Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2023
Mărime: 18.21KB (arhivat)
Publicat de: Aurel Kovacs
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Dirtu Monica, Pavel Felicia

Extras din proiect

CAPITOLUL I:AGENTUL ECONOMIC

1.1.Prezentarea firmei

Denumirea societatii este SC "ALY-FLORY"SRL.

Societatea comerciala "ALY-FLORY"SRL este persoana juridica romana avand forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata cu doi asociati,astfel:

-Andrei Popescu,cetatean roman,domiciliat in Vatra Dornei,str.Mihai Eminescu nr 101,bl.200 sc.B ap.27 ;

-Razvan Antonescu, cetatean roman, domiciliat in Vatra Dornei, str.Luceafarului, nr 10.

Acesti doi asociati vor fi preocupati tot timpul cu toate problemele operationale, comerciale si manageriale ale firmei.

Obligatiile sociale vor fi garantate cu patrimoniul social, asociatii fiind obligati numai la plata partilor sociale. Activitatea societatii se va desfasura in conformitate cu legile in vigoare.Sediul societatii va fi stabilit in Romania, comuna Dorna Candreni, str.Transilvaniei, nr 12.

Durata societatii este nelimitata de la data inmatricularii in Registrul Comertului.

Capitalul initial si varsat al societatii "ALY-FLORY"SRL este de 80000 RON,divizat in parti sociale ,repartizate dupa cum urmeaza :

a.Andrei Popescu-50 de parti sociale de cate 1000 RON,in valoare de 50000 RON,aport varsat integral in numearar ;

b.Razvan Antonescu-30 de parti sociale a cate 1000 RON,in valoare de 30000,aport in natura(un teren,o cladire si 4 autoturisme).

Partile sociale pot fi transmise intre asiciati.Societatea comerciala isi poate mari capitalul social pe baza hotararii Adunarii Generale a Asociatilor sau Actionarilor.cu respectarea dispozitiilor legale.

Marirea capitalului social se va face prin multiplicarea partilor,prin aport financiar sau in natura,din partea asociatilor.

Reducerea capitalului se va face pe baza hotararii Adunarii Generale a Asociatilor sau Actionarilor,se vor specifica motivele si modalitatile de realizare

,cu respectarea limitei minime legale.

Societatea comerciala "ALY-FLORY"SRL isi propune sa aiba in primul an un profit net de aproximativ 7000000 RON,urmand ca acesta sa creasca in anii urmatori conform studiilor de marketing.

1.2.Afacerea propusa si domeniul de activitate

SC"ALY-FLORY"SRL este o firma care desfasoara o activitate ampla si care va avea ca obiecte de activitate urmatoarele :

-fabricare de confectii ;

-comercializarea confectiilor la pretul cu amanuntul ;

-transporturi rutiere de marfa.

Activitatile se desfasoara la sediu,in spatii inchiriate,in targuri,piete,oriunde in tara,in zonele autorizate de autoritatea statala.

Firma se va axa in principal pe primul obiectiv fiind mai important decat celelalte doua.Fabricarea de confectii ca si celelalte doua obiective este una dintre cele mai bune oportunitati de investitie in domeniul textil.Aceasta activiatate s-a dezvoltat destul de mult in majoritatea tarilor dornice sa satisfaca cerintele clientilor la maxim.Pentru realizarea confectiilor este nevoie de o serie de materiale care nu se gasesc la un pret prea rezonabil.Materialul din care dorim sa facem confectii si care credem ca va satisface nevoile clientilor este matasea.Acesta este un material foarte fin si cautat de doamnele din inalta societate care doresc sa fie cat mai elegante atunci cand vor purta rochii fine de matase care le vor face sa straluceasca la diferite petreceri si banchete.Realizarea confectiilor din matase este o activitate relativ noua si care ne poate aduce un profit imens.La ora actuala exista 1-5 producatori de confectii din matase din judetele Suceava,Bacau si Cluj.Piata din Romania nu este organizata,ritmul de fabricare a confectiilor este incomparabil cu a celor din bumbac sau in.Matasea este un material fin si pretentios care ar putea satisface nevoile oamenilor cu o pozitie sociala buna.De asemenea din matase se mai pot confectiona camasi,pantaloni si cravate pentru barbati.Firma SC"ALY-FLORY"SRL doreste sa ofere pietei produse naturale si de calitate superioara.

Acest plan de afaceri es

te un proiect ce reprezinta o estimare a ceea ce poate realiza firma prin forte proprii luand in calcul valorile medii ale costurilor si preturilor.In aceasta activitate nu pot exista doar avantaje si reusite ci pot aparea o serie de obstacole care ne-ar putea diminua succesele.Unul dintre aceste obstacole ar putea fi aparitia pe piata a altor producatori mai puternici si care ar putea concura cu noi sau deteriorarea acestui material pretentios pe durata transportului sau manipularii.

Preview document

Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri SC ALY-FLORY SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?