Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2698
Mărime: 125.53KB (arhivat)
Publicat de: Maxim Duma
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. I.Descrierea formei legale a firmei 3
  2. I.II.Certifiari Vodafone 4
  3. II.Descriere sistemului retelei si a acordurilor legale si structural din retea 4
  4. III. Descriere sistemului intern de control al calitatii existent in firma de audit 5
  5. IV. Scop 5
  6. V.Domeniul de aplicare 5
  7. VI.Documente de referinte 6
  8. VII.Descrierea procesului de audit 6
  9. VII.I. Planificarea auditului 6
  10. VII.II. Efectuarea auditului 6
  11. VII.III. Elaborarea raportuluide audit 6
  12. VII.IV. Stabilirea si implementarea corecticii si actiunii corrective 7
  13. VII.V. Membrii echipei de audit 7
  14. VIII.Program de audituri interne 8
  15. IX.Sedinta de deshidere 9
  16. X.Plan de audit 10
  17. XI.Ședinta de inchidere 14
  18. XII.Raportul de audit intern 15

Extras din proiect

I.Descrierea formei legale a firmei

Vodafone Romania , parte a Vodafone Group , cea mai mare companie de telecomunicatii din lume , este al doile operator de pe piata din Romania. Compania a luat nastere in anu 1997 , cand si - a lansat serviciile in doar 135 de zile , ramand in isorie ca fiind prima companie de telecom din Romania , care a intridus serviiul relatii clienti.

Intrarea pe piața românească în 1997 a însemnat începerea drumului spre implementarea unor valori solide ce definesc maniera de tratare a clienților și de dezvoltare a soluțiilor optime. De fapt, Vodafone Romania înseamnă schimbarea tiparelor existente în încercarea de a progresa permanent pentru a oferi servicii de calitate, inovații și transparentă.

Misiunea este de a a ajuta oamenii din România să comunice mai ușor și să fie în legătură permanentă cu lumea, iar viziunea este de a deveni lider de piață și un model în ceea ce privește conduita de afaceri în România..

Până în anul 2005, Vodafone a operat sub brand-ul Connex. Succesul Vodafone în Romania se datorează nu doar atractivității pe care o reprezintă telefonul mobil, ci și calității rețelei, a serviciilor oferite și brandului.

Principalii competitori pe piața de telefonie mobilă din România sunt : Orange Romania, Telekom Romania , RCS&RDS , Lycamobile Romania.

Vodafone Romania este o companie cu vechime , ce are un numar de aproximativ 2800 de angajati si un capital social subscris și vărsat de 70.341.714,17 RON.

VODAFONE ROMANIA S.A. cu sediul in strada Barbu Vacarescu , Nr. 201,Globalworth Tower , Sector 2, Bucuresti Romania , este inregistrata in Registrul Comertului cu numarul inmatriculare J40/9852/1996 si codul de identificare fiscala: 8971726.

I.II.Certifiari Vodafone

Vodafone România a fost prima companie telecom din România certificată conform ISO27001 de către KPMG UK în 2005, certificare reînnoită în 2014. SO27001 este cel mai recunoscut standard în ceea ce privește securitatea informațiilor și stă la baza sistemului de management al securității în Vodafone România.

Rețeaua Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România pentru al patrulea an consecutiv, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de voce și date mobile, în urma testării tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent P3 communications, în noiembrie și decembrie 2017.

Preocuparea fata de mantinerea calitaii inalte a serviciilor si a produselor oferitee este omniprezentă în toate aspectele muncii încă de la începutul existenței companiei, Oficial, acest lucru a fost certificat conform standardului internațional ISO 9001 de către un auditor independent, “Lloyd’s Romania Quality Assurance” (LRQA) încă din iulie 2007, recertificarea având loc în 2010.

Pentru a demonstra clienților și întregii comunități din România angajamentul și responsabilitatea companiei în ceea ce privește protecția mediului, am ales să implementăm un sistem de management al mediulu, astfel ca Vodafone a dobandit certificare onform standardului ISO 14001 a fost făcută în septembrie 2008, de asemenea de către firma “Lloyd’s Romania Quality Assurance”.

II.Descriere sistemului retelei si a acordurilor legale si structural din retea

Vodafone contribuie la crearea unui viitor în care serviciile de comunicații ne aduc mai aproape de oamenii pe care îi prețuim, în orice moment, oriunde ne-am afla. Peste 9,5 milioane de clienți și mii de companii contează pe serviciile de comunicații oferite de Vodafone România.

Vodafone are în acest moment aproximativ 160 de magazine proprii și alte câteva zeci de magazine deținute de partenerii exclusivi. Rețeaua Vodafone de magazine deschise în sistem de franciză a depășit 100 de unități, în 66 de orașe din 36 de județe, la nivel national.

Vodafone Romania aloca bugete constistente pentru a fideliza piata din Romania fata de ceea ce inseamna calitate , confort si incredere. Compania investeste constant in programe de promovoare a brandului , find prezenta pe toate mediile de comunicare , TV, online, ziare si reviste, targuri si evenimete.

Preview document

Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 1
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 2
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 3
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 4
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 5
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 6
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 7
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 8
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 9
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 10
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 11
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 12
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 13
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 14
Plan de audit pentru întreprinderea Vodafone - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Plan de audit pentru intreprinderea Vodafone.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?