Miere de albină - Alpina Carpatina

Proiect
7.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 33 în total
Mărime: 1.10MB (arhivat)
Publicat de: Amelia Nițu
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. SCURT ISTORIC
  2. TIPURI DE MIERE
  3. PRODUSE
  4. OBIECTIVE STRATEGICE PE TERMEN SCURT
  5. ANALIZA SWOT
  6. POLITICA DE PRODUS
  7. POLITICA DE MARCA
  8. POLITICA DE PRET
  9. POLITICA DE DISTRIBUTIE
  10. PREMII OBTINUTE
  11. HARTA DE POZITIONARE A MARCII
  12. COMPORTAMENTUL DE CUMPARARE AL CONSUMATORILOR
  13. PIATA PRODUSULUI
  14. IMAGINEA DE MARCA
  15. POLITICA PROMOTIONALA
  16. CONCLUZII

Extras din proiect

In anul 1991 ia nastere S.C. Apicola Pastoral Georgescu S.R.L. In 1995 este infiintat primul magazin, unde amatorii de produse apicole puteau gasi toate produsele stupului si informatiile necesare pentru a stabili ce combinatie este cea mai indicata pentru a-si imbunatatii starea sanatatii sau pentru tonificarea organismului.

Este membrul Asociatiei Crescatorilor de Albine (A.C.A.) din 1974 si a fost presedintele A.C.A. din Focsani,Jud. Vrancea din 1980 pana in 1991, cand a considerat ca este momentul sa puna toata experienta si cunostiintele in slujba consumatorilor de produse apicole si sanatatii in general.

Cu perseverenta, rabdare, efort sustinut si studiu aprofundat al tuturor publicatiilor in domeniu, Cornel Georgescu a reusit incetul cu incetul sa patrunda in toate tainele apiculturii, fiind in prezent unul dintre cei mai cunoscuti si recunoscuti apicultori din tara(aproximativ 200 de stupi).

Totul a inceput la sfarsitul anilor ’60, cand Cornel Georgescu, patronul firmei, a primit cadou doua roiuri de la un apiculor in varsta, cu experienta, care i-a indrumat primii pasi in meseria de stupar.

Datorita conditiilor climatice foarte bune in judetul Vrancea se practica apicultura.De acest lucru a profitat si domnul Cornel Georgescu atunci cand s-a hotarat sa puna bazele unei afaceri ce consta in cresterea albinelor.

Stupii sunt amplasati intr-o zona de munte si mai precis in Lepsa,o zona propice pentru dezvoltarea acestei afaceri.

Conținut arhivă zip

  • Miere de Albina - Alpina Carpatina.ppt

Alții au mai descărcat și

Proiect Marketing. Mierlin - Miere de Albine

I. DESCRIEREA FIRMEI Mierea de albine este alimentul care imbina cel mai bine calitatile nutritive cu cele terapeutice. An de an, tot mai multi...

Cercetare de piață - mierea de albine

1. SCURT ISTORIC AL PRODUSULUI LA NIVEL MONDIAL ŞI NAŢIONAL Mierea de albine a fost prima substanţă dulce folosită de om, fiind preţuită în...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?