Tehnici de Promovare - Hotel Traian

Proiect
6.3/10 (3 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2152
Mărime: 51.97KB (arhivat)
Publicat de: Leonard Barbu
Puncte necesare: 10
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Monoranu

Extras din proiect

GRAND HOTEL TRAIAN

1. Analiza

Capodopera a secolului XIX, Grand Hotel Traian întâmpina clientii cu atmosfera unica data de îmbinarea perfecta a comfortului contemporan cu eterna eleganta. În Piata Unirii, chiar în inima orasului Iasi, Grand Hotel Traian, bijuterie arhitectonica a maestrului Gustave Eiffel, se bucura de o localizare de exceptie.

Cu doi ani înainte ca acelasi Gustave Eiffel sa devina celebru prin Statuia Libertatii, care vegheaza si acum continentul american si cu 7 ani înainte sa înalte Turnul din Paris, care îi poarta numele, la Iasi, în Piata Unirii, dupã planurile maestrului din Cote d´Or un edificiu cu influenta neoclasica prindea viata: Marele Hotel Traian.

Poarta de intrare în secolul XIX, impozant si unic, Grand Hotel Traian îsi scrie istoria prin evenimentele ale caror gazda este :

1884 - banchetul celei de a XXI-a aniversari a Societatii Literare Junimea.

1884 - centenarul rascoalei lui Horia, eveniment la care au participat Mihai Eminescu si Ion Creanga.

1918 - pe timpul primului razboi mondial - aici a functionat Guvernul României.

1934 - oferã ospitalitate "divinei" ecranului Greta Garbo.

1980 - cu ocazia trecerii Flacarii Olimpice în drum spre Moscova, cazeaza delegatia condusa de I. Pãun.

2006 - investitiile de peste 4 milioane euro, pasiunea, daruirea si respectarea cu strictete a Legii privind protejarea monumentelor istorice, aduc Hotelului Traian, "locul pe unde au trecut atâtea nume mari", clasificarea la 4**** hoteliere.

Spectaculos, elegant si cu o pozitie privilegiata, în centrul orasului, Grand Hotel Traian este, ca si Palatul Culturii, Teatrul Vasile Alecsandri sau Catedrala Mitropolitana, simbol al orasului Iasi.

Grand Hotel Traian dispune de 68 de camere confortabile si elegante. Cu un sarm incomparabil, care seduce si cei mai rafinati oaspeti, cele 68 de camere readuc amprenta si grandoarea originilor franceze ale hotelului.

Eiffel Suite, Royal Suite, 2 garsoniere, 17 camere single si 45 camere duble, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, decorate în tonuri luminoase de culoarea aurului vechi si bleu, dotate cu mobilier în stil clasic si facilitati moderne, ofera experienta ospitalitatii desavârsite.

- Royal Suite

Camera de lucru: masa de discutii cu sase locuri si biroul în stil clasic, accesul gratuit la internet si telefonul cu linie directa, sofaua, fotoliile confortabile si masuta de cafea, toate învaluite în lumina naturala, creeaza ambientul perfect atât pentru afaceri cît si pentru relaxare.

Camera de odihna: spatioasa si reconfortanta, într-o combinatie perfecta de culori, texturi si mobilier, cu pat matrimonial si garderoba walk in, creaza intimitate si liniste.

Baile luxoase si spatioase, decorate cu piatra de culoarea mierii, sunt echipate cu jacuzzi si cabina de dus, uscãtor de par, bideu, telefon, halat de baie si papuci, prosoape pufoase si cântar.

- Eiffel Suite

Locat în zona discreta a hotelului, cu personalitate proprie, este raspunsul perfect pentru o clientela exigenta, în cautarea combinatiei dintre eterna eleganta si confortul practic.

Cu un sarm incomparabil, care seduce si cei mai rafinati oaspeti, Eiffel Suite readuce amprenta si grandoarea originilor franceze ale hotelului.

- Camere standard

Cele 64 camere standard, confortabile si elegante, decorate în tonuri luminoase de auriu si bleu, dotate cu mobilier în stil clasic si facilitati moderne, va ofera experienta ospitalitatii desavârsite. Camerele standard sunt formate din dormitor, hol si baie proprie. În functie de numarul de oaspeti si preferintele fiecaruia, camerele standard sunt cu unul sau doua paturi, respectiv cu paturi separate sau pat matrimonial.

- Garsoniere

Mai spatioase decât camerele standard si scaldate în lumina naturala, cele doua garsoniere va asigura cadrul ideal pentru relaxarea mintii si a trupului.

Centru de conferinta - ospitalitate pentru 550 oaspeti...

Cu trei sali multifunctionale, Centrul de Conferinta Traian asigura solutia ideala pentru congrese, întâlniri de afaceri, cocktail-uri sau alte evenimente.

Un minunat compliment adus clasicilor literaturii române, Salile Eminescu, Creanga si Caragiale, confortabile, elegante si versatile adauga un plus de energie si stil oricarei întâlniri.

Restaurant Traian

Restaurant Traian, cu Salonul Clasic, Salonul Alb si Cocktail Bar invita la o nesfârsita sarbatoare a simturilor. Într-un ambient aristocratic, la lumina intima a candelabrelor si în sunetul nobil al pianului, distinsii oaspeti sunt serviti cu delicii culinare. Meniul rafinat si consistent, combina specialitatile bucatariei traditionale românesti cu savoarea bucatariei internationale.

Preview document

Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 1
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 2
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 3
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 4
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 5
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 6
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 7
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 8
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 9
Tehnici de Promovare - Hotel Traian - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Tehnici de Promovare - Hotel Traian.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Practică de Specialitate - SC Frontera Trading SRL Brăila

INTRODUCERE Dezvoltarea impetuoasă a comerțului din ultimele decenii, ampla lui extindere pe plan naţional şi internaţional, care se adresează azi...

Ai nevoie de altceva?