Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2407
Mărime: 439.11KB (arhivat)
Publicat de: Zaraza Szasz
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Doina Filipescu

Cuprins

  1. I.Motivația alegerii produsului 1
  2. II.Ce vindem? 2
  3. III.Prospectarea-piața țintă 3
  4. IV.Stabilirea întâlnirii cu clientul 3
  5. V.Pregătirea întâlnirii cu clientul 5
  6. VI.Demonstrația 5
  7. VII.Negocierea și soluționarea obiecțiunilor 8
  8. VIII.Concluzia și comanda 9

Extras din proiect

Motocicleta este un vehicul ciudat. Pasagerul sau este motorul!"

John Howard, cel de-al 25-lea prim ministru al Australiei

I. Motivația alegerii produsului

Produsul ales de noi pentru a fi vândut este motocicleta Honda Shadow VT 600C. Am ales să vindem această motocicletă datorită tradiției brandu-lui Honda pe această piață.

Motocicleta Honda Shadow a fost aleasă deoarece este o motocicletă prietenoasă, confortabilă și suficient de puternică find potrivită atât pentru cei cu mai multă experiență cât și pentru cei începători. Astfel, noi avem acces la mai multe categorii de clienți.

Aceasta este potrivită atât celor care vor să meargă pe un traseu mai lung, dar în același timp este o motocicletă stilată de oraș care îmbină perfect utilul cu plăcutul.

De asemenea, designul motocicletei inspirat puțin și de celebrele motociclete Harley –Davidson atrage atenția tuturor categoriilor de vârstă, indiferect de sex, ceea ce face din această motocicletă un simbol al prestanței și respectului în comunitatea motocicliștilor.

În concluzie, am ales acest produs pentru că vrem să vindem cele mai bune beneficii pe care și le dorește un pasionat de motociclete.

II. Ce vindem?

Clienții au posibilitatea ca prin intermediul nostru să cumpere libertate, fiabilitate, rapiditate și amintiri de neuitat sub forma motocicletei Honda Shadow VT 600C.

Shadow este un model renumit al mărcii Honda existând pe piață încă din anii ’80 și suferind puține modoficări de atunci până în prezent. Modelul Deluxe pe care alegem să-l videm vine cu mai mult crom ceea o face o motocilcetă mai arătoasă, mai prietenoasa și cu un plus de confort.

În ceea ce privește detaliile tehnice ale motocicletei Honda Shadow putem menționa următoarele:

• Motor bicilindru în V, la 52o, 583cm3, 4 timpi, răcit pe lichid, două carburatoare, cutie de viteze cu 5 rapoarte, transmisie finală pe lanț;

• Putere de 39 CP la 6500 rpm;

• Greutate la plin 216kg;

• Rezervor de 11l dintre care 1,9 rezerva;

• Viteza maxima 150km/h;

• Accelerație 0-100km/h:7,9s;

• Elasticitate 60-100km/h:17,2s;

• Consum mediu 4l/100km;

Prețul motocicletei depinde de anul fabricației acesteia, astfel pentru un model din anul 1996 prețul ajunge până la 2600 €, iar pentru un model mai recent prețurile pot trece și de 10000€.

III. Prospectarea – piața țintă

Piața țintă vizată de firma noastră este formată din persoanele cu vârsta de peste 25 ani, de ambele sexe, cu venit mare, predominat din mediul urban.

Clienții noștrii sunt persone cu apetit pentru petrecerea timpului în aer liber, dornici de plimbări senzaționale și pline de libertate și pațină adrenalină.

Plimbările pe un asemenea motor nu sunt unele banale ci unele pline de satisfacție și relaxare căci acest motor oferă plimbări relaxante la o viteză medie de 100-120km/h.

Honda Shadow este un motor se ce adresează mai ales oamenilor trecuți de 30 de ani care și-au păstrat ca pasiune motociclismul indiferent de carieră și doresc să aibă parte de câteva momente de relaxare în oraș cât și în afara acestuia.

Totodata este un motor potrivit și pentru începători, deoarece este un motor echilibrat, fiabilit și nu foarte puternic.

Persoanele care pot fi interesante de achiziționarea unui astfel de produs pot fi persone membre ale unui club moto, persone care adoră călătoriile și libertatea simțită pe 2 roți, dar și personae care simt nevoia de a fi admirați de cei din jur căci Honda Shadow are un design deosebit ce conferă imaginii posesorului un plus și un start mai bun în relațiile cu ceilalți motocicliști.

Preview document

Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 1
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 2
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 3
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 4
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 5
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 6
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 7
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 8
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 9
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 10
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 11
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 12
Tehnici vânzări - Honda Shadow VT 600C - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Vanzari - Honda Shadow VT 600C.docx

Alții au mai descărcat și

Proiect la disciplina tehnici de vânzare

Pag1 INTRODUCERE Lucrarea „Tehnici de vanzare in cadrul departamentului Anvelope la SC EVW Holding SRL” este un studiu de caz facut cu scopul de...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?