Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3769
Mărime: 173.55KB (arhivat)
Publicat de: Matei Fiodor Nicola
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Maxim Andrei
mix de mkt pe produsul mancare pt pisici, vitalkat, reclama publicitate

Extras din proiect

Rezumat introductiv

VITALKAT este o firma specializata in producerea si comercializarea produselor destinate hranei pentru pisici. Firma are drept scop lansarea a doua produse special concepute pentru pisicile adulte si puii de pisica: VITALKAT ADULT si VITALKAT JUNIOR.

Produsele noastre se adreseaza tuturor detinatorilor de pisici, insa analizand piata am fixat segmentul tinta. Acesta este format din persoanele care au pisici, ce locuiesc in mediul urban, avand venituri medii sau mari si cae din punct de vedere psihografic au un caracter introvertit sau melancolic. Dorim sa satisfacem segmentul nostru tinta prin oferirea unor produse de o calitate superioara, naturale, hranitoare si la un pret accesibil.

In urma cercetarii efectuate folosind drept instrument chetionarul am putut afla aspecte esenţiale privind mixul de marketing, compus din pret, produs, promovare si distribuţie.

1. Configurarea produsului

Produsul este componenta esenţială a mixului de marketing, celelalte trei elemente “clasice” ale acestuia sunt strict determinate de el, deoarece se distribuie şi se promovează produsul şi tot lui i se stabileşte preţul. El este acela care satisface multiplele nevoi ale consumatorului şi de aceea producătorul pentru a-şi atinge scopul final – obţinerea unui profit cât mai mare – trebuie să determine natura multidimensională a cererii de consum şi să producă doar acele bunuri pe care le solicită cumpărătorii. Astăzi, este unanim acceptat faptul că succesul final al unei firme, estimat în profitul total, depinde în foarte mare măsură de politica de produs a acesteia.

Mancarea pentru pisici special preparata, reprezinta un produs esential ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia acestora. De aceea, VITALKAT isi propune sa asigure pe langa o alimentatie corespunzatoare, si o stare de sanatate optima a pisicilor conferite de continutul de vitamine si minerale pe care produsele noastre il detine.

1.1 Atributele produsului

Caracteristicile fizice ale produselor detin un rol important atat pentru noi ca firma cat si pentru clienti, deoarece prin intermediul lor se transmit informatii esentiale referitoare la produs, acestea contribuind la cresterea numarului de cumparatori.

Produsul VITALKAT este fabricat in doua variante, adresat in primul rand pisicilor adulte, sub numele de VITALKAT Adult si a puilor de pisica, numindu-se VITALKAT Junior.

In urma cercetarii realizate,am constatat ca potentialii clienti manifesta o preferinta pentru hrana uscata destinata pisicilor fata de cea umeda. Asadar, noul produs VITALKAT va avea o consistenta solida sub forma de granule si pernite,oferind o combinatie excelenta ce se regaseste in acelasi ambalaj,atat pentru pisicile adulte cat si pentru cele junioare. Acestea vor avea un aspect si o culoare asemanatoare carnii, cu un miros si un gust apetisant oferindule pisicilor satisfactie maxima inghititura cu inghititura. Aceste granule vor avea o dimensiune optima pentru a putea fi usor masticabile,iar pernutele crocante vor avea o umplutura de lapte si bucatele special taiate pentru dintii pisicilor.

VITALKAT JUNIOR este adresat pisicilor sub 12 luni, acest produs având ca ingredient special taurina, un aminoacid esenţial pentru pisici care se gaseste numai în proteinele animale. Deoarece pisicile nu sunt capabile să producă în corpul lor suficientă taurină, este foarte important ca ele să fie hrănite cu o mâncare bogată în acest aminoacid care contribuie la sănătatea ochilor şi a inimii. Necesarul de vitamine şi minerale este asigurat din carnea de pasăre, miel, iepure şi raţă deasemenea din legume şi lapte.

VITALKAT ADULT este destinat pisicilor peste 12 luni.Conţinutul de Omega 3 şi Omega 6, atent proporţionate asigură acestor animale o piele sănătoasă şi o blană lucioasă şi deasă. Alte ingrediente special utilizate sunt: extractul de merişor, esenţial pentru sănătatea tractului urinar,carnea de pui uşor digerabilă şi totodată mineralele şi vitaminile necesare pisicilor adulte.

Preview document

Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 1
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 2
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 3
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 4
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 5
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 6
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 7
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 8
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 9
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 10
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 11
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 12
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 13
Mix de marketing mâncare pentru pisici - Vitalkat - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Mix de Marketing Mancare pentru Pisici - VITALKAT.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?