Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun

Proiect
7/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 2 fișiere: doc, ppt
Pagini : 32 în total
Cuvinte : 3122
Mărime: 1.23MB (arhivat)
Publicat de: Gicu Chivu
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cristian Nistor
Proiect tehnici promotionale Universitatea “Alexandru Ioan Cuza ” , Iaşi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Specializarea “ Economia Comerţului , Turismului şi Serviciilor ”

Extras din proiect

Brandul Betty Ice

Fondatorii companiei Betty Ice au visat la realizarea celui mai special desert.

În 1994 a luat fiinţă un vis Betty Ice.

Mereu ne dorim să fim cei mai buni în ceea ce facem, oricare ar fi ţelul nostru. Iar de la vis la realizarea lui este un drum nu întotdeauna uşor.

A fost nevoie de luni şi ani de căutari, de încercări, de reuşite şi uneori de nereuşite, pentru ca Betty Ice sa devină ceea ce este azi - o companie care are un cuvânt de spus pe piaţa românească de îngheţată.

Dezvoltarea companiei a condus în timp la mai multe achiziţii de utilaje de ultimă generaţie, pentru ca în 2006 toată munca şi eforturile noastre să fie răsplătite cu una din cele mai moderne fabrici de îngheţată din Europa.

Nu suntem modeşti, suntem exigenţi; Cu noi, cu munca noastră, cu produsele noastre.

Misiunea noastră este caracterizată de dorinţa de a creşte în continuare, de a păstra şi de a îmbunătaţi calitatea produselor.

Toate încercările, munca, cercetarea ne-au făcut să înţelegem că intervenţia noastră în creaţia naturii trebuie să fie cât mai redusă, iar acest lucru ne-a determinat să ne alegem îngredientele cu mare atenţie.

La Betty Ice putem spune că fiecare sortiment reprezintă o adevărată operă de artă: delicată, fină, cremoasă, în combinaţii deosebite cu fructe, alune, toppinguri şi alte bunătăţi, pe care vă lăsăm să le descoperiţi singuri.

Betty Ice are următoarele mărci: Betty Balleto, Betty Lido, Betty Squash, Betty Destiny, Betty Verity, Betty Quicly, Betty Armony, Betty Bel Canto,

Betty Toledo.

1. Analiza preliminară a produsului/serviciului ales

Macromediul

Macromediul firmei reprezintă ansamblul factorilor (variabilelor) încorporabili ce constituie climatul general în care acesta îşi desfăşoară activitatea.

Există patru categorii de astfel de factori care influenţează modul în care firmele îşi abordează activităţile de marketing. În literatură, ei sunt cunoscuţi sub denumirea de factorii PEST:

o Factorii socio – culturali, care se referă la modelele de componente ale consumatorilor pe o anumită piaţă.

o Fatorii tehnologici, care vizează amplificarea potenţialului economic al societăţii.

o Factorii economici, care se concretizează într-un sistem de fenomene (variabile) economice şi modalităţi de alocare a resurselor în societate.

o Factorii politico – juridici, care se referă la mijloacele de control menite să apere interesele indivizilor şi societăţii în ansamblu.

Factori economici: În ciuda perioadei de criză pe care o traversează economia naţională şi impactul pe care îl are asupra economiei autohtone, piaţa îngheţatei continuă să reprezinte un domeniu activ şi profitabil.

Pretul îngheţatei Betty Ice variând între 2 – 15 Ron, face o diferienţiere printre clienţii vizaţi, adresându-se în mod special persoanelor cu venituri medii şi mari.

Factori socio-culturali: Îngheţata este consumată atât de persoanele tinere, cât şi de cele în vârstă, fiind totuşi considerat mai mult un produs sezonier şi nu ca un desert.

Factorii tehnologici: Dezvoltarea tehnologiei a dus la noi moduri de a satisface nevoile clienţilor noştri, cel mai bun exemplu în cazul îngheţatei cu ingrediente 100% naturale. Betty Ice deţine cea mai mare fabrică de îngheţată din Europa de Est. Design-ul exterior şi interior al fabricii dar şi aparatura de producţie şi ingrediente de zeci de milioane de euro vorbeşte despre obsesia pentru calitate a patronilor.

Preview document

Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 1
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 2
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 3
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 4
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 5
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 6
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 7
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 8
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 9
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 10
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 11
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 12
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 13
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 14
Participarea la târguri și expoziții Betty Ice - Summer Fun - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Participarea la Targuri si Expozitii Betty Ice - Summer Fun.doc
  • Participarea la Targuri si Expozitii Betty Ice - Summer Fun.ppt

Alții au mai descărcat și

Tehnici promoționale - târguri și expoziții

Partea I 1.Participarea la un târg comercial Introducere Domeniul de activitate al firmei « Linda Prodcom Srl  ,cu sediul în Bucuresti,este...

Târguri și expoziții

DESPRE FIRMA : ofera mobila (clasica , moderna) , accesorii necesare in mobilarea oricarui spatiu. Ovo Design are peste 10 ani de experienta in...

Participarea la târguri și expoziții - versiunea expozantului

3.1. Introducere – Puterea unui targ/unei expozitii Ca parte a mixului de promovare, participarea la un targ/expozitie este pe departe cel mai...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?