Fundația PAEM Alba

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 2032
Mărime: 17.35KB (arhivat)
Publicat de: Gabriela Grecu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bolog Andreea
Proiect de practica realizat la fundatia PAEM, sustinut in cadrul Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Extras din proiect

Fundatia PAEM Alba

Prezentarea companiei

Fundatia PAEM Alba este o organizatie neguvernamentala, infiintata in baza legii 21/1924, avand o structura reprezentativa pentru comunitatea locala Alba Iulia. Fundatia reprezinta interesele unui consortiu de dezvoltare locala, format din reprezentanti ai institutiilor si ai societatii civile din comunitatea locala. Fundatia PAEM Alba, in cadrul unor structuri parteneriale de tip public - privat si privat - privat, cu Consiliul Local Alba Iulia, Prefectura Judetului Alba, Consiliul Judetean Alba, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia si Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC), isi propune ca prin intermediul unor campanii integrate de informare si promovare sa aduca Uniunea Europeana (UE) mai aproape de cetatean si structurile institutionale economice, educationale, mass media si de societatea civila din judetul Alba.

Adresa: Alba Iulia

Bd. Ferdinand nr. 14

judeţul Alba

Adresa de

corespondenţă: Alba Iulia

Bd. Ferdinand nr. 14

Telefon: +40258 818488

Fax: +40258 816518

E-mail: paem@apulum.ro

Obiectul de activitate: Fundatia PAEM Alba este promotoarea unei dezvoltari economice si sociale durabile la nivelul municipiului Alba Iulia, prin elaborarea si implementarea de proiecte si programe destinate comunitatilor vulnerabile social, comunitatii de afaceri, sectorului neguvernamental, administratiei publice locale, mediului inconjurator si mediului educational.

Obiective

Obiectivul general

Cresterea gradului de viziblitate si transparenta comunitara a Uniunii Europene in judetul Alba si a nivelului de sensibilizare al opiniei publice din comunitatile locale ale acestuia in privinta necesitatii si oportunitatii accesarii si constientizarii unor informatii tematice europene in contextul perspectivei institutionale 2007 ? momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.

Obiective specifice

1. Operationalizarea la nivelul judetului Alba a unei retele de multiplicatori institutionali care sa aduca informatia europeana cat mai aproape de interesele si cerintele cetatenilor si ale tututror factorilor institutionali interesati.

2. Dezvoltarea expertizei sectoriale de interes european la nivelul Intreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM) cu activitati de export si a micilor producatori agricoli din judetul Alba.

3. Organizarea unei campanii integrate eficiente de sensibilizare a opiniei publice mai putin informate din zonele urbane, rurale si comunitatile sarace ale judetului Alba pentru a ajusta nivelul de cunoastere si intelegere a aspectelor privind Uniunea Europeana si procesul de integrare al Romaniei in structurile institutionale ale acesteia.

Scopul organizaţiei

Scopul organizatiei este de a identifica, concepe si implementa masuri active pentru dezvoltare locala.

Domeniul de activitate principal il constituie cercetare fundamentală.

Domenii de activitate secundare: educaţie ecologică;

Alte domenii: combaterea poluării, tehnologii curate; educaţie ecologică; biodiversitate şi conservarea naturii; arte vizuale, arhitectură, ceramică; timp liber, turism; integrare europeană şi euro-atlantică; dezvoltare comunitară, locală; dezvoltare economică de infrastructură; dezvoltare socială, ameliorare probleme sociale; locuri de muncă, instruire şi asistenţă; drepturi civile, educaţie civică; solidaritate etnică şi tradiţie culturală; organizare evenimente; pentru săraci; informare, asistenţă, consultanţă; editare publicaţii; training

Personalul

Persoana de contact : Vasile Voicu Bora, Presedinte executiv

Persoana de contact 2: Crina Iacob, Director programe

Persoana de contact 3: Alin Dorin Dumitru, Director programe

Număr de angajaţi: 16

Număr de voluntari: 2

Parteneri de afaceri:Consiliul Local Alba Iulia, Prefectura Judetului Alba, Consiliul Judetean Alba, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia si Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC), Primaria municipiului Alba Iulia

Intermediari: BRD Invest SA

Beneficiari: Societăţi comerciale subvenţionate de primărie : S.C. Apă Canal S.A., S.C Tremac S.A. şi S.C. Transport public local călători.

Preview document

Fundația PAEM Alba - Pagina 1
Fundația PAEM Alba - Pagina 2
Fundația PAEM Alba - Pagina 3
Fundația PAEM Alba - Pagina 4
Fundația PAEM Alba - Pagina 5
Fundația PAEM Alba - Pagina 6
Fundația PAEM Alba - Pagina 7
Fundația PAEM Alba - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Proiect de Disciplina - Fundatia PAEM Alba.doc

Ai nevoie de altceva?