Practică - IcarTours

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 4224
Mărime: 1.33MB (arhivat)
Publicat de: Sandu Petrache
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Elemente de identificare ale firmei:

Numele firmei: S.C. Icar Tours S.R.L. Iaşi

Data infiintarii: 12.02.1997

Adresa: Str. Rediu Tatar 2, Bl. 481, Sc. B, Et. 4, Ap. 13

Telefon: 004 0232 216 319/ 0040 0232 254 439

Fax: 004 0232 276 960/ 0040 0232 216 319

Persoana de contact: Florin Gabriel Bărhălescu

Email: icar@icar.ro

office@icar.ro

Adresa web: http://www.icar.ro

1.Scurt istoric:

Înfiinţată în anul 1997, la Iaşi, firma Icar Tours a ajuns în prezent vocea inconfundabilă a pasiunii pentru turism. De peste 17 ani, principiile legate de calitatea serviciilor, orientarea către client, respect şi încredere, lucrul în echipă au îmbrăcat armonios percepţia consumatorului de turism despre agenţie.

Misiunea Icar Tours este aceea de a susţine şi de a contribuii încontinuu la nevoile şi cerinţele consumatorilor, oferindu-le acestora serviciile turistice la cel mai înalt standar de calitate. Printre serviciile turistice oferite se enumeră: bilete de avion, oferte de sejur şi circuite, organizare de evenimente, rent-a-car, transfer aeroport, asigurări medicale, servicii de ghid turistic.

Iniţial, agenţia era specializată în vânzarea biletelor de avion. Rezultatele nu au întârziat să apară, şi după prima lună de la inaugurarea agenţiei, s-a vândut şi primul bilet de avion. De atunci, Icar Tours a cunoscut succesul, şi totodată a descoperit secretul care a condus la plasarea şi dezvoltarea unei agenţii de turism care are toate ingredientele necesare pentru pasionaţii de turism şi nu numai.

In anul 1997 se deschide prima agenţie de turism Icar Tours la Iaşi, sub conducerea lui Florin Gabriel Bărhălescu. Un an mai tarziu s-a deschis cea de-a doua filiala Icar Tours cu sediul la Constanţa. În anul 1999 a primit licenţa de turism şi acreditare IATA (International Air Transport Association). În 2001 s-a deshis punctul de lucru de la Suceava, în 2002 sediile Icar Tours din Bucureşti şi Bacău(2 birouri), în 2004 s-a deschis agenţia de la Mangalia iar în 2007 cea de-a opta filială la Focşani.

Trei ani mai târziu, Icar Tours a fost prima agenţie de turism din regiune care a primit licenţă şi acreditare IATA ( International Air Transport Association), putând să emita mai multe bilete de avion. În prezent, sub numele de Icar Tours, activează în şase filiale la nivel naţional (Iaşi, Bucureşi, Bacău, Constanţa, Mangalia şi Suceava). De asemenea agenţia Icar a fost prima agenţie de turism care a fost acreditată să vândă bilete de avion în România.

In anul 2006, agenţia de turism a obţinut un record, reuşind să vândă bilete de avion în valoare de peste 2,5 milioane de Euro. Firma ieşeană organizează deplasări atât interne cât şi externe, având relaţii de colaborare cu cei mai importanţi tour-operatori (operatori de transport).

Datorită situaţiei economice şi a unor probleme interne, în anul 2014 agenţia de turism înregistrează o cifră de afaceri de doar 700.000 de lei. În prezent, conducerea agenţiei a decis să schimbe numele agenţiei în ABC Turism şi Evenimente S.R.L.

“Suntem pur si simplu pasionati de turism. Mai mult decat atat, suntem mandri ca facem parte din echipa Icar Tours si ne simtim excelent impreuna. Si toate acestea, pentru a va aduce voua cele mai bune ponturi in materie de calatorii si vacante. De 15 ani consultantii Icar Tours va stau la dispozitie cu oferte personalizate de bilete de avion, cazare, sejururi, circuite, croaziere, turism educational, degustari de vinuri, tururi de oras, calatorii de afaceri, organizari de evenimente, rent-a-car, transfer aeroport, asigurari medicale, servicii ghid turistic, carduri de reduceri ISIC.”

( Firma Icar Tours- Descriere activitate).

Preview document

Practică - IcarTours - Pagina 1
Practică - IcarTours - Pagina 2
Practică - IcarTours - Pagina 3
Practică - IcarTours - Pagina 4
Practică - IcarTours - Pagina 5
Practică - IcarTours - Pagina 6
Practică - IcarTours - Pagina 7
Practică - IcarTours - Pagina 8
Practică - IcarTours - Pagina 9
Practică - IcarTours - Pagina 10
Practică - IcarTours - Pagina 11
Practică - IcarTours - Pagina 12
Practică - IcarTours - Pagina 13
Practică - IcarTours - Pagina 14
Practică - IcarTours - Pagina 15
Practică - IcarTours - Pagina 16
Practică - IcarTours - Pagina 17
Practică - IcarTours - Pagina 18
Practică - IcarTours - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Practica - IcarTours.docx

Alții au mai descărcat și

Metode și Tehnici de Promovare

Introducere De-a lungul timpului am putut observa influiența pe care o are promovarea asupra consumatorilor, am observat campanii de promovare de...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?