Plan de investiții - SC Clean World SRL

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1039
Mărime: 8.78KB (arhivat)
Publicat de: Crin Dumitrescu
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. I. SUMAR
  2. II. INTREPRINDEREA
  3. III. MANAGMENTUL SI PERSONALUL
  4. IV. PRODUSE SI SERVICII
  5. V. CONCURENTA
  6. VI. PIATA SI STRATEGIA PE PIATA
  7. VII. POLITICA DE PRETURI
  8. VIII. RECLAMA SI PROMOVARE
  9. IX. PLANUL FINANCIAR

Extras din proiect

I. SUMAR

Aria de activitate a intreprinderii « SC CLEAN WORLD SRL » va fi o arie ecologica. Activitatea desfasurata de intreprindere se va axa pe realizarea unui nou mod de colectare si valorificare a deseurilor, asemanator cu cel din Occident.

Intreprinderea « SC CLEAN WORLD SRL » si-a propus ca prin activitatea desfasurata sa diminueze poluarea si sa sporeasca curatenia orasului. Se doreste impunerea unui nou model de educatie ecologica, modernizarea aspectului orasului si crearea unor noi locuri de munca.

Intreaga investitie necesita un fond de 200.000 RON.

II. INTREPRINDEREA

In activitatea desfasurata, firma « SC CLEAN WORLD SRL » doreste sa ii faca pe cetateni sa se gandeasca la protectia mediului inconjurator si inclusiv a vietii lor. Pentru a-si atinge scopurile propuse, intreprinderea va apela la cele mai eficiente si mai sigure procedee. Se vor utiliza pentru colectarea deseurilor de catre cetateni cosuri speciale pentru diferite tipuri de deseuri, se vor folosi materiale ecologice si anume : cosuri, pungi, manusi, solutii dezinfectante pentru curatarea masinilor si a celorlalte unelte.

In viitor, daca totul va merge asa cum a fost programat, institutia doreste sa isi extinda serviciile si in ceea ce priveste curatenia strazilor, parcurilor, locurilor de joaca pentru copii, iar alta investitie ar fi infiintarea unei fabrici de reciclare.

« SC CLEAN WORLD SRL » isi doreste extinderea serviciilor si in localitatile invecinate, daca va fi nevoie, la cererea cetatenilor, intensificandu-se curatenia in scari si in jurul blocurilor, precum si sediilor firmelor.

Intreprinderea « SC CLEAN WORLD SRL » va fi infiintata cu un capital social in valoare de 1000 RON. Este o societate de raspundere limitata si face parte din categoria intreprinderilor mici.

Intreprinderea este proprietatea a 2 membrii asociati :

- Pavel Silviu 654.4 RON avand o cota de 65 %

- Sabin Paul 345.6 RON avand o cota de 35 %

III. MANAGMENTUL SI PERSONALUL

« SC CLEAN WORLD SRL » isi are sediul in strada Calea Romanului nr 71, judetul Bacau. Aici vor fi amplasate birourile firmei, depozitul pentru materiale, precum si garajul pentru utilaje.

Suprafata totala detinuta va fi de 380 de mp, din care :

• sediul avand 90 mp

• garaj avand 200 mp

• depozit avand 90 mp

Pentru locurile de munca oferite de firma vor fi necesare cursuri pentru cunoasterea mediului inconjurator, moduri de protectie al mediului si moduri ce priveste colectarea diferitelor tipuri de deseuri.

Personalul necesar institutiei este urmatorul :

- administrator

- casier

- 4 soferi

- 12 muncitori salubrizare

- 2 mecanici

- 2 paznici

Preview document

Plan de investiții - SC Clean World SRL - Pagina 1
Plan de investiții - SC Clean World SRL - Pagina 2
Plan de investiții - SC Clean World SRL - Pagina 3
Plan de investiții - SC Clean World SRL - Pagina 4
Plan de investiții - SC Clean World SRL - Pagina 5
Plan de investiții - SC Clean World SRL - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Plan de Investitii - SC Clean World SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Planul de marketing al unei firme de curățătorie, spălătorie și călcat

PLANUL DE MARKETING AL UNEI FIRME DE CURATATORIE, SPALATORIE SI CALCAT -S.C. TIME IS MONEY S.R.L- Pentru ca timpul dumneavoastra este pretios!...

Analiza pieței batoanelor de ciocolată în România

CAPITOLUL I: Produsul a) Scurt istoric al produsului: Ciocolata este un un produs alimentar obţinut dintr-un amestec de cacao, zahăr, uneori...

Plan de investiții

I. SUMAR Activitatea intreprinderii « SC LUXURY SHOP SRL » se va axa pe comercializarea de obiecte decorative. Obiectivul principal al firmei...

Plan de investiții - SC Pizza-Teo SRL

I. SUMAR Intreprinderea « SC PIZZA-TEO SRL » este o intreprindere de productie. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea pizzei italiene...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?