Marketing - Mixer Trendymix

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2847
Mărime: 1.46MB (arhivat)
Publicat de: Smaranda Iancu
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Atribute

- Caracteristici fizice

Culoarea şi stilul: Trendymix se gaseste intr-o varietate de culori, astfel încât cumpărătorul să poată alege culoarea preferată

Desi culoarea are o importanţǎ relativ scǎzutǎ în industria electrocasnicelor, anumiţi cumpǎrǎtori sunt influenţaţi de aspectul produsului , iar producǎtorii trebuie sǎ se preocupe şi de design pentru a putea satiface nevoile tuturor cumparatorilor.

Culoarea definitorie pentru produsul nostru este culoarea rosie, insa D.A.L pune la dispozitie o paleta de 22 culori din care cumpărători vor putea alege nuanţa prefereta pentru mixerul pe care îl vor achiziţiona.

Construit integral din metal rezistent la apă, mixerul devine astfel mai robust, mai stabil şi mai durabil în comparaţie cu competitorii existenţi pe piaţă, castron de amestecare din oţel inoxidabil lustruit pentru un design sofisticat

Deşi este solid ca o piatră (cântăreşte 11.3kg), are totuşi un design rotunjit fiind astfel uşor de curăţat şi folosit. Este construit pe principiul mixerului planetar, ceea ce duce la o mixare rapidă şi în profunzime a ingredientelor.

Cuva este de asemenea uşor de mânuit datorită mânerului ergonomic de care dispune. Datorită capacului de cuvă ce intră în dotările standard nu trebuie să-ţi faci griji pentru pereţii din jurul aparatului -ntreaga compoziţie va rămâne în interiorul bolului înlăturând astfel pierderi de vreun fel. Acest capac are un picurător care ajută la adăugarea de ingrediente în timpul mixării.

În afară de cele amintite, dotările standard mai includ o spirală pentru aluatul de pâine, o paletă şi un tel din inox. Toate aceste componente sunt proiectate să lucreze unitar, realizând cea mai bună mixare pe care o poţi aştepta de la un mixer.

MIXER ŞI NU NUMAI Dar KitchenAid poate fi mai mult decât un mixer şi aceasta datorită accesoriilor ce pot fi comandate suplimentar:

1. dispozitiv de stors şi strecurat fructe şi legume;

2. dispozitiv de stors citrice;

3. dispozitiv de feliat şi răzuit brânzeturi şi legume;

4. dispozitiv de tocat carne;

5. dispozitiv de măcinat cereale;

6. dispozitiv de făcut paste;

7.dispozitiv de desfăcut conserve;

8. dispozitiv de umplut cârnaţi.

Gabaritul : - greutatea neta : 11,3 kg

- Puterea: de 300 watts

- Tensiune: 220 V

- Viteza: de la 1 la 10

- Capacitatea maximă: 5 l

Funcţiile produsului

- funcţia principala a mixerului este pentru a mixa, a amesteca, a încorpora diverse ingrediente într-o compoziţie omogenă, într-un timp foarte scurt preparatele culinare cum ar fi: sosuri, maioneze, frişcă, albuşuri de ou spumă, creme, aluaturi, etc.

- functia secundara: datorita accesorilor sale suplimentare (mai sus enumerate), Trendymix poate indeplini si asrcinile unui robot de bucatarie.

Sistemul de sustinere

Numele produsului nostru esteTrendymix – este un nume simplu, concret, unic si este sugestiv pentru produsul nostru.

Semnul de marca pentru mixerul Trendymix este reprezentat de un glob pamantesc invartit de un mixer , la care este atasat sloganul ‘’We mix your world’’.

- Ambalajul

Ambalajul îndeplineşte o funcţie vitală pentru majoritatea produselor,tocmai de aceea necesitǎ un studiu atent, el face parte integrantǎ din produs şi nu poate fi tratat izolat de acesta. Pentru a gǎsi un material corespunzǎtor unei perfecte protecţii oferite produsului au fost necesare o serie de teste care au avut ca finalitate descoperirea unei combinaţii de plastic cu carton presat. Un material care oferǎ maximǎ protecţie produsului împotriva umezelii şi factorilor negativi exteriori protejând bunurile şi ajutând la menţinerea proprietăţilor produsului. Am ales acest tip de ambalaj pentru ca se stie ca , de regula, calitatea lui se afla in stransa relatie cu clasa produsului.

Ambalajul va avea non-culoarea alba ,iar pe fetele principale ale cutiei va fi imaginea mixerului ( culoarea produsului afisat corespunde cu cea a produsului din cutie) , iar sub aceasta numele produsului.

In interiorul cutiei se vor gasi urmatoarele elemente:

- mixerul

- o punga din pastic sigilata care va contine instructiunile de folosire in toate limbile europene, gcertificatul de garantie al produsului care va trebui completat ulterior

- accesoriile:

- Serviciile

Serviciile tehnice care insotesc produsul fizic propriu-zis constituie un important instrument de marketing.Serviciile oferite de firma D.A.L. sunt:

- reparare si intretinerea produselor

- asigurarea de piese de schimb

- garantarea performantelor produsului prin termenul de garantie

Preview document

Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 1
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 2
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 3
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 4
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 5
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 6
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 7
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 8
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 9
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 10
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 11
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 12
Marketing - Mixer Trendymix - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Marketing - Mixer Trendymix.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?