Marketing direct la firma SC Omarel SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 2361
Mărime: 2.65MB (arhivat)
Publicat de: Zeno Necula
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Munteanu Vasile

Extras din proiect

1. Prezentarea firmei

Numele firmei este „OMAREL" si provine de la numele copiilor familiei care a infiintat aceasta firma, dupa cum urmeaza: „Oana", „Marian", „Elena" si „Lucian" sugerând o afacere de familie orientata spre satisfacerea unor necesitati legate de copii, domeniul de activitate al firmei fiind producţia de articole vestimentare pentru nou- nascuti si copii.

Sigla firmei prezentata in figura 1 este aceeaşi cu numele acesteia si sugereaza apropierea de lumea copiilor iar sloganul "Pentru orice

Figura 1 Sigla si sloganul firmei

prichindel" sugereaza apropierea fata de nevoile oricărui consumator.

Forma de proprietate a firmei este privata organizata sub forma unei societari cu răspundere limitata si isi desfasoara activitatea in domeniul producţiei si comercializaţii de articole textile pentru nou-nascuti si copii,avand codificările 1824 si 5212 dupa codul CAEN.

Firma a fost infiintata in anul 1991 si la acel moment producea batiste de copii si de dama, fete de masa, lavete din bumbac pentru igiena copiilor dupa care au fost introduse in fabricaţie si alte produse cum ar fi: scutece, paturele, port-bebe-uri, căciulite,salopete,costumase etc.

De la infiintare si pana in prezent firma s-a specializat si produce o gama larga de produse toate adresate aceluaisi segment de piaţa: nou-nascuti.

Firma isi desfasoara activitatea in judeţul Neamţ, localitatea Targu Neamţ, si deţine un spaţiu de producţie cu o suprafaţa de 200 m2 prezentata in figura 2 cu un număr de 3 maşini de cusut cu un ac, 6 maşini de incheiat - surfilat, o maşina de cusut cu doua ace, o maşina de cusut nasturi, o maşina de făcut butoniere si o maşina de pus capse, masa de croit si doua mese de lucru.

La acest spaţiu se adauga un spaţiu neproductiv cu o suprafaţa de 30 mp destinat desfasurarii activitatilor de proiectare a produselor precum si administrative (birouri).

Figura 2. Spaţiul de producţie

Referitor la resursa umana, firma are un număr de 10 angajaţi in producţie dupa cum urmeaza: 8 confectionere, 1 croitor si un responsabil recepţie materie prima si livrări comenzi care este insarcinat si cu controlul tehnic de calitate. Deasemenea firma mai are 4 angajaţi, manager general, administrator, proiectant si un .gestionar care este responsabil de magazinul de desfacere situat in aceeaşi localitate.

2. Misiunea firmei

Misiunea firmei este sa ofere oportunitatea oricărei mame sa isi imbrace copilul in hăinuţe confortabile din bumbac.

Aceasta declaraţie de misiune este bazata pe faptul ca in general, îmbrăcămintea trebuie să îndeplinească două condiţii: să fie de calitate şi să fie confortabilă.

In ceea ce priveşte copiii, alegerea hainelor, şi nu numai, se face în funcţie de vârsta. Pentru bebeluşi este indicat ca îmbrăcămintea să fie din bumbac, să îi îmbrace bine corpul, să nu îl strângă, să nu aibă aplicaţii sau imprimeuri care sa îl irite. Cele mai indicate pentru copii până într-un an sunt costumaşele întregi (care se închid în faţă şi au capse între picioare), body-urile, caciuliţele, botoşeii, baveţelele. Acestea sunt preferate de mămici pentru ca sunt comode si feresc copilul de a sta cu mijlocul gol. Cele mai indicate sunt produsele din ţesături naturale.

Preview document

Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 1
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 2
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 3
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 4
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 5
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 6
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 7
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 8
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 9
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 10
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 11
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 12
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 13
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 14
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 15
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 16
Marketing direct la firma SC Omarel SRL - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Marketing Direct la Firma SC Omarel SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Afaceri în Familie

ARGUMENT Principalul motiv care a stat la baza alegerii acestei teme constă în lipsa unor studii solide în domeniul comunicării în afacerile de...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?