Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1199
Mărime: 16.28KB (arhivat)
Publicat de: Tismanru M.
Puncte necesare: 5

Extras din referat

I. SCURT REZUMAT AL PROIECTULUI

Afacerea constă în înfiintarea unui atelier vestimentar cu creații unice și la modă. Prin planul de afaceri urmărim dotarea cu echipamente și utilaje necesare creării produseor vestimentare unicate, la modă și de calitate.

Profitul va fi generat prin producția și vânzarea produselor vestimentare, produse în atelierul noastru, către diverși clienți.

Viziunea noastră este ca SMART FASHION SRL să devină unul dintre cele mai cunoscute ateliere vestimentare de pe piața din Constanța, prin promovarea unor standarde profesionale ridicate și prin furnizarea unor produse și servicii de calitate, obținute prin studii și colaborări cu personal de specialitate. Societatea va face eforturi pentru a-și mentine excelenta în segmentul ei de piața, fiind constienți că acțiunile influențeaza mediul de afaceri, mediul înconjurător etc. Se va contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos, bazat pe principii etice care să ducă la dezvoltarea societații românești.

Misiunea firmei prevede o abordare responsabilă a fiecărei probleme viitoare, apărute, pentru a ne asigura că sunt obținute rezultate viabile și sustenabile. Conștientă de faptul că abordarea unei activitați noi presupune eforturi suplimentare, conducerea societății iși asuma aceasta responsabilitate, de a trata fiecare provocare cu atenție și seriozitate, în termene de timp realiste.

În prezent, pe acest segmentul de piață consideram că exista potențial de dezvoltare. Printr-o preocupare permanentă pentru dezvoltarea activitații prin formare profesională, investiții permanente și un marketing riguros, conducerea societații dorește să ajungă la creșterea productivitații și competitivitații pe piață și implicit la creșterea cifrei de afaceri an după an.

Costul total al proiectului este de 206692 lei.

II. JUSTIFICAREA PROIECTULUI

Societatea SC SMART FASHION SRL, are ca activitate principală, crearea de produse vestimentare unicate, la modă și de calitate. Prin prezentul plan de afaceri, avem ca scop înființarea unei linii de producție vestimentară de mare influență pe piața din Constanța.

Obiectivul principal este înființarea și dezvoltarea unei afaceri prin achiziționarea de echipamente și tehnologii inovative specifice, cu scopul de a crește profitul, de a atrage clienți și de a dezvolta afacerea. Profitul va fi generat prin producția și vânzarea produselor vestimentare create în unitatea noastră către diversi clienți, din toate domeniile.

Elementele relevante pentru afacere sunt:

- calitatea produselor;

- pachetul de servicii oferite;

- politica de management .

III. DESCRIEREA GRUPULUI ȚINTĂ

Grupul țintă va fi compus din:femei de toate categoriile de vârstă și din toate domeniile de activitate, care apreciază tendințele în modă, unicitatea și calitatea ridicată a produselor vestimentare

Preview document

Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar - Pagina 1
Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar - Pagina 2
Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar - Pagina 3
Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar - Pagina 4
Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar - Pagina 5
Microeconomie Avansată - Înființarea unui atelier vestimentar - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Microeconomie Avansata - Infiintarea unui atelier vestimentar.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?