Proiect tranzacții test Prolemn Group

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 6746
Mărime: 167.66KB (arhivat)
Publicat de: Ieremia Stroe
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bobalca

Extras din proiect

1.1 Obiect de activitate

Test Prolemn Group s-a înfiinţat în 1999, activitatea de bază fiind prelucrarea lemnului, de la exploatare la prelucrarea lui n cele mai avansate etape. Firma produce şi comercializează o mare varietate de produse din lemn, de la cherestea semifabricate, parchet, panouri din lemn îmbinat în dinţi, la mobilier. Test Prolemn Group S.R.L Cacica cuprinde mai multe firme, care au ca obiect de activitate activităţi de exploatare forestieră, prelucrare şi procesare a lemnului, realizarea de produse finite din lemn, etc.

Firma are sediul în judeţul Suceava, localitatea Cacica, zonă cunoscută în România pentru bogăţia sa forestieră.

Gama de produse oferite de Test Prolemn Group este formată din diverse articole din lemn : cherestea de răşinoase, de stejar, de fag slab şi intens aburită, panouri din lemn îmbinate, parchet, mic mobilier şi scări din lemn.

Având în dotare echipamente moderne pentru debitarea lemnului, asistate de personal calificat şi experimentat, Test Prolemn Group asigură obţinerea de randamente maxime şi o calitate superioară a produselor fabricate. Activităţile firmei se desfăşoară organizat, plecând de la nevoile clienţilor pentru realizarea produselor şi până la participarea speciliştilor Test Prolemn Group care se ocupă cu exploatarea forestieră, procesare, consultanţă.

În prezent firma se bucură de succes pe piaţa internă, cât şi pe piaţa externă, în special în Germania. Vânzarea produselor se face atât la sediul firmei din România şi Germania. Firma nu foloseşte doar tehnici de vânzare clasică, ci s-a extins şi în mediul online pentru a-şi promova produsele.

1.2 Resurse,capabilităţi,avantaje competitive

Principalele resurse materiale de care dispune Test Prolemn Group sunt reprezentate de materia primă aflată în apropierea fabricii.

Spaţii mari necesare pentru depozitarea materialelor prime, semifabricatelor şi produselor finite.

Zona în care este amplasată dispune de acces direct la drumurile atât naţionale, cât şi europene.

Resursele umane sunt reprezentate de personalul calificat şi experimentat pentru proiectarea şi fabricarea produselor.

Resurse organizaţionale: Combinând managementul forestier aplicat de firmă cu practicile de exploatare şi echipamentele de top, se asigură că în exploatarea pădurii se respectă normele de mediu şi regulile ecologice.

Resurse informaţionale : firma dispune de o reţea informaţională dotată, de un site care permite obţinerea unor informaţii (privind clienţii, comenzile etc) mult mai rapid şi facil.

Pentru anumite produse, scările interioare, acestea sunt certificate UNI ISO 9001 care conferă o valoare în plus acestora.

Capabilităţi

Firma Test Prolemn Group din punct de vedere al producţiei are capabilitatea de a oferi clienţilor săi o gamă diversificată de produse

Totodată producătorul poate face faţă oricărei schimbări a cerinţelor din partea clienţilor, deoarece dispune de un personal calificat şi de utilaje performante, acestea putând asigura continuitatea activităţii firmei în cazul în care apar schimbări în comenzi.

Pentru clienţii interesaţi producătorul dispune şi servicii de aburire în funcţie de necesităţi (de la slab la intens aburită). Uscare. Utilizând noutăţile în domeniu şi având o capacitate de uscare de 1.000 mc, Test Prolemn Group oferă servicii de uscare pentru orice tip de esenţă de lemn.

Pentru clienţii de pe piaţa din Germania, Star Holz GmbH face parte din grupul de companii Test Prolemn şi este unic distribuitor.

Avantaje competitive

Compania Test Prolemn Group realizează proiecte inovative valorizând şi integrând scara (unul din produsele din portofoliul firmei ) din ce in ce mai mult între alegerile de amenajare interioară. Pentru acest tip de produs firma a obţinut un certificat UNI ISO 9001,o valoare în plus pe piaţa externă faţă de competitorii noştri.

Un alt avantaj îl constituie posibilitatea de a realiza proiecte personalizate Scara interioară din lemn permite un alt grad de personalizare şi devine o alegere optimă atât

Preview document

Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 1
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 2
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 3
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 4
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 5
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 6
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 7
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 8
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 9
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 10
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 11
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 12
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 13
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 14
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 15
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 16
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 17
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 18
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 19
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 20
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 21
Proiect tranzacții test Prolemn Group - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Proiect Tranzactii Test Prolemn Group .doc

Alții au mai descărcat și

Export Business Plan

I. PRODUCT ANALYSIS The major products of the company are: 1) Aerated autoclaved concrete 2) Mineral basaltic wool 3) Terracotta tiles 4)...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?