Mauritius

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Geografie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 4031
Mărime: 28.94KB (arhivat)
Publicat de: Poda F.
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Prof. Ion Andrei
UNIVERSITATEA DE VEST TIMISOARA FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE

Extras din referat

Mauritius

Ce este de vazut?>Itinerarii>Nord

Grand Bay (Marele Golf)

Marele Golf a fost prima zona a insulei unde s-a simtit din plin avântul turistic. Un paradis al cumparaturilor si al timpului liber, Marele Golg este de asemenea zona unde locuitorii insulei se îndreapta când doresc sa petreaca o noapte plina de distractii (restaurante, baruri si discoteci). Recent renovata, plaja La Cuvette merita într-adevar sa fie vizitata.

Pereybere

Minunata plaja publica Pereybere este renumita pentru înlesnirile pentru cumparaturi, pentru restaurante si localurile sale.

Ruinele Balaclava

La câtiva metri departare de Baie aux Tortues, numita astfel de marinarii din secolul al XVII-lea, dupa numarul mare de broaste testoase din zona, pot fi gasite ruinele proprietatii Balaclava. Vizitatorii pot sa vada peretii marii, ale caror temelii au fost puse de Mahe Labourdimmais.

Triolet Shivala

Cel mai lung sat de pe insula, Triolet ofera posibilitatea de a vizita cel mai mare templu hindus, numit Maheswarnath, primul construit în 1819 în cinstea zeilor Shiva, Krishna, Vishnu, Muruga , Brahma si Ganesha.

Livezile Labourdonnais

Aici descoperi o mare varietate de pomi fructiferi tropicali, flori exotice parfumate si colorate. Sunt posibile aici excursiile cu bicicletele sau drumetiile.

Ce este de vazut?>Itinerarii>Est

Piata Flacq

Flacq este unul din cele mai importante sate din Mauritius. Acest punct de întâlnire pentru locuitorii din est se lauda cu cea mai mare piata în aer liber din tara. Aceasta piata plina de culoare atrage un numar mare de oameni.

Satul de vacanta Waterperk

Poti petrece momente de neuitat alunecând pe cascade uriase cu familia si prietenii. Este garantata relaxarea si placerea.

Ile aux Cerfs

Ile aux Cerfs este un paradis pentru sporturile pe apa si are cea mai frumoasa plaja din Mauritius. Nu îti poti permite sa ratezi aceasta micuta insula, pozitionata cu delicatete la ocean, o adevarata perla a peisajului din Mauritius.

Ce este de vazut?>Itinerarii>Sud-Est

Ruinele olandeze

La Vieux Grand Port, cea mai veche asezare din Mauritius poti vedea ruinele primei fortificatii olandeze. Sapaturile în plina desfasurare duc la descoperirea unei importante parti din istoria insulelor Mauritius.

Ile aux Aigrettes

Datorita eforturilor remarcabile realizate de Fondul pentru viata în salbaticie “Wildlife” din Mauritius, insula a devenit un standard international pentru protectia resurselor naturale si a speciilor aflate în pericol. Câteva dintre cele mai rare pasari ale lumii, incluzând “vânturelul” pot fi vazute acolo. Poti de asemenea descoperi extrem de rarul porumbel roz, specia de sopârla verde Phelsuma si uriasa broasca testoasa Aldabra.

Mahebourg

Mahebourg este unul din principalele sate pescaresti de pe insula. Construit pe magnificul golf Grand Port, a fost fondat în 1804 de francezul G Martello Towers.

Domaine du Chasseur

Cuibarita între dealurile Anse Jonchee, Domaine des Grand Bois are minunate terenuri de vânatoare, acoperind o arie de 900 hectare. Cerbi, maimute si mistreti locuiesc în mijlocul vegetatiei luxuriante de pe partea deluroasa. Poti privii specii de pasari aflate pe cale de disparitie, incluzând vânturelul. Domeniul cuprinde 4 case cu veranda acoperite cu paie si un restaurant cu o vedere panoramica spre mare. Foloseste ocazia de a te bucura de o masa delicioasa din carne de caprioara si moluste comestibile.

Preview document

Mauritius - Pagina 1
Mauritius - Pagina 2
Mauritius - Pagina 3
Mauritius - Pagina 4
Mauritius - Pagina 5
Mauritius - Pagina 6
Mauritius - Pagina 7
Mauritius - Pagina 8
Mauritius - Pagina 9
Mauritius - Pagina 10
Mauritius - Pagina 11
Mauritius - Pagina 12
Mauritius - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Mauritius.doc

Te-ar putea interesa și

Relațiile economice ale României cu banca de dezvoltare Africana

Africa este un continent uriaş (al treilea, dupa Asia şi America) şi masiv (la 1400 km2 revin numai 10 km de ţărmuri, faţă de 300 în cazul...

Doing Buisness

Pentru al cincilea an la rand Europa de Est si Asia Centrala, au condus lumea in ceea ce priveste reformele in afaceri. 26 din 28 de regiuni...

Interdependența formelor de turism - turism heliomarin, turism de lux și turism aerian - studiu de caz - Mauritius

CAPITOLUL I MAURIŢIUS 1. Scurt istoric Insula Mauriţius a fost descoperită în 1507 de portughezul Pedro Mascarenhas. Pe atunci, ea era încă...

Grupul Hotelier Taj

I. Prezentare generală India este o destinaţie turistică incredibilă. Vizitatorii Indiei sunt încântaţi de bogăţia culturii, de căldură cu care...

Comunitatea de Dezvoltare a Africii de Sud

Comunitatea de Dezvoltare a Africii de Sud, SADC, reprezinta o organizatie inter-guvernamentala cu sediul la Gaborone, Botswana. Scopul acesteia...

Insula Maurițius

CAPITOLUL I 1.Istoric Insula Mauriţius a fost descoperită în 1507 de portughezul Pedro Mascarenhas. Pe atunci, ea era încă nelocuită, însă mai...

Analiza de Marketing - Taj Group

Prezentare generala India este o destinaţie turistica nemaipomenita. Turistii care viziteaza India sunt incantaţi de bogaţia tarii si a culturii ,...

Mauritius

What to see > Itineries > North Grand Bay Grand Bay was the first area of the island to fully experience the tourist boom. A shopping and leisure...

Ai nevoie de altceva?