Expoziția Gastropan

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 11 în total
Mărime: 933.23KB (arhivat)
Publicat de: Theodor Ene
Puncte necesare: 6

Extras din referat

14.150 vizitatori

107 expozanţi din 16 ţări

6.000 m2 suprafaţă de desfăşurare

110 concurenți şi numeroase demonstraţii

Un număr de 14.150 specialişti şi antreprenori din mori, brutării, cofetării, patiserii şi restaurante au vizitat, în perioada 23-25 martie, ediţia a patra a expoziţiei internaţionale GastroPan.

Evenimentul a prezentat, la standurile a 107 expozanţi din 16 ţări, o gamă variată de echipamente, ingrediente şi ustensile dedicate sectorului de profil. În paralel, demonstraţiile practice susţinute de cei mai buni specialişti români şi străini ai momentului, dar şi concursurile care au atras 110 brutari, cofetari şi bucătari din toată ţara, au scos în evidenţă adevărata valoare a acestor meserii.

Desfăşurat pe un spaţiu de 6.000 mp - în creştere cu peste 70% faţă de ediţia de anul trecut, evenimentul a ocupat anul acesta două săli de expoziţie şi una dedicată concursurilor şi demonstraţiilor.

Numărul expozanţilor a crescut cu 17% faţă de ediţia din 2011, în timp suprafaţa medie a standurilor a ajuns la 42 mp, înregistrând un avans de 50% faţă de media de anul trecut, de 28 mp.

Şi numărul specialiştilor care s-au întrecut la concursurile GastroPan a ajuns la 110, în creştere cu 57%.

Printre cele 107 firme care au expus la GastroPan 2012 se numără o mare parte dintre cei mai importanţi producători şi furnizori mondiali de echipamente şi materii prime pentru sectoarele de profil.

Cele 16 ţări prezente la standurile evenimentului, în mod direct sau prin filialele locale, sunt: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia, SUA şi Ungaria.

Expozanţii au prezentat în cadrul evenimentului, inclusiv prin demonstraţii, sesiuni de degustare şi training, produse şi tehnologii inovatoare, capabile să aducă plus-valoare activităţilor de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică.

Soluţiile prezentate contribuie în acelaşi timp la creşterea calităţii şi diversităţii produselor ce ajung la consumatori, dar şi la stabilirea tendinţelor anului în materie de formă, gust, culoare, mod de prezentare sau servire.

Conținut arhivă zip

  • Expozitia GastroPan.ppt

Te-ar putea interesa și

Plan de Afaceri - Cuptorul Magic

1. Misiunea si obiectivele strategice ale afacerii: Firma “Cuptorul magic”, infiintata la 1 noiembrie 2007 si inmatriculata in Registrul...

Ai nevoie de altceva?