Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1524
Mărime: 31.02KB (arhivat)
Publicat de: Antonie Sima
Puncte necesare: 7
Universitatea Transilvania Brașov Facultatea de științe economice și administrarea afacerii

Extras din proiect

După ce o firmă înţelege ramura şi piaţa pe care doreşte să concureze, etapa următoare este să realizeze o analiză a concurenţilor. Această analiză ajută la înţelegerea poziţiei concurenţilor majori şi a oportunităţilor existente pentru a obţine un avantaj concurenţial.

Pentru a-și putea planifica strategii eficiente de markenting, firma are nevoie să știe tot ceea ce poate ști despre concureții săi. Ea trebuie să-și compare constant strategiile de marketing, produsele, prețurile și canalele proprii cu cele ale concurenților apropiați. În acest mod, firma poate descoperi zone de posibile avantaje și dezavantaje competitive. Așa cum se poate vedea în figura de mai jos, analiza concurenților presupune mai întâi identificarea și evaluarea concurenților iar apoi selectarea concurenților care vor fi atacați sau evitați.

În mod normal, identificarea concurenților ar părea o sarcină simplă. Folosind cea mai simplă definiție, firma ar putea considera că are drept concureți acele firme care le oferă acelorași clienți produse și servicii similare, la prețuri similare.

Prezentarea Hotelului Dracula Târgoviște

Se află zona piemontană inaltă a Campiei Ialomiței, la 70 de km departare de Pitești și 80 km distanță față de capitală. Este o unitate de cazare recent deschisă circuitului turistic, bucurându-se de poziționare centrală și condiții elegante de primire a oaspeților.

Hotelul Dracula este amplasat în centrul orașului Târgoviște – fosta cetate de scaun a Țării Românești, centru economic, militar, politic, cultural și religios cu mare însemnatate la acea vreme, un oraș ce vă va face placere sa-l vizitati.

Hotel Dracula deschis în anul 2007, vă stă la dispoziție cu servicii de calitate într-un ambient plăcut, oferindu-vă un sejur plăcut.

Restaurantul hotelului Dracula asteaptă clienții plin de ospitalitate cu o gamă largă de preparate care îmbină armonios savoarea tradițională romanească cu tendințele bucătăriei moderne internaționale.

Aici veți găsii locul ideal pentru a va organiza evenimente importante precum nunți, botezuri, petreceri festive și private.

Hotel Dracula pune la dispoziția turiștilor 5 camere cu 2 paturi individuale, 6 camere cu 3 paturi individuale, 9 camere cu paturi matrimoniale, 5 camere cu 1 pat dublu și unul individual, 1 suită cu 2 paturi matrimoniale.

Spațiile de cazare sunt dotate cu calculator conectat la internet, tv și cablu tv, grup sanitar.

De asemenea Hotel Dracula dispune de bar de zi, sală de conferințe, restaurant, gradină de vară, cabinet masaj și reflexo-terapie, birou schimb valutar, spălătorie, room service, parcare și multe alte servicii pentru că sejurul dumneavoastră să fie cât mai relaxant și liniștit.

Cum ajungem ?

Hotelul Dracula este situat pe Str.Libertății, Nr.7, în centrul orașului Târgoviște, județul Dambovița.

Căi de acces:

-feroviară : gara centrală Târgoviște pe linia București – Târgoviște

-rutieră: pe drumul național București – Târgoviște – Sinaia la 90 km de București și 55 km de Sinaia.

Preview document

Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 1
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 2
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 3
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 4
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 5
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 6
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 7
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 8
Marketing turistic - mediul concurențial al Hotelului Dracula Târgoviște - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Marketing Turistic - Mediul Concurential al Hotelului Dracula Targoviste.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?