Ofertă turistică de revelion în Brazilia

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 3 fișiere: doc, pptx
Pagini : 38 în total
Cuvinte : 3679
Mărime: 3.22MB (arhivat)
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

INTRODUCERE

Prin aceasta lucrare ne-am propus sa prezentam o destinatie turistica dinamica si sofisticata ,Brazilia ―o tara a contrastelor― unde cel mai atractiv loc este Rio de Janeiro.

Motivul pentru care va propunem sa va petreceti sarbatorile de iarna,si chiar si vacantele in orasul Rio este diversitatea activitatilor si locurilor cu care acesta se lauda:plaje fierbinti intens vizitate de turisti, situate la doar cativa kilometri distanta de munti stancosi, cascade, paduri tropicale si jungla amazoniana. Este locul care iti ofera toate premisele pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

CAPITOLUL 1.

1. TIPUL DE PROGRAM

Tipul de program pe care vi-l propunem este un circuit care va ofera posibilitatea sa vizitati jungle amazoniana, fluviul Amazon care e unul dintre cele mai mari de pe glob, Rio de Janeiro, samba si celebrele carnavale. O calatorie in Brazilia nu e reusita fara o excursie la cascada Iguazu si pe muntele Corcovada, pentru a vedea celebra statuie a Mantuitorului, simbolul orasului Rio de Janeiro.

Cu privire la activitatile pe care le puteti intreprinde se numara si o plimbare cu vaporasul pentru a face scufundari si pentru a admira zona,imprejurimile va ofera posibilitatea sa faceti un tur de oras,unde se afla mari obiective turistice cum ar fi : Manastirea Sao Bento, Piata Praca XV, Palatul Imperial ―muzeu expune bijuteriile coroanei , catedralei cu mormintele regale si Goat Square cu mica gradina zoologica―, Biserica Candelaria.Totodata va puteti relaxa pe plajele Copacabana si Ipanema,puteti sa faceti shopping sau sa va incantati privirea cu diferitele spectacole de samba.Seara va ofera distractie la maxim,ceea ce o sa va faca sa afirmati ca este o seara spectaculoasa.

2. PIATA TINTA

Oferta noastra turistica se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa petreaca o vacanta si un revelion de neuitat,intr-un loc exotic si fascinant.Categoria careia ne adresam este populatia cu venituri medii si ridicate,care sunt dormice de a explora noi locuri. Cei mai multi turisti viziteaza Brazilia in timpul carnavalului scolilor de samba, cand orasul pur si simplu explodeaza de atata muzica si gratie.Ne adresam atat tinerilor care vor sa se distreze la maxim,dar si adultilor care vor sa se relaxeze,vizitand célèbre obiective turistice.

CAPITOLUL 2. DESCRIEREA PROGRAMULUI TURISTIC

2.1. AGREMENT

Republica Federativa a Braziliei sau Brazilia, este statul cu cea mai intinsa suprafata din America de Sud.Brazilia este o tara a contrastelor, fiind asociata cu jungle amazoniana, Podisul Guyanelor ce depaseste 3000 de m, fluviul Amazon care e unul dintre cele mai mari de pe glob, Rio de Janeiro, samba si celebrele carnavale. Cele mai mari orase din Brazilia sunt Sao Paolo si Rio de Janeiro.

Capitala acesteia, Brasilia, e situata pe un platou inalt de 1000 de m, reprezentand centrul metropolitan al Districtului Federal. Orasul ce privit de sus are forma unui fluture, este singurul din lume construit in sec XX si care a fost clasificat ca si Patrimoniu Cultural al Umanitatii de catre UNESCO.

Brasilia Brasilia privita de sus

Rio de Janeiro, un oras al contrastelor

Plaje ca Ipanema si Copacabana, statuia Cristo Redentor, stadionul Macarana, Muntele Pao de Acucar si nu in ultimul rand carnavalul scolilor de samba sunt cele mai cunoscute obiective turistice pentru care Rio a capatat numele de "ciudade maravilhosa", adica orasul incantator cum i se mai spune.

Situat in partea sud-estica a Braziliei, in golful Baja de Guanabara, Rio numara peste 10 milioane de locuitori. Denumirea sa se traduce prin "Rau de Ianuarie", intrucat golful in care este situat a fost descoperit de europeni in luna ianuarie, dupa anul 1500.

Preview document

Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 1
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 2
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 3
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 4
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 5
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 6
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 7
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 8
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 9
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 10
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 11
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 12
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 13
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 14
Ofertă turistică de revelion în Brazilia - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Oferta Turistica de Revelion in Brazilia
    • Oferta Turistica de Revelion in Brazilia.doc
    • REVELION RIO DE JANEIRO pliant.pptx
    • Rio de Janeiro- un oras al contrastelor.pptx

Alții au mai descărcat și

Carnavalul Rio de Janeiro

1. Tipul programului turistic international 1.1. Titlul programului turistic international: Carnaval Rio de Janeiro (Super distractie & plaja)...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?