Tehnici promoționale - execuția mesajului

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 5690
Mărime: 40.11KB (arhivat)
Publicat de: Svetlana Pătrașcu
Puncte necesare: 6
Universitatea din Craiova Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor

Extras din proiect

Executia mesajului

A spune o poveste de brand

De ce este Nike un brand puternic- Povestea brandului Nike este cunoscuta în întreaga lume. Performanţa de vârf - care este esenta brandului Nike şi suflarea de bază a clienţilor Nike. Un brand puternic are o poveste bună, comunicare de brand este totul despre a spune povestea.

Poveştile pe care le spune sunt cele care interactioneaza într-un mod personal cu vietile noastre. Povestea de brand face ca, atunci când se bazează pe introspecţie în modul în care clienţii se simt şi ce cred despre un brand. Imaginind că afară este rolul strategiilor pe care ai citit despre ele în capitolul 6. Executarea unei strategii este prezentarea acelor intuiţii în poveşti adevărate care sa atraga publicul ţintă.

În esenţă, există două seturi de decizii pentru a realiza executarea un mesaj de brand: ce elemente să le utilizeze în poveste de brand, cum să structureze aceste elemente. Elemente de executie includ toate biţi şi octeţi ai unui mesaj de brand - cuvinte, sunete şi muzică, fotografii şi ilustraţii, costume şi decoruri, de iluminat - toate mai multe detalii fizice a unei producţii. Structura este modul în care aceste elemente sunt combinate - layout-ul, a debitului, sub formă de mesaj - cum totul vine împreună pentru a livra povestea.

Mesajul brandului de executie

Pentru Arnott campaniea integrata a spus povestea unei relaţii semnificative şi de a construi o imagine pentru brand. Strategia de a construi o conexiune emotionala a fost executata prin utilizarea unui format de telenovelele, stele atractive, un brand care implică interacţiune, şi un final clasic dulce. Toate aceste decizii executionale au făcut idei creative – momentul „prajiturii” - premiat şi eficienta campanie de MC.

O mare parte din magia ideii constă în modul în care este executat şi o mare parte de execuţie implică crearea imaginii din dreapta. O executie a mesajului este formatul unui mesaj completat MC, cum ar fi o reclama, broşură, sau eticheta pachetului. Nu există nici o formulă magică pentru producerea mesaje de execuţii bune.

Trei domenii de decizie sunt esenţiale pentru oameni pe partea creativă a comunicarii de marketing - scriitori, designeri şi producători - că acestea încearcă să aducă o idee mare în viaţă si care capteaza atentia si mesajul memorabil: povestitorul mesajului, recursurile să utilizeze, cum să selecteze şi utilizeze toate elementele in care un mesaj constă, consecvenţă.

Povestitorul mesajului, sau cadrul de execuţie, defineşte tipul de poveste pe care este utilizat pentru a încadra mesajul. In povestea mesajului se vor folosi una sau mai multe apeluri pentru a obţine mesajul şi încercari prin a induce schimbări în cogniţiilor destinatari, care afectează comportamentul. Pentru a face aceste recursuri la locul de muncă, agenţii de publicitate utilizează cuvinte, imagini, sunete, şi oameni.

Acestea sunt instrumentele care sunt disponibile pentru oamenii de creatie. în cele din urmă, coerenţa este de o importanţă majoră în orice proces de decizie IMC, atât în executarea singura a mesajului şi pentru campaniile de lunga durata. Acest capitol dezbate cele patru domenii în detaliu.

Povestirea mesajului - cadru de executie

Primul pas în executarea unui mesaj de brand este de a identifica cea mai bună modalitate de a prezenta mesajul sau a spune povestea brand-ului. oameni cu experienta de creatie cauta tehnica si stilul cu cel mai mare convingere pentru ideea; fiind prezentate: două criterii această unitate, şi în mod eficient toate decizile de creatie: acest mesaj va fi observat- va rupe prin dezordine?

Pot să transmită mesajele ce urmează să fie comunicate- Caracteristica cheie a mesajului povestirii este cadrul de executare care se aplică.

Cadrul de executare poate fi descris, într-un mod general, fie ca informativ sau affevtiv, ceea ce corespunde la cap si abordeaza inima. Un cadru de execuţie specifică formatul sau abordare pentru a fi utilizate pentru a spune povestea de brand. Unele formate de mesaje sunt denumite în continuare formule, deoarece acestea sunt utilizate frecvent. Următoarea listă descrie opt formate fundamentale mesaj poveste:

1. Stiri-anunţ. Cea mai simplă formă de publicitate este de a spune că brand-ul există, ceea ce este, şi ce caracteristici are. Acesta este un cadru pur informativ care va apela numai la cap. Ar putea fi utilă introducerea de noi produse, sau în categorii de produse în cazul în care alte formate au fost suprasolicitate, ca detergenţii sau maşinile. Într-un astfel de mediu formatul de ştiri-anunţ este posibil să fie perceput ca o uşurare: doar obtinerea înapoi la toate faptele drepte, fără complicaţii. De asemenea, din cauza acestei diferenţe, astfel de mesaj poate atrage atenţia. Cu toate acestea, acest format nu are potenţialul de a adăuga emotii la brand şi, prin urmare, este mai puţin frecvent utilizate în publicitatea TV, numai uşor şi mai des în imprimare.În reclame radio, pe de altă parte, este mai dificil de a introduce caracteristici emoţionale şi, în consecinţă multe reclame radio se bazează pe formate de ştiri anunţ.

2. Mărturie. Când mesajul este spus de către o persoană în viaţă, aceasta se numeşte un comentariu. O astfel de persoană în viaţă poate fi: celebrităţi sau utilizatori tipici care transmite un mesaj aprobarea unui produs. Prin utilizarea mesajului poate fi mai uşor atrase atenţia, în special atunci când sunt utilizate celebritati. În plus, utilizarea de o persoană în viaţă poate adauga dinamism publicitatii. O scrisoare de recomandare, cu toate acestea, încă se axează pe fapte şi cifre şi este în primul rând un tip de publicitate informativ. Mărturie de celebrităţi pot adăuga condamnare la mesaj. Oprah Winfrey sprijină cercetarea sau rapoartele consumatorilor de a face oamenii care nu au nici o opinie a unui produs dintr-o dată sa vada partea de sus a liniei.

Preview document

Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 1
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 2
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 3
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 4
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 5
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 6
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 7
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 8
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 9
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 10
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 11
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 12
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 13
Tehnici promoționale - execuția mesajului - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Executia Mesajului.doc

Te-ar putea interesa și

Strategii de Promovare a Produselor și Serviciilor - SC Mobam SA

INTRODUCERE Procesului de comunicare şi promovare i se atribuie accepţiuni deosebite de către diferiţi autori, în general, în acesta se includ...

Tehnici promoționale - Danone

Capitolul 1: Tehnici promoționale - abordări teoretice 1.1. Scurt istoric al activităţii promoţionale în România La fel ca şi în alte ţări, şi în...

Elaborarea programului de marketing pentru lansarea pe piața românească a unui produs

INTRODUCERE Lumea economico-socială cunoaşte, la început de mileniu XXI, transformări radicale. Omenirea se confruntă cu probleme complicate şi...

Publicitate în Mass Media

Introducere Publicitatea joacă un rol tot mai important în viaţa socială, fiind indisolubil legată de comunicarea de masă, al cărei impact atât...

Strategie de multiplicare a banilor în 2 ani - firmă de organizări evenimente Bestevents

Capitolul I: Strategie de multiplicare a banilor în 2 ani 1.1 10 idei de multiplicare a banilor 1. Pensiune la Sinaia + circuit turistic 2....

Campania promotională, medii de comunicare în masă

Introducere Schimbările ample şi profunde ce au avut loc în cadrul economie în ultimii ani au condus la intensificarea luptei concurenţiale, iar...

Tehnici promoționale

Activitatea promotionala este o componenta a mix-ului de marketing avand drept obiect transmiterea mediul extern al intreprinderii, catre piata si...

Crearea de Imagine

Comunicarea din perspectiva economica In primele trei cursuri am vorbit despre comunicare din perspectiva lui Shannon si Weaver. Acum va propun...

Ai nevoie de altceva?