Mesaj Publicitar pentru un Produs Tangibil - Coca-Cola

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 25 în total
Mărime: 2.98MB (arhivat)
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Construiti mesajul publicitar pentru un produs tangibil sau serviciu avand in vedere toate elementele structurale ale acestuia (titlu, text, imagine, slogan). Mesajul publicitar sa fie realizat pentru publicare in forma tiparita Fiecare element de strucura sa aiba justificare de minim jumatate de pagina de text. Mesajul va fi redactat in minim 2 variante de publicare cu explicatiile aferente fiecarei variante.Realizati o grila de evaluare a punctelor tari si a acelor slabe ale fiecarui mesaj in raport cu celalalt.

Viaţa are gust!

Nimic nu e mai bun decât o Coca-Cola rece ca gheata Brrr!!!

Pentru consumatorii din intreaga lume ,Coca-Cola este bautura reconfortanta pentru trup,minte si spirit,mult mai buna decat alta alternativa pentru ca aceasta bautura combina adevaratul gust de Cola cu senzatia de revigorare

si placere.

Explicatia titlului

Titlul atasat informeaza clientul asupra calitatii extraordinare al bauturii carbogazoase Coca-Cola aceasta fiind necomparabil mai buna decat alta. In zilele calduroase de vara Coca-Cola iti potoleste setea aceasta fiind rece ca gheata aducand asupra consumatorului efectul “Brrrr” perfect in orice moment al zilei.

Explicatia imaginii

Cu ajutorul imaginii atasate afisului am incercat sa scoatem in evidenta efectul racoritor al bauturii Coca-Cola. Imaginea poate fi considerata usor exagerata dar prin aceasta efectul de gheata al bauturii este scos in evidenta.

Cel mai important element in promovarea unui produs din punct de vedere al afisului publicitar, in reprezinta imaginea. Aceasta il face pe client sa isi indrept privirea catre panoul publicitar si astfel ajunge sa descopere noul produs.

Explicatie text

Citind textul putem afla faptul ca bautura carbogazoasa Coca-Cola se adreseaza persoanelor din intreaga lume aceasta avand un efect revigorant pentru trup, minte si spirit. Textul informeaza consumatorul ca nimic nu se compara cu o Coca-Cola originala aceasta imbinand gustul de Cola cu senzatia de revigorare perfecta pentru o zi calduroasa de vara.

Explicatie slogan

Sloganul este un text ce descrie pe scurt, maxim 5-6 cuvinte, mesajul central/viziunea firmei. Acesta poate fi: un indemn, un cuvant ce caracterizeaza compania si prezinta punctul sau forte, o atitudine ce se doreste a fi transmisa publicului.

Sloganul Coca-Cola: “Viata are gust!” ne sugereaza faptul ca bautura racoritoare Coca-Cola da gust vietii cotidiene. Viata de zi cu zi e plina de intamplari de care ne amintim intotdeauna cu placere. Este vorba de acele intamplari care te fac sa simti ca traiesti, sa te bucuri, care iti schimba intr-o clipa starea de spirit, toate acestea merg impreuna cu o Coca-Cola.

Conținut arhivă zip

  • Mesaj Publicitar pentru un Produs Tangibil - Coca-Cola.ppt

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?