Analiza SWOT - Brutăria Bizo

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 860
Mărime: 344.35KB (arhivat)
Publicat de: Sorina Iancu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Adela Zima

Extras din referat

-Despre noi

Experienta de peste 19 de ani de activitate .

Actionar unic Bizo Aurel - tehnolog in alimentatie publica cu experienta din anul 1980.

-Rezultate obtinute in Topul Judetean al Firmelor :

Diploma de Onoare de la Banca Transilvania

Locul III, Camera de Comert si Industrie Maramures

-Capital Social : 48.300.000 Lei

Nr. Angajati : 28

Personalul este calificat in totalitate cu experienta de pana la 20 de ani.

Fondata in 1964, Bizo este una din cele mai cautate patiserii existente in Maramureş, fiind cunoscuta pentru diversitatea sortimentala si calitatea produselor.

Magazinul are un spatiu special amenajat pentru consumul produselor, un spatiu care multumeste exigentele de consum ale clientului practicand un comert civilizat, intr-un ambient placut, dotat cu wirrelles.

Gama larga de produse multumeste clienti de diferite varste, mai ales pretentiile crescute ale publicului target(18-25 ani), ce doreste sa fie in pas cu tendintele internationale si la nivelul entertaiment-ului la preturi accesibile fiecarei categorii sociale.Zilnic, magazinul este aglomerat la orele de varf iar spre sfarsitul zile exista posibilitatea sa nu gasim produsele pe care le dorim, mai putin in perioadele de post religios cand vanzarile au o usoara scadere desi magazinul pune la dispozitia clientilor si produse de post.

Bizo preia comenzi pentru torturi si prajituri pentru diferite ocazii(nunta, botez, mese festive,aniversari, onomastici) care sunt realizate in timp scurt si cu mare atentie.

In decembrie 2010 au fost inlocuite majoritate aparatelor de productie, iar pe parcursul anului 2010 s-au finalizat lucrarile pentru locurile de parcare special amenajate pentru clientii magazinului Bizo, desi acestea sunt insuficiente.

Personalul angajat prezinta pregatirea necesara pentru a oferii cele mai bune produse si servicii clientilor.Echipamentul acestora este specific, unic, ingrijit, impecabil.Desi la sfarsitul lunii noiembrie a anului 2010 au fost unele conflicte intre bucatarul sef si un ajutor de bucatar din motive personale, acestea s-au rezolvat.

Magazinul este situat in Centrul Nou al orasului Baia Mare, vis-a-vis de McDonald’s si la 100 m de o covrigarie recent deschisa „GIGI”, acesta fiind deschis numai de luni pana sambata.

Preview document

Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 1
Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 2
Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 3
Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 4
Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 5
Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 6
Analiza SWOT - Brutăria Bizo - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Analiza Swot - Brutaria Bizo.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de marketing internațional Vel Pitar

La sfarsit de secol XIV este atestat documentar dregatorul Vel Pitar, care era "pus peste pitari si ingrijea sa se gaseasca faina si sa se coaca in...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?