Programul de Marketing Alagentiei Perfect Tour

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 19 în total
Mărime: 1.25MB (arhivat)
Publicat de: Silvian Florescu
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Perfect Tour

Este agenţia tour-operatoare care a cunoscut cea mai rapidă dezvoltare pe piaţa de turism a ultimilor ani. Perfect Tour cuprinde cea mai vastă reţea proprie de agenţii de turism din Romania, având o reprezentare largă pe întreg teritoriul ţării, astfel:

12 filiale Perfect Tour tour-operatoare în: Braşov, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Timişoara, Tulcea, Sibiu

46 de agenţii Pelegrin în toate reşedinţele de judeţ, precum şi în 6 locaţii din Bucureşti sunt complet operaţionale specializate în principal pe comercializarea de produse low-cost . Pelegrin reprezintă un brand low-cost dezvoltat în parteneriat cu Poşta Română în 46 de oficii din toate municipiile reşedinţă de judeţ (www.pelegrin.ro)

peste 500 de agentţii partenere revânzătoare pe întreg teritoriul României

Perfect Tour are ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice.

Perfect Tour este agent autorizat de vanzare TUI si DERTOUR, unii dintre cei mai importanti tour-operatori europeni, recunoscuti pe plan international pentru calitatea serviciilor incluse in pachetele turistice si pentru preturile deosebit de atractive practicate.

Afilieri: IATA (International Air Transport Association), UFTAA (The United Federation of Travel Agents‘ Associations), ASTA (The American Society of Travel Agents) si CECTA (Central European Countries Travel Association), ANAT (National Association of the Romanian Travel Agencies), RCB (Romanian Convention Bureau), authorized agent of Dertour;

Oferta agenţiei de turism Perfect Tour

Agenţia de turism este o unitate specializată care organizează, oferă şi vinde pachete de servicii turistice sau componente ale acestora. Activitatea unei agenţii de turism consta în:

Organizarea, oferirea şi comercializarea unor pachete de servicii turistice sau componente ale acestora.

Vânzarea unor servicii turistice izolate. Prin pachet de servicii turistice se înţelege o combinaţie de cel puţin două din elementele următoare: cazare, alimentaţie, transport;tratamentul balnear, agrement, alte servicii suplimentare oferite sau vândute la un preţ global.

Perfect Tour oferă publicului o gamă largă de produse şi servicii, începând de la bilete de avion, sejururi cu avion charter sau cu automobilul propriu, pe litoralul din Bulgaria, Spania, Grecia, Turcia, Tunisia, Egipt sau litoralul românesc, la croaziere de lux în Marea Caraibelor, Alaska, Scandinavia, Marea Mediterană, Oceanul Indian, croaziere în jurul lumii, vacanţe în destinaţii exotice, circuite culturale, sejururi în capitale europene sau în orice destinaţie turistică din lume.

Misiunea agentiei Perfect Tour este de a asigura clientilor ei cea mai buna valoare pentru cele mai calitative servicii de calatorie.

Sunt in mod continuu preocupati sa masoare succesul prin nivelul serviciilor lor si satisfactia clientului.

Agentia de turism Perfect Tour isi asuma misiunea de a promova si comercializa produse turistice de calitate din Romania cu scopul de a asigura satisfacerea exigentelor turistilor potentiali prin profesionalism si servicii prompte la standarde europene.

Agentia are in vedere urmatoarele obiective de marketing:

Tinta companiei este sa devina leader de piata din Romania prin pachete taylor made by customer request dar si prin organizare turismului de masa.

Cresterea vanzarilor cu 10% prin agentiile clasice proprii (Pelegrin si Perfect Tour);

Cifra de afaceri de 35 milioane de euro/ an pentru vanzarile prin Internet;

Mentinerea unei margini medii de 10% pentru serviciile comercializate;

Leader de piata pe sectorul agentiilor de turism din Romania;

Sa realizeze un grad de ocupare mediu anual de 80% pentru spatiile de cazare detinute.

Conținut arhivă zip

  • Programul de Marketing Alagentiei Perfect Tour.ppt

Alții au mai descărcat și

Turism montan - sărbători de iarnă în zona Sibiului

1. DEFINIREA CONTEXTULUI STRATEGIC 1.1 Scurt istoric al agentiei Perfect Tour Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?