Marketingul Serviciilor - Club Versus

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 5 fișiere: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 3869
Mărime: 1.21MB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

PARTEA INTAI

Club Versus- Iaşi

Str. Codrescu nr. 6,

Tel. : 0724 218158

www.versuslounge.ro

Club Versus este spatiul creat pe gustul tuturor clientilor, unde se regasesc detalii personalizate, astfel incat sa se simta in largul lor, in orice moment. Prezent de curand in viata de noapte a Iasiului, Club Versus dispune de resurse inspirate pentru a transforma noaptea in zi si notiunea de distractie in stil de viata. Tocmai de aceea, in fiecare zi a saptamanii clientii au parte de muzica buna, atmosfera selecta si, de ce nu, un spatiu intim pentru reabilitarea timpului petrecut la serviciu, sau pierdut in compania unor oameni care nu sunt pe gustul lor. In Club Versus se regaseste intimitatea si se gusta pe deplin momentele placute, dupa care se tanjeste in fiecare zi.

1.Implicarea umana

Atmosfera exterioara

Versus Club, cu sediul in Str. Codrescu, Nr 6, este pozitionat in zona Copoului, ceea ce constituie un avantaj din punct de vedere al clientilor, stiut faptul ca in zona Copoului se afla Campusul studentesc Codrescu si Universitatea, zona cu intensa circulatie din partea tinerilor. De altfel se stie ca, Copoul confera o nota de romantism si intimitate. Clubul se adreseaza tinerilor cu varste intre 19-28 ani.

Prezenta clubului in zona reda o nota de intim, dar la prima impresie risca sa dea o perceptie gresita clientului deoarece cladirea seamana cu un fel de depozit. Coloritul cladirii este portocaliu, iar poarta pe care se intra in incinta exterioara a clubului confera o senzatie de underground binevenita in oaza plina de studenti. Ceea ce deosebeste de celelalte cluburi, baruri din zona o face tema avantgardista, noua, iesirea din cotidian si patrunderea in alte lumi pe care clientul si le insuseste dupa personalitatea si imaginatia lui.

Clubul are o parcare destul de mare, o terasa restransa pentru clienti unde se pot relaxa nederanjati de zgomotul infernal al masinii.

Atmosfera interioara

Trecerea de la exterior la interior e socanta, proprietarii clubului vrand parca sa depaseasca orice limita, orice bariera pusa in calea distractiei, a pus in contrast atmosfera exterioara cu cea interioara. Prezenta clubului e semnalizata de un spot luminos cu numele clubului, amplasat chiar la intrarea in interiorul clubului pe un perete lateral. Se intalneste un vestibul aflat la intrarea in club, avand rol de spatiu de asteptare.

Rezolvarea spatiului interior a fost gandita in asa fel incat sa conduca clientul prin tot clubul, in acest sens am in vedere realizarea diferentei de nivel chiar de la intrare care se continua cu un culoar dirijat de pozitia barului in centru. Canapelele sunt dispuse radiant astfel incat privirile sa se intersecteze din orice unghi indemnand la comunicare. Cu aceasta nota de extravaganta este realizat si mobilierul in special canapelele din piele neagra care fac parte din paleta cromatica a clubului. Pozitia dj-ului este strategica pentru animarea atmosferei, ritmurile muzicii fiind insotite de jocul laserelor.

Personalul clubului amabil, este ales cu atentie, selectat dupa standardele unui club in voga, tinuta lor nelasand o impresie de neglijenta. Selectarea clientilor reprezinta un motiv in plus la ambianta clubului, neaccesibila oricui. Abordarea clientului este facuta cu respect si bunavointa,indrumandu-l in centrul distractiei, clientul simtind o stare relaxanta, euforica.

Programul clubului : Marti- Joi 12- 02

Vineri- Duminica 20- 06

Preview document

Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 1
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 2
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 3
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 4
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 5
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 6
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 7
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 8
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 9
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 10
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 11
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 12
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 13
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 14
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 15
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 16
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 17
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 18
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 19
Marketingul Serviciilor - Club Versus - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Chestionar Versus.doc
  • Marketingul Serviciilor - Club Versus.doc
  • nota de comentarii mkt serv Versus.doc
  • Pliant Versus.doc
  • Tematica proiect mkt serviciilor.doc

Alții au mai descărcat și

Gestiune - Club RS

Situat in apropiere de centrul orasului Iasi, Club RS( Rapa Galbena-Str. Fatu Nr. 2A) este un restaurant de prima clasa ce va poate oferi preparate...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?