Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 878
Mărime: 30.15KB (arhivat)
Publicat de: Ionelia Biro
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Sebastian Marmureanu
Realizarea unei promotii in scopuri caritabile la storcatorul de fructe. Universitatea Alexandru Ioan Cuza Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor

Extras din proiect

Analiza Pietei

Marfurile electrocasnice sunt destinate sa realizeze o serie intreaga de operatiuni menite sa ridice gradul de confort din locuinta, unitati hoteliere si de alimentatie publica, sa faciliteze efectuarea unor activitati de gospodarie, bucatarie, terapie.

Intrucat produsele electrocasnice sunt consumatoare de energie electrica, in perioada actuala si in perspectiva, se pune problema modernizarii lor prin cresterea randamentului in utilizare, evitarea consumului inutil prin intreruperea automata cand se ating parametrii optimi.

Pentru PHILIPS, unul dintre liderii mondiali in domeniul aparaturii electrocasnice si de uz personal, obiectivul principal il constituie realizarea de noi produse. Philips se straduieste permanent sa creeze produse care sa faca viata oamenilor mai usoara. Cu ajutorul mijloacelor celei mai recente tehnologii, Philips ofera solutii unice si relevante pentru a usura viata de zi cu zi. Dar consumatorul din zilele noastre doreste mai mult decat atat. Culoarea si designul sunt elemente importante de exprimare a modului in care dorim sa traim.

Obiective

Compania Philips Romania isi propune sa creasca vanzarile la storcatoarele de fructe marca Philips cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut .Acest obiectiv Compania Philips Romania doreste sa il indeplineasca in perioada 01 august - 31 august 2007.

Strategii

Pentru realizarea obiectivului departamntul de marketing a decis elaborarea si punerea in aplicare a urmatorei strategii : realizarea unei promotii caritabile pentru storcatoarele de fructe marca Philips.

Astfel cei care vor cumpara in perioada 01 august – 31 august 2007 un storcator de fructe marca Philips , vor avea ocazia sa doneze 3 % din valoarea storcatorului , organizatiei de binefacere Hraniti Copiii si Asociatiei Romane Anti – Sida.

Asociatia Hraniti Copiii

Detalii asociatie: Asociatia Hraniti Copiii, str. Cosaci, nr.13, bl.12, sc.A, ap.43, sector 3,, 2434161, office@hraniti-copiii.ro, www.hraniti-copiii.ro

Asociatia Hraniti Copiii dezvolta programe care au ca scop imbunatatirea calitatii vietii persoanelor in dificultate socio-economica, acorda sprijin copiilor institutionalizati in procesul de reintegrare socio-profesionala (prin dezvoltarea unor alternative la ingrijirea rezidentiala); copiilor din familii defavorizate facilitandu-le accesul in scoli normale, oferindu-le sprijin material si financiar, consiliere de specialitate; dezvolta programe sociale pentru comunitatile de rromi.

Asociatia Romana Anti-Sida

Detalii asociatie : Asociatia Romana Anti-SIDA, INTR. MIHAI EMINESCU 5, SECTOR 2, COD POSTAL 02007, (021) 210 07 71, (021) 210 20 77, aras@arasnet.ro, www.arasnet.ro

ARAS asigura prevenire HIV - in randul tinerilor si adultilor, al persoanelor cu nevoi speciale (nevazatori, surdo-muti), al celor vulnerabile (copii/tineri ai strazii si din centre de plasament, consumatori de droguri injectabile, prostitutie); asistenta psihosociala pentru copii si adulti care traiesc cu HIV; consiliere si testare HIV gratuita si voluntara; SIDA Helpline (telverde), asistenta stomatologica, advocacy, cursuri de formare profesionala continua in domeniul HIV/SIDA.

Preview document

Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe - Pagina 1
Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe - Pagina 2
Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe - Pagina 3
Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe - Pagina 4
Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe - Pagina 5
Promoții în scopuri caritabile - storcător de fructe - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Promotii in Scopuri Caritabile - Storcator de Fructe.doc

Ai nevoie de altceva?