Practică de specialitate - SC Firma SRL

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4997
Mărime: 26.13KB (arhivat)
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Luminita Pistol
Acest proiect este necesar de intocmit in anul II al Facultatii de Marketing si Afaceri Economice Internationale din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti.

Extras din proiect

SC. Firma SRL este o companie de media directa , mai exact doreste sa creeze si sa dezvolte relatii intre consumatori si marci , promovand paleta diversa a ofertei producatorilor.

Firma creeza relatii intr-o dubla viziune: ne referim in prim plan la colaborarea directa a reprezentantilor proprii cu cei ai firmelor care isi doresc lansarea diverselor produse , cat si introducerea pe piata locala a unor noi articole.

Firma ofera clientilor servicii integrate care imbina strategie , creatie , productie , implementare si post analiza . In acest sens colaboreaza strans cu clientii pentru a le intelege cat mai bine viziunea lor in ceea ce priveste promovarea produselor pentru ca expertii nostri sa poata reda exact ideea clientului.

Astfel ca isi asuma responsabilitatea atat fata de clientii sai cat si fata de consumatori, proiectand pliante care sa reflecte atat ideea producatorului cat si asteptarea consumatorului . Firma doreste sa aiba o imagine originala prin tiparirea pliantelor , modalitate prin care isi si castiga increderea consumatorului .

In al doilea rand , Firma se relationeaza tot intr-un mod direct cu consumatorii , care sunt oamenii obisnuiti . In acest scop se cauta promoteri responabili , seriosi , activi , sociabili. Acestia desfasoara mai multe tipuri de activitati media : distribuie pliante in cutii postale , impart articole trecatorilor .

Intotdeauna in concordanta cu strategia generala de marketing sau comunicare, Firma planifica calea spre a atinge si depasi obiectivele . Firma dezvolta concepte noi sau adapteaza cele deja existente pentru partea de marketing direct a campaniei .Firma stie cel mai bine sa produca materiale ca : scrisori , cupoane , plicuri , pliante necesare pentru ca mesajele sa ajunga direct la consumatori si invers .

Centrele operationale ale Firma sunt : centrul de personalizare si insert , centrul de apeluri , centrul de suport logistic prntru promotii , centrul de distributie si , respectiv , centrul de date .

Centrul de personalizare si insert cuprinde : personalizare ( scrisori , etichete , plicuri , cupoane ) , pliere , insert , etichetare , sortare si transport la oficiul postal , interfata completa cu Posta Romana . Aceasta este “ linia de productie “ unde “gramezile” sunt transformate in mesaje individuale , in conditii de deplina siguranta atunci cand se lucreaza cu bazele de date.

Centrul de apeluri este reprezentat de infoline si hotline . Cand e vorba de apeluri de intrare , se pot utiliza liniile telefonice ca suport pentru campanii promotionale sau pentru masurarea gradului de satisfactie al clientilor . Dar se pot realiza de asemenea actualizari de baze de date sau genera precomenzi pentru fortele de vanzare prin apeluri de iesire .

Centrul de suport logistic pentru promotii se refera la : inchiriere casute postale , colectare intrari la promotii , validarea participantilor in timp real , creare de baze de date , organizare trageri la sorti si asitenta legala si management expediere premii . De la promotii pentru comercianti la promotii pentru consumatori , de lamii la sute de mii de intrari , de la promotii materiale la promotii virtuale , de la castiguri acordate pe loc la trageri de sorti uriase Firma le-a facut pe toate si cel mai important e ca le-a facut bine .

Centrul de distributie contine materiale publicitare si mostre de produse . Distributie in mana , in cutii postale , din usa in usa , la punctele de vanzare , in orasele mari sau in satucuri , in mii sau milioane de exemplare – consumatorul numeste modalitatea , Firma face distributia .

Centrul de date are ca obiectiv : creare si implementare de date , culegere de date , intretinere si optimizare baze de date , statistici si analize , brokeraj de baze de date . Programatori cu experienta , administratori de bae de date certificati si operatori indemanatici sunt gata sa demenstreze iarasi si iarasi ca Firma construieste cele mai de incredere baze de date . Adaugati la toate acestea cea mai strica politica de securitate si iata cum puteti avea baza dumneavoastra de date .

Pe scurt , Firma doreste sa ofere clientilor sai posibilitatea sa furnizeze consumatorilor experientele unice si individualizate pe care acestia si le doresc .Cum reuseste acest lucru ? Prin excelenta in executie !

Valorile promovate de companie sunt : excelenta , pasiune , onestitate , comunicare si leadership .

Preview document

Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 1
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 2
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 3
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 4
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 5
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 6
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 7
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 8
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 9
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 10
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 11
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 12
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 13
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 14
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 15
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 16
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 17
Practică de specialitate - SC Firma SRL - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Practica de Specialitate - SC Firma SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Plan de afaceri apicultură - SC Albina SRL

CAP I. PLAN DE AFACERI LA SC ALBINA SRL I. Prezentarea afacerii 1.1 Scurt istoric Beneficiarul proiectului, SC ALBINA SRL fiind administrata de...

Practică de specialitate în cadrul unei firme - SC Fastpromo SRL

Cap.1.Prezentarea entitatii. 1.1.Infiintare,denumire,capital. Societatea FASTPROMO SRL a luat fiinta in anul 2003. Numarul inregistrarii la...

Proiect Management - SC Agrotur SRL

Introducere Ideea infiintarii firmei SC Agrotur SRL ca o ferma zootehnica a pornit de la sesizarea nevoii manifestate de un numar din ce in ce mai...

Raport de practică - activitatea de marketing în companie

INTRODUCERE Am ales sa fac practica la firma S.C Rextal SRL din dorinta de a vedea cum este sa lucrezi cu un program strict, ce trebuie respectat...

Analiza stocurilor unei întreprinderi și factorii ce condiționează mărimea acestora

Introducere Actualitatea temei. Intr-o economie în schimbare, cerințele consumatorilor întotdeauna vor fi in crestere , pentru a rezista...

Practică de specialitate - firma de transport SC Emanuel Import-Export SRL

Capitolul 1. Firma de transport S.C. Emanuel Import-Export S.R.L Stagiul de practicǎ a fost efectuat pe o perioadǎ de douǎ sǎptǎmȃni ȋntre...

Plan de marketing - SC Albinuța SRL

Cap. I. Scurta prezentare a afacerii 1. Scopul Motivele deschiderii acestei afaceri au fost : - Concurenta scazuta - Cererea produselor apicole...

Ai nevoie de altceva?