacole de noapte in timpul week-endului, tarife diferentiate si posibilitatea de a face rezervari:

-prin telefon la 327.70.20, 327.70.21, 327.70.22, 327.70.23

-online, accesand categoria Rezervari de pe site

- prin SMS la numarul 1454.

• oferte speciale, evenimente dedicate premierelor si lansarilor de film, cadouri surpriza.

Central European Media Enterprises Ltd. a preluat pe 28 iulie divizia de entertainment a Media Pro. MediaPro Entertainment este unul dintre principalii producatori si distribuitori de film si televiziune din Europa Centrala si de Est, care detine printre altele si Studiourile MediaPro, unul dintre cele mai importante nuclee de productie cinematografica din aceasta zona. MediaPro Entertainment include de asemenea MediaPro Pictures, MediaPro Distribution, Pro Video, MediaPro Music & Entertainment, Cinema PRO, Hollywood Multiplex, pachetul majoritar din Domino - companie de productie de spoturi - si MediaPro Pictures sro - operatiunile de film din Cehia.

Prin integrarea MediaPro Entertainment, grupul american va crea una dintre cele mai puternice divizii de continut si distributie de film, entertainment si reality-show care va oferi servicii tuturor televiziunilor din Europa Centrala si de Est pe care le detine. CME anticipeaza ca efectul pe termen mediu al acestei consolidari va afecta in mod pozitiv costul, calitatea si implicit cantitatea productiilor locale pentru statiile CME. De asemenea, CME doreste sa foloseasca reteaua de distributie a MediaPro Entertainment pentru crearea de noi surse de venit pentru produsele sale.

Ronald Lauder, presedinte non-executiv si fondator al CME, explica: “In ultimii 20 de ani, Adrian Sarbu a transformat MediaPro Entertainment intr-o companie de productie si distributie de tip hollywoodian, unica in Europa Centrala si de Est. Scopul acestei achizitii vizeaza crearea de continut pentru statiile tv ale CME, iar acest lucru va permite diversificarea surselor noastre de venit.”

Preview document

Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 1
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 2
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 3
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 4
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 5
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 6
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 7
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 8
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 9
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 10
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 11
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 12
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 13
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 14
Comportamentul de achiziție în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Comportamentul de Achizitie in Cadrul Cinematografului Hollywood Multiplex.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?