Hotel Ritz Carlton - Egipt

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 36 în total
Cuvinte : 9852
Mărime: 2.71MB (arhivat)
Publicat de: Pavel Nicolae
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: lorin dragan
FEAA,specializare ECTS

Extras din proiect

1.HOTEL

PREZENTAREA SI AMPLASAREA HOTELULUI Ritz Carlton

Complex elegant al renumitului lant hotelier Ritz-Carlton cu o locatie de exceptie este, prin serviciile oferite, unul dintre hotelurile de vârf de la Marea Rosie. Este complex de tipul "hotel in hotel" Hotelul Ritz din Sharm El Sheikh Egipt,este un hotel de 5 stele care aduce un plus de exclusivitate chiar zonei prin facilitati: restaurante cu specific italian, libanez si asiatic, centrul de fitness (cu programe de tratament si infrumusetare folosind ingrediente si metodele frumoaselor egiptence), salon de masaj, amfiteatrul in aer liber - un loc perfect pentru o cina romantica sau pentru a audia un concert pe malul marii, centru de scufundari si multiple facilitati de practicare a sporturilor nautice.

Statiunea Sharm el Sheikh (cea mai apropiata destinatie exotica ) este situata in sudul peninsulei Sinai, la Marea Rosie in Egipt. Aici veti gasi hoteluri de toate categoriile, de la cele mai accesibile ( hoteluri de 2* si 3* ) pana la hoteluri de lux de 5*. Caracteristicile cele mai importante ale statiunii sunt : caldura soarelui, marea cu apa cristalina, nisipul fin si multa, multa distractie. Sharm el Sheikh este cea mai frumoasa si mai cunoscuta de la Marea Rosie din Egipt si datorita recifelor de corali ( situati foarte aproape de plaja ), statiunea fiind o adevarata Mecca pentru pasionatii de scufundari sau snorkeling. La majoritatea hotelurilor veti gasi echipamentele adecvate cat si instructori care sa va initieze in aceste adevarate provocari. O alta atractie deosebita a statiunii este privelistea deosebita a imbinariii muntelui cu marea. Centrul statiunii, Naama Bay, se transforma seara intr-o adevarata mare de lumini iar turistii sunt permanent in cautare de magazine, cazinouri sau terase. Pasionatii de cumparaturi au la dispozitie magazine la tot pasul unde pot cumpara bijuterii din aur si argint, articole din piele sau suveniruri la preturi accesibile. Doritorii de excursii nu sunt uitati, pentru ei operatorii locali de turism organizeaza vizitarea obiectivelor culturale situate in apropierea statiunii ( Manastirea Sf. Ecaterina si Muntele lui Moise ) la diving si aventura in desert.

Ritz Carlton, hotel din clasa VIP, este situat la 17 km de aeroportul din statiunea Sharm El Sheikh, si 9 km distanta de golful Naama Bay, in golful Ras Umm Sid, in regiunea Hadaba, pe malul marii. Hotelul are 14 corpuri cu un etaj in care sunt repartizate 321 spatii de cazare confortabile dotate cu : aer conditionat, , acces internet, TV, telefon, minibar, uscator de par, halat, papuci, seif, balcon. Cu un teritoriu vast si verde, Ritz Carlton ofera si : 6 restaurante, 3 baruri, plaja proprie cu nisip, umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape, 7 piscine exterioare, centru Spa, sauna, jacuzzi, baie turceasca, baie cu aburi, masa, sala fitness, salon de infrumusetare, cursuri scuba diving, sporturi acvatice, 2 terenuri de tenis, golf, mini golf, volei, mini fotbal, sali de conferinte, magazine, cabinet medical, schimb valutar, spalatorie, programe de divertisment, autocar pana in oras, miniclub si parcare.

RELATII CU MEDIUL EXTERN

OFERTA Ritz Carlton Sharm el Sheick

Hotelul de clasa VIP, cu un teritoriu vast si verde. Oaspetii pot beneficia de centrul SPA si de sala de fitness. Printre clientii fideli se afla personalitati si vedete cunoscute.

Hotelul are14 corpuri cu un etaj, si dispune de 321 camere:

278 camere standard (max. 2+1 pers.);

15 apartamente junior cu o camera (80 m2),

23 apartamente ramses (dormitor, living-sufragerie, 2 bai, max. 4 pers. 100 m2);

5 apartamente Red sea (150 m2, living-sufragerie, 1 baie, dormitor).

The Ritz Carlton Club are 25 camere standard club (vedere la mare sau la piscina, 50 m2) si 5 apartamente one bedroom Club (max. 2+2 pers., dormitor, living-sufragerie, 5 telefoane, 150 m2,) 3 conectate, apartament one bedroom imperial (dormitor, living-sufragerie, 5 telefoane, mini-biblioteca,200 m2), apartament one bedroom Ritz Carlton (5 telefoane, mini-biblioteca, bucatarie, 2 bai, video player, dormitor, 200 m2), posibilitatea conectarii cu apartamentul junior, apartamentul one bedroom Imperial si 2 camere club.

Zone de odihna deschise si inchise, cadouri in camera in ziua sosirii. Copiii pana la 12 ani nu au acces in zona de odihna Club Lounge (in acest caz se pot folosi serviciile mini-clubului).

CONCURENTA

Hotel Ritz Carlton are pe piaţa în care îşi desfăşoară activitarea numeroşi concurenţi dintre care: Hotel The Mena House Treasury,Hotel Cecil ,Hotel Dalat Palace, Hotel The Nile,etc.

Din punctul de vedere al relaţiilor cu concurenţa foarte puternică, hotelul se menţine pe piaţă datorită politicilor şi strategiilor adoptate de conducere, având un grad de ocupare bun.

Este foarte important pentru acest hotel să-şi poată păstra actualii clienţi şi să-i atragă pe cei potenţiali. Fiind un hotel destinat în principal oamenilor de afaceri, amplasarea acestuia reprezintă un atu în plus pentru că hotelul este situat în centrul economic, financiar şi cultural al Egiptului.

Concurând pe o piaţă foarte puternică, pentru Ritz Carlton este vitală prestarea serviciilor la o calitate superioară şi îmbunătăţirea acestora pentru satisfacerea celor mai pretenţioase cereri ale clienţilor.

Probabil ati mai auzit in diverse forme, din diverse surse, ca oamenii nu cumpara de fapt produse si servicii. Oamenii cumpara valori. Produsele si serviciile in sine au o valoare diferita in functie de target. Omul cumpara orice in functie de criteriile de cumparare, de valorile si credintele sale. Toate aceste elemente (criterii de cumparare, valori, credinte) au o puternica incarcatura emotionala. Omul cumpara emotii, nu produse si servicii.

Faimosul Hotel Ritz-Carlton are o cota de piata de 5%. Desi o afacere de nisa, hotelul este un exemplu de branding. Hotelul pune satisfactia clientului pe primul loc si, practic, se spune ca daca esti cazat la Ritz-Carlton ti se va indeplini orice dorinta.Probabil ati mai auzit toate aceste lucruri. In plus, ei merg pe doua idei :

Prima idee. Este mai usor sa convingi un client educat, inteligent si relaxat (care are si banii) decat sa-ti spargi creierii cu un client fara educatie, fara obiective inalte si cu multe frustrari.

A doua idee. Oamenii tind sa fie fideli produselor/serviciilor premium mult mai usor decat in cazul altor produse/servicii. Astfel, daca vinzi un produs/serviciu scump, vei avea o afacere mult mai stabila decat a altor concurenti.

Preview document

Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 1
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 2
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 3
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 4
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 5
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 6
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 7
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 8
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 9
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 10
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 11
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 12
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 13
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 14
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 15
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 16
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 17
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 18
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 19
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 20
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 21
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 22
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 23
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 24
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 25
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 26
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 27
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 28
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 29
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 30
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 31
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 32
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 33
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 34
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 35
Hotel Ritz Carlton - Egipt - Pagina 36

Conținut arhivă zip

  • Hotel Ritz Carlton - Egipt.doc

Alții au mai descărcat și

Hoteluri din București

Hotel DUKE Situat in centrul Bucurestiului, foarte aproape de zona comerciala si de agrement a orasului. - 20 min distanta fata de Aeroportul...

Lucrare de practică - SC Trotusul SA - Hotel Trotuș

Introducere Turismul s-a constituit ca fenomen complex si bine conturat abia în ultima jumatate de secol. El a capatat o amploare deosebita în...

Hotel Caro

Hotelul este unitatea comercială de cazare omologată care oferă camere sau apartamente mobilate pentru a fi închiriate, fie unei clientele de sejur...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Te-ar putea interesa și

Marketing Turistic - Sharm El Sheikh

CAPITOLUL 1. DESCRIEREA DESTINATIEI 1. Despre Egipt Sejurul în Egipt Aceasta tara veche, cu traditii culturale bogate si infrastructura...

Marriott International

Marriott:” De la un bar cu 9 scaune la peste 3.000 de hoteluri in intreaga lume.” Istoria Marriot In 1927, tinerii casatoriti J. Willard si Alice...

Ai nevoie de altceva?