Promovare Online Ceasuri - Tiora

Proiect
9/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 21 în total
Cuvinte : 4320
Mărime: 2.79MB (arhivat)
Publicat de: Adam Cazacu
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Cap.1 Descrierea firmei Tiora

1.1. Domeniul de activitate

Nu puţini au fost cei care au încercat să găsească o definiție a timpului fie aceasta științifică sau filozofică. Unii au dezbătut îndelung problema timpului, alţii au creat operă de artă în jurul acestui motiv, unii au înţeles foarte repede că timpul este trecător şi trebuie să profite de acesta la maximum, alţii continuă să creadă că timpul li se cuvine şi nu fac nimic în acest sens. Timpul are o singură direcţie şi nu se întoarce niciodată. Toate evenimentele din vina noastră sunt amplificate sau estompate o dată cu trecerea timpului. Tocmai de aceea trebuie să avem grijă cum ni-l petrecem. Acest ”fenomen” dacă îl putem numi aşa este principala noastră resursă şi în acelaşi timp singura limită pe care nu o putem modifica. Modul de alocare şi folosire a timpului sunt factori critici pentru obţinerea eficienţei, pentru evitarea crizelor şi pentru realizarea unui echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Acest echilibru ne este vital în fiecare clipă din viaţă şi de aceea capacitatea de a evalua cât mai corect timpul se transformă într-un avantaj imens. Tocmai de aceea, la începutul anului 2000, o echipă tânără şi ambiţioasă, condusă de acest crez al timpului, a deschis un mic magazin de ceasuri de mână numit ”Tiora”. Magazinul a avut iniţial un target larg, vizând mai mult consumatorii cu venituri mici şi medii, atât femeile, bărbaţii, cât şi copii. Datorită dorinţei de afirmare în acest domeniu, în anul 2004 ”Tiora” s-a extins la 3 magazine în Iaşi, iar targetul a suferit ulterior modificări, fiind orientat mai mult spre consumatorii de sex feminin, cu venituri medii spre ridicate. În anul 2008, Tiora deţinea un lanţ format din 10 magazine, având filiale în toate marile oraşe ale ţării. Domeniul de activitate al firmei este comercializarea în mediul online a ceasurilor de mână produse sub branduri célèbre, oferind garanţii şi ocupându-se de asemenea atât de partea de service a ceasurilor, cât şi de livrarea gratuită până la domiciliul clientului.

1.2. Oferta firmei

Tiora intră în mediul online cu o gamă diversificată de produse, încercând să răspundă şi celor mai pretenţioase şi variate gusturi. Printre produsele comercializate se regăsesc atât modele de ceasuri clasice, cât şi cele mai futuriste designuri. Alături de produsul în sine, firma comercializează accesorii pentru ceasurile de mână, şi anume curele. Firma oferă clienţilor săi patru tipuri de produse: 1. Ceasuri de mână pentru femei ce combină eleganţa cu rafinamentul şi delicateţea. Alegerea unui ceas pentru o femeie, mai ales dacă acesta este un cadou, este cu adevărat o provocare. TIORA.ro este aici ca să vă ajute oferindu-vă cele mai interesante modele de ceasuri pentru femei la cele mai bune preţuri, astfel ca, decizia dvs. să fie în final cea mai bună.

2. Ceasuri de mână pentru bărbaţi sunt produse în general de înaltă calitate, originale, modele ce se adresează persoanelor importante, cu un venit ridicat, fiind ceasuri automate, cu geamurile din cristal metalizat special tratat pentru a rezista la şocuri şi la zgârieturi. Sunt ceasuri ce te pot caracteriza punându-ţi în valoare masculinitatea şi bunul gust.

3. Ceasuri de mână pentru copii sunt foarte viu colorate, incripţionate cu imagini din cele mai recente desene animate, cum ar fi Pockemon, Batman, Barbie, dar şi cu eroi din filme mult indragite de copii, precum Harry Potter. Cureaua ceasurilor este în general din plastic, dar sunt şi din piele naturală, metal sau din silicon.

4. Ceasuri de mână unisex sunt replici lucrate atent până la cel mai mic detaliu, au marcajele originalului (capac, cataramă), iar mecanismele sunt de cea mai bună calitate.

5. Accesorii – curele ceasuri de mână prezente în cea mai variată gamă de culori şi materiale din care sunt confecţionate (silicon, piele naturală, plastic, metal).

Cod: X2269 480 017 Cod: U1172 400 019 Cod: U0969 087 097

Cod: S1959 68 Cod: U0181 013 018 Cod: U0181 125 018

Preview document

Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 1
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 2
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 3
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 4
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 5
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 6
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 7
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 8
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 9
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 10
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 11
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 12
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 13
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 14
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 15
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 16
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 17
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 18
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 19
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 20
Promovare Online Ceasuri - Tiora - Pagina 21

Conținut arhivă zip

  • Promovare Online Ceasuri - Tiora.doc

Alții au mai descărcat și

Cercetare calitativă Swatch

Cap I. Prezentare marcă 1.1 Istoric Primul ceas Swatch a fost lansat pe piaţă la 1 martie 1983 de catre Swatch Group din Elveţia după ce in anii...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?