SC -knoxcris Serv- SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1985
Mărime: 17.54KB (arhivat)
Publicat de: Andreea N.
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ionescu Dan

Extras din proiect

În această lucrare se prezintă o analiză amplă a firmei cu principal obiect de activitate producţia şi comercializarea de tâmplărie din PVC cu geam termoizolant Gealan sau din Aluminiu marca Etem.

Piaţa românească de profil a înregistrat creşteri spectaculoase de la un an la altul, iar concurenţa nu a întârziat să apară. Consecinţa a fost, cum era şi normal o intensificare a mediului concurenţial pe această piaţă prin multitudinea de oferte, iar exigenţele consumatorului au crescut , devenit din ce în ce mai sensibil la raportul preţ/calitate şi modul în care este tratat. Marketingul este singura soluţie de a ţine contactul cu mediul extern, atât în ceea ce priveşte schimbările apărute în oferta concurenţilor, cât şi modificările apărute în gradul de satisfacţie al clientului şi modul în care acesta percepe imaginea organizaţiei.

Calitatea este cea care determină consumatorii să opteze pentru un produs sau altul. Ca orice firmă care doreste să obtina un procent cât mai mare în topul preferinteor în ceea ce priveste această activitate,noi încercăm să satisfacem cât mai bine cerintele clientilor atât din punct de vedere calitativ,al pretului,dar si al calitătii serviciilor prestate.

Pentru ca totul să fie într-o armonie, noi nu încercăm să satisfacem doar clientii, ci si personalul, acesta fiind recrutat intr-un mod atent. Există posibilităti de promovare si încercăm pe cât posibil sa îl răsplatim cum se cuvine. Sperăm să avem parte de la an la an de expansiune, aceasta fiind posibilă atât timp cât ne ridicăm standardelor concurentilor,depăsindu-le chiar.

Dacă ar fii să ne justificăm alegerea activitătii firmei noastre putem vorbi de două motive: piata care este în crestere si posibilitatea de a obtine profit cât mai mare. Pe lângă acestea,cercetările de marketing ne-au confirmat faptul că este un domeniu de activitate din ce în ce mai cerut, fiind astfel o afacere sigură si prosperă. Vom incerca să ne atingem obiectivele în cea mai mare parte si să ne dezvoltam pe cât se poate de mult.In viitor vom face tot posibilul să pătrundem pe pietele de profil din cât mai multe orase ca să se poată bucura de produsele noastre cât mai multă lume. Un obiectiv îndeplinit reprezintă pentru noi un pas în fată în ceea ce priveste realizarea ca firmă si un avantaj in fata concurentei.

Capitolul I

PREZENTARE SUMARA A FIRMEI

Denumirea comercială a firmei analizate este S.C. “KNOXCRIS SERV” S.R.L

Societatea a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului: J/08/2305 din 12 aprilie 1994, Cod fiscal: R 1152640, Administraţia Financiară a municipiului Braşov, DGFP Judeţul Braşov.

Sediul societătii este pe strada 13 Decembrie nr. 90A (Poarta 4 Tractorul), jud Braşov.

Principalele domenii de activitate ale societăţii comerciale “KNOXCRIS SERV” S.R.L. sunt reprezentate de producţia şi comercializarea:

- tâmplăriei din PVC marca Gealan şi Aluminiu marca Etem

- diverselor produse din mase plastice

Capitolul II

I. MEDIUL DE MARKETING

1. MACROMEDIUL DE MARKETING

2. MICROMEDIUL DE MARKETING

1. MACROMEDIUL DE MARKETING

Companiile si furnizorii lor, intermediarii de marketing, clientii, concurentii si segmentele de public actioneaza, fara exceptie, intr-un macromediu de forte si tendinte care creeaza ocazii si ridica amenintari. Aceste forte reprezinta ‘incontrolabilul’, pe care firmele trebuie sa-l tina sub supraveghere si sa-i dea un raspuns adecvat.

Macromediul national este reprezentat de factorii care actioneaza la nivelul societatii,avand o influenta indirecta asupra firmei,dar pe termen lung. Acestia sunt:

1) Factori sociali – demografici si culturali.

2) Factori tehnologici

3) Factori economici

4) Factori ecologici

5) Factori politico-legislativi

Macromediul supranational este reprezentat de factori cum ar fi relatiile dintre state, reglementarile internationale acestia exercitand influente sub forma amenintarilor sau oportunitatilor.

Preview document

SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 1
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 2
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 3
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 4
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 5
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 6
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 7
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 8
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 9
SC -knoxcris Serv- SRL - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • SC -knoxcris Serv- SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Contabilitatea Salariilor

CAP. 1. REGLEMENTĂRI JURIDICE PRIVIND SALARIILE ŞI ALTE DREPTURI DE PERSONAL 1.1. Veniturile din salarii Potrivit art. 56 alinatul 1 din Legea...

Ai nevoie de altceva?