Analiza Site-ului Clean Team

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1823
Mărime: 21.62KB (arhivat)
Publicat de: Bogdan Bunea
Puncte necesare: 7
UNIVERSITATEA “BABEŞ-BOLYAI” CLUJ NAPOCA FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GESTIUNEA AFACERILOR

Extras din referat

I. Descrierea firmei şi a site-ului

Firma S.C. Clean Team S.R.L. este o firmă clujeană de curăţenie, care se adresează atât persoanelor juridice cât şi persoanelor fizice. Firma s-a născut acum trei ani, când lui Cristian Unguraş i-a venit ideea de a înfiiţa o firmă de curăţenie care să fie diferită de celelalte firme din domeniu. Având un plan de afaceri întocmit el s-a prezentat la emisiunea „Aren Leilor” de pe TVR2, unde şi-a prezentat ideea celor din juriu. Din acest juriu fac parte diferiţi oameni de afaceri cu succese mari. Ei sunt cei care investesc în ideile noilor antreprenori. Proiectul este susţinut de către Radu Tudorache, care este deţinătorul holding-ului Newarch Investments Limited. Oficial firma a fost înfiinţată la 2 septembrie 2008, când firma a fost înregistrată la Registrul Comerţului.

Firma oferă servicii de curăţenie de înaltă calitate pentru diferite locaţii, începând de la birourile firmelor, ale instituţiilor, spaţiile comerciale, cabinetele medicale, show room-uri, hale industriale, case, apartamente, case de vacanţă şi alte spaţii care necesită curăţenie profesională, sau unde este solicitată serviciul. Firma oferă diferite servicii şi o varietate de pachete.

În prezent firma răspunde de curăţenia multor localuri din Cluj-Napoca, dar şi de curăţenia multor spaţii de birouri.

Site-ul firmei este destul de simplu, dar cuprinde informaţii esenţiale despre firmă. Putem citi pe site cum a luat naştere afacerea, ce fel de servicii oferă firma, pe pagină putem lua legătura cu firma printr-un e-mail, dar dacă avem o problemă urgentă, atunci putem vorbi direct cu administratorul firmei.

Site-ul este dispus pe orizontală dar şi pe verticală. Pe orizontală avem: Despre Noi, Servicii, Tarife, Portofoliu şi Contact. Pe verticală putem să accesăm mai uşor serviciile oferite de firmă.

La secţiunea „Despre Noi” putem citi despre cum a luat naştere firma, în plus putem afla cui se adresează serviciile de curăţenie. La secţiunea „Servicii” aflăm ce fel de servicii propune firma clienţilor săi. Trecând la secţiunea „Tarife” putem observa lipsa acestora. Deşi avem o secţiune numită „Tarife”, nu primim informţii concrete cu privire la tarifele diferitelor servicii. Putem doar citi că tarifele se stabilesc doar după evaluarea spaţiilor care necesită curăţarea, preţurile sunt negociabile în funcţie de mărimea spaţiului, de gradul de murdărie al ei şi de frecvenţa lucrărilor. În continuare putem citi că firma oferă reduceri clienţilor fideli. La secţiunea „Portofoliu” firma mulţumeşte partenerilor săi pentru încrederea acordată. Ultima secţiune, cea de „Contact” ne oferă posibilitatea de a lua contatul cu firma sau în cazul unei urgenţe cu administratorul ei.

II. Modele privind transferal on-line al firmei

1. Evoluţia prezenţei pe web

Site-ul a apărut pe internet în toamna anului 2008, după înfiinţarea firmei. Deoarece nici firma nu este de mult timp pe piaţă şi nici site-ul nu este de mult timp pe web, nu putem vorbi de evoluţia prezenţei ei pe web. Putem doar anticipa că în viitor site-ul va evolua într-un sens bun şi vom putea găsi mai multe informaţii pe site , în special referitor la tarifele percepute.

Preview document

Analiza Site-ului Clean Team - Pagina 1
Analiza Site-ului Clean Team - Pagina 2
Analiza Site-ului Clean Team - Pagina 3
Analiza Site-ului Clean Team - Pagina 4
Analiza Site-ului Clean Team - Pagina 5
Analiza Site-ului Clean Team - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Analiza Site-ului Clean Team.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Administrarea afacerii

Tema 1 ANTREPRENORUL- PROMOTORUL AFACERILOR 1.1.Istoricul afacerilor Originea afacerilor se pierde în negura timpului. Acestea au avut o...

Ai nevoie de altceva?