Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom

Referat
9/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1972
Mărime: 25.93KB (arhivat)
Publicat de: Atanasio Sîrbu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Candrea Adina

Extras din referat

Lufthansa este cea mai mare companie aeriană internă germană. Acesta operează în 18 destinații interne și aproape 200 de destinații internaționale din întreaga lume. Lufthansa principalii competitori globali ai companiilor aeriene sunt British Airways, American Airways, Air France, printre altele. Lufthansa și-a început activitatea în 1955. Are o dimensiune aproximativă de 270 de flote. Are sediul central în Köln, Germania.

Lufthansa atributele fizice ale companiilor aeriene sunt văzute din mai multe aspecte. Ambianța plană este foarte bună și menținută la maxim. Echipa recomandă cele mai bune pachete de călătorie pentru clienții săi și cele mai bune oferte. De asemenea, are clădiri de birouri de ultimă oră. Toate procesele sunt automatizate cu cea mai recentă tehnologie. Rezervarea nu mai este un proces greoi. Procesul de plată este ușor și factura și alte detalii sunt trimise prin e-mail către contul tău de e-mail înregistrat pentru a fi utilizate ulterior. Site-ul Lufthansa este ușor de utilizat.

Compania aerienă Lufthansa este o companie aerienă la nivel mondial, iar calitatea serviciilor este cea mai importantă. În cazul unor reclamații și interogări, timpul de răspuns este mult mai mic. Ei au o echipă care rezolvă și răspunde la toate întrebările pe platformele sociale. Companiile aeriene Lufthansa au, de asemenea, facilități de ajutor și de contact pe site-ul lor, pe care clienții săi le pot folosi cu ușurință.

Bunele practici de marketing din cadrul companiei Lufhtansa sunt:

1.Prectici de marketing prin intermediul promovării.

Lufthansa vin cu anunțuri TV care se concentrează pe calitatea serviciilor pe care le oferă clienților săi. Ei oferă, de asemenea, coduri promoționale prin care clienții pot beneficia de reduceri la călătoriile lor. Ei oferă programe de loialitate pentru a-și păstra clienții fideli.

Lufthansa se implică, de asemenea, în marketingul media digital și social. Au avut poze ale echipei de fotbal Bayern München, în timp ce au călătorit înapoi la campionatul liga finală, pe Facebook. De asemenea, se angajează cu clienții prin Twitter, unde răspund la orice întrebări.

Lufthansa are, de asemenea, o aplicație mobilă pe care clienții săi o pot utiliza în deplasare. De asemenea, se angajează în sponsorizări sportive.

2.Practici de marketing prin intermediul distribuției.

Lufthansa are opțiuni de rezervare pe site-ul său web prin intermediul căruia un client poate programa și rezerva bilete în funcție de necesități. De asemenea, se poate reprograma și anula zboruri prin intermediul site-ului web.

În plus, au și agenți care rezervă bilete pentru Lufthansa. Lufthansa are oraș, rezervări și birouri de aeroport din întreaga lume, de unde clienții își pot rezerva bilete la dispoziția lor.

3.Practici de marketing prin intermediul prețului:

Lufthansa îi facturează pe clienți în funcție de clasa pe care intenționează să o călătorească. Lufthansa oferă 4 clase, adică Economie, Economie Premium, Afaceri și Clasa I. Economia și clasele de economie premium sunt prețuri mai scăzute pe măsură ce se ocupă de segmentul de clasă mijlocie. Aici se aplică prețuri competitive, pe măsură ce clienții compară prețurile cu alte companii aeriene și merg la cel mai bun preț. Pentru Business și First Class, se plătesc prețuri premium, deoarece toți clienții high-end și business trip călătoresc în aceste clase. Serviciile premium sunt oferite și în aceste două clase. Aceasta constituie baza strategiei de stabilire a prețurilor în cadrul mixului de marketing al companiei Lufthansa.

De asemenea, prețul depinde de momentul în care clienții rezervă zborurile. Dacă este bine în avans, atunci prețurile companiilor aeriene Lufthansa sunt relativ mai ieftine decât dacă vă rezervați în avans. De asemenea, prețul depinde de cerere. În cazul în care cererea este foarte mare, în special în timpul anotimpurilor festive, atunci prețurile sunt mai mari decât zilele normale. Prețurile la biletele de avion se schimbă foarte des, iar compania aeriană trebuie să monitorizeze în mod constant concurenții și prețurile industriei, pentru a se actualiza și a oferi clienților săi cele mai bune opțiuni de preț.

4.Practici de marketing prin intermediul produsului.

Compania aerienă Lufthansa se numără printre cei mai importanți operatori de transport aerian din lume și oferă zboruri interne și internaționale clienților săi în varietatea de transportatori. Lufthansa oferă următoarele servicii clienților săi: Carte, Informații despre zbor, Planificare (Ghid turistic, Tururi și activități). Toate acestea formează strategia de produs în mixul de marketing al companiei Lufthansa.

Preview document

Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 1
Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 2
Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 3
Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 4
Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 5
Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 6
Bune practici de marketing Lufhtansa și Tarom - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Bune practici de marketing Lufhtansa si Tarom.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?