Bamboo - Magazinul Ideal

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1262
Mărime: 2.49MB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Universitatea Transilvania din Braşov Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administarea Afacerilor

Extras din referat

SC Andromede SRL este producătorul decoraţiunilor, cadourilor şi suvenirurilor pe care magazinele bam boo le comercializează. Încă din anul 2003 de la deschiderea primului magazin, bam boo este mai mult decât un magazin de decoraţiuni, este o experienţă a luminii, a culorilor şi a aromelor îmbietoare care dezvoltă trăiri diferite pentru fiecare personalitate în parte.

Magazinele bam boo sunt concepute ca o oază de linişte şi relaxare în mijlocul aglomeraţiei urbane, având ca element central senzaţiile, pentru a crea o experienţă cât mai autentică. Sistemele de iluminare sunt special create pentru a pune în valoare produsele, dar şi pentru a conferi o atmosferă caldă, de cămin. Muzica ambientală şi aromele orientale răsfaţă atât văzul cât şi auzul, iar materialele deosebite din care sunt confecţionate produsele amplifică senzaţia de căldură şi intimitate.

La împlinirea a 9 ani de existenţă în slujba clienţilor pasionaţi de stil în design şi decoraţiuni interioare, bam boo este prezent în 14 locaţii din Bucureşti şi din ţară urmând să îşi continue extinderea în următorii ani. Misiunea fiind să ofere constant momente de relaxare, clipe de bucurie, idei inovatoare, practice şi creative în materie de design, decoraţiuni şi cadouri, prin produse şi servicii de calitate.

Oferta magazinului

Produsele comercializate de Bam boo se împart în mai multe familii: produse pentru baie, pentru bucătărie, decoraţiuni pentru cămin, sticlă, papetărie, jucării, lumânări parfumate şi aromaterapie, rame precum articole de mobilier.

Preţurile încep de la cele mai mici, o lumânare care costă 2-3 lei şi pot ajunge până la unele foarte mari, coşuri cu cadouri sau piese de mobilier de 300 de lei. Foarte multe produse costă în jur de câteva zeci de lei, decoraţiuni de lemn la 20-30 de lei, suport lumânare în jur de 10 lei, perne şi feţe de pernă între 20 şi 40 de lei, ceramică între 10 şi 30 de lei.

Produsele şi modul lor de aranjare

Magazinul de decoraţiuni interioare Bam boo oferă o gamă completă de produse decorative, cadouri utile pentru cămin sau accesorii de bun gust , care conferă un plus de stil aranjamentelor speciale. Produsele oferite de magazinul Bam boo sunt de calitate şi atrăgătoare.

Magazinul aflat pe strada Republicii nr. 13 are 25 mp, existând două culoare pe care se pot deplasa clienţii acestuia. Produsele sunt aranjate în felul următor: la intrarea în magazin, pe partea dreaptă pot fi găsite articolele din lemn, rame pentru fotografii din lemn, articole decorative din lemn, urmând apoi cutiuţele pentru bijuterii.

În partea de mijloc a magazinului (între cele două culoare) pot fi găsite lumânări parfumate de diferite mărimi, culori sau forme. Lumânările sunt comercializate într-o gamă extrem de variată, fiecare client găsind măcar o lumânare pe gustul lui.

În partea din spate a magazinului pot fi găsite pernele decorative, şi acestea într-o gamă variată, din diferite materiale şi culori. Tot aici pot fi găsite şi jucăriile de pluş.

Pe rafturile din partea stângă a magazinului sunt comercializate produsele destinate decorării bucătăriei, ceşti, căni, tacâmuri, şi diverse alte obiecte decorative şi nu numai.

Piaţa ţintă

Magazinul bam boo oferă produse atât femeilor, bărbaţilor cât şi copiilor (cu vârste cuprinse între 4-8 ani). Oferta se adresează persoanelor cu venituri medii/ridicate, provenind din mediul urban, pentru care felul în care este decorat interiorul casei contează într-o pondere foarte mare.

Preview document

Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 1
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 2
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 3
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 4
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 5
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 6
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 7
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 8
Bamboo - Magazinul Ideal - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Bamboo - Magazinul Ideal.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?