Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 77886
Mărime: 105.74KB (arhivat)
Publicat de: Dimitrina Dicu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: florin foltean

Extras din proiect

1. Aspecte introductive

S.C. Bensoft Telecom S.R.L. s-a înfiinţat în septembrie 2003. Administrarea firmei este asigurată de un director executiv, principalul obiect de activitate fiind furnizarea de servicii de internet şi telefonie.

Serviciile de date şi voce sunt furnizate prin intermediul suportului de fibră optică-cel mai modern pe piaţa actuală dupa cel wireless. S-a optat pentru suportul de fibra optică deoarece în majoritatea zonelor arhitectura oraşului nu permite instalarea antenelor wireless .

Se doreste extinderea continuă, în urmatorul an, pe plan local pană la acoperirea unui procent de 45-50% din suprafaţa oraşului. În momentul de faţă zona acoperită este de 30-35% din suprafaţa totală.

Zonele vizate de acest plan de marketing vor fi cele în care societatea comercială are deja clienţi şi acoperire. Aceste zone vor fi punctul de pornire iar în cazul în care aceste zone sunt saturate se va trece la zonele din imediata apropiere a acestora, urmărindu-se minimizarea efortului financiar.

Se urmăreşte promovarea servicilor de internet şi telefonie de mare calitate, viteze de acces mai bune şi preţuri cu cel mult 1/3 mai mici de cât ale concurenţei. În cladirile in care este deja o infrastrucura interioara se ofera 2 luni gratuite de utilizare a serviciilor de internet si acelor de voce in interiorul retelei,astfel se vrea familiarizarea clientilor si a pontentialilor clienti cu SC Bensoft Telecom SRL .

Pe baza acestui plan de marketing se urmăreşte creşterea numărului de clienţi implicit a veniturilor şi creşterea cifrei de afaceri.

2. Sumar managerial

2.1 Prezentarea firmei

S.C. Bensoft Telecom S.R.L. s-a înfiinţat în septembrie 2003 de către domnul Muj Beniamin- unic asociat. Domeniul de activitate este cel al telecomunicaţiilor în special furnizarea serviciilor de internet, date şi voce în Timişoara.

Forma de organizare juridică este cea de societate cu raspundere limitată.

Societatea îşi desfăşoară activitatea în imobilul situat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr.47,etajul 2, apartamentul 93.

S.C.Bensoft Telecom S.R.L are misiunea de a furniza un serviciu calitativ de telefonie şi internet tuturor celor interesaţi de tot ceea ce înseamnă informaţie, televiziune, internet, mass-media şi cultură, filme, cărţi, muzica.

2.2 Obiectivele generale şi scopul elaborării planului de marketing

Scopul elaborării acestui plan de marketing este de a câştiga o poziţie cât mai buna pe piaţa telecomunicaţiilor din partea de vest a ţării şi familiarizarea cu sigla şi serviciile oferite de Bensoft Telecom.

O analiză a mediului extern a scos în evidenţă nevoia consumatorilor de conexiuni mai rapide, posibile doar prin intermediul conectării la reţeaua metropolitană cu ajutorul fibrei optice.

Preview document

Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 1
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 2
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 3
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 4
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 5
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 6
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 7
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 8
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 9
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 10
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 11
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 12
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 13
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 14
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 15
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 16
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 17
Plan de Marketin SC Bensoft Telecom Srl - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Plan de Marketin Sc Bensoft Telecom Srl.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?