Hotel Veneția - planul de marketing

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 4637
Mărime: 2.71MB (arhivat)
Publicat de: Mara Stănescu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Puiu Nistor
Planul de marketing al unui hotel

Extras din referat

I. HOTEL VENEZIA – Prezentare generala

Lantul TH Hotels detine patru hoteluri in Capitala. Compania cu capital romano-israelian detine hotelurile Opera si Central din Bucuresti, modernizate in ultimii ani, precum si hotelul Palas.Hotelul Venezia, cu 49 de camere, este inclus, ca si Opera, in segmentul "boutique hotel", un tip de unitati de mici dimensiuni, puternic personalizate si amenajate de obicei in cladiri vechi. Hotelul se va adresa in special oamenilor de afaceri, dar si grupurilor de turisti. Compania s-a orientat pana in prezent atat spre segmentul de hoteluri mici, personalizate, cum este Opera, cat si spre cele moderne, ca in cazul hotelului Central. In ceea ce priveste viitoarele proiecte din statiuni, acestea vor respecta specificul locului. TH Hotels se afla in proprietatea unei societati mixte ai carei principali actionari sunt Capitol SA, cu 30% din actiuni, si M.T.IL Group Israel, cu o participatie de 70%.

Privite pragmatic, hotelurile boutique sunt afaceri mici. Aduc venituri mari per camera, dar cum numarul camerelor rareori depaseste 40, sunt greu de comparat cu hotelurile mari ca rata a profitului sau, mai precis, ca rata a recuperarii investitiei.

Cu toate acestea, cu doua luni in urma a fost vandut pentru 18 milioane de euro primul lant de hoteluri boutique din Bucuresti, TH Hotels, controlat de Tonya Halpern, om de afaceri israelian care controleaza M.T.IL Group, cu afaceri din domeniul aparaturii foto si al cosmeticelor. Lantul avea o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 7 milioane de euro din trei hoteluri (Venezia, Opera si Central), avand si un hotel in faza terminala de constructie, Palas.

Ultima „vedeta” care s-a alaturat latului Th Hotels este Hotelul Venezia, un hotel foarte stilat si elegant. Distinsa eleganta a hotelului este primul lucru care atarge atentia de asemenea acesta are si o arhitectura foarte speciala si in acelasi timp creaza o atmosfera foarte placuta.Statuile si zodiacul de la intrare, incredibilul tavan pictat din sala de mese, mastile, oglizile si micile statui de bronz aduse direct din Italia adauga o nota distinctiva hotelului.

Lantul hotelier TH detine una dintre cele mai bune oferte de cazare la hotel cu locatii selectate in centrul Bucurestiului. Grupul s-a concentrat pe instituirea propriului brand in locatii cheie iar accentul este pus in special pe faptul ca acestea sunt amplasate in mijlocul orasului Bucuresti de asemenea avand o mare deschidere catre toate punctele turistice din Bucuresti.Lantul hotelier TH are in acest moment 3 hoteluri in Bucuresti si anume: Hotel Opera (33 de camere), Hotel Central (62 de camere) si incepand din luan mai a anului 2007 s-a alaturat si Hotelul Venezia ( 49 de camere), un total de 144 de camere, decise sa asigure comfort si valoare atat clientilor veniti in scopuri de afaceri cat si celor veniti in scopuri turistice. Acestia se vor bucura se timpul pentrecut si de asemenea vor apare de o primire calduroasa si de multe atractii turistice.

Hotel Venezia este unul dintre cele mai frumoase hoteluri centrale din Bucuresti, dedicat in a va oferi confort si valoare pentru a asigura oaspetilor, atat cei care calatoresc in interes de afaceri, cat si turistilor, o sedere placuta, garantat de o intampinare calduroasa si servicii de inalta calitate.

Fiind un hotel mic, confortabil, nu te aştepta la lucruri ca sali de conferinte, shopping arcade şi o mulţime de alte facilitati pe care le gasesti în cele mari. Aici, un mic dejun consistent este servit între 7:00 şi 10:00, este de asemenea un bar primitor, transferuri de la aeroport, şi servicii pentru mici receptii si seminarii.

Localizarea Hotelului Venezia

Bucuresti Aeroportul „Henri Coanda”

Distanta: 16 km

Timpul pana la destinatie cu taxiul: 45 de minute

Timpul pana la destinatie cu autobuzul: 1 h 15 minute

Bucuresti Gara de Nord

Distnta: 4 km

Timpul pana la destinatie cu taxiul: 15 de minute

Timpul pana la destinatie cu autobuzul: 30 de minute

Imprejurimile:

Situat in centru Bucurestiului, Hotel Venezia este ideal situat in zona de afaceri, la cateva minute ce centrul vechi al orasului, o locatie excelptionala situata apropae de toate punctele turistice, oferind posibilitatea de a explora orasul si imprejurimile sale.

Este o distanta destul de mica ce poate fi aprcursa si ep jos intre districtul bancar si atractiile turistice: Palatul Parlamentului, parcul Cismigiu, Opera Nationala a Romaniei, Universitatea Bucuresti sau Muzeul National de Istorie.

Gradina Cismigiu

Cismigiul este cea mai veche gradina publica din capitala. Farmecul său unic a castigat inimile a locuitorilor din Bucuresti, care au strabatut aleile sale de-a lungul anilor. Intrarea principala in parc se afla de-a lungul B-dului Regina Elisabeta, păzit de impunatoarea clădire a Primariei. La stânga este un alt bulevard, Bd. Schitu Magureanu. Mergand pe B-dul Schitu Magureanu, se ajunge la Biserica Magureanu, adiacenta la vechea intrare secreta in gradinile subterane.

Opera Nationala

Opera Romana, cu toată echipa are turneee din ce in ce mai numeroase in intreaga tara. O mare parte din balerinii si solistii romani sunt competitori puternici pentru cei din Geneva, Toulouse, Montreal, Vercelli, Sofia, Rio de Janeiro, Moscova, Leipzig, Munchen, Salsburg, Varna, Barcelona, Busseto.

Foarte multe artisti inzestrati si faimosi isi desfăşoara activitatea în acest spaţiu, care, pentru cativa ani, a devenit o instituie naţionala. Ei asigura continuitatea unei tradiţii stralucitoare în fiecare noapte.

Casa Parlamentului

Situat in centrul Bucuresti, Palatul Parlamentului, cunoscut sub denumirea de Casa Poporului este, fără îndoială, una dintre cele mai mari atractii pentru turisti. Palatul Parlamentului are 84 de metri inaltime şi se spune ca are tot atatea nivele subterane cate etaje. Clădirea este cea mai impunatoare constructie administrativa din Europa si include sute de birouri, receptii, săli de conferinţe, camere de oaspeţi şi de întâlnire. Există, de asemenea, o sala de teatru, o galerie de artă şi un restaurant în interiorul clădirii. Numărul de camere (suprafata lor variind între 100 şi 2600 de metri pătraţi) este în jur de o mie. Vei fi copleşit de pompoasele săli de aşteptare, de sculpturile monumentale de pe pereti, de plafoanele dantelate, de tapterii şi de covoarele grele. Serveşte ca sediu central pentru Parlamentul român, iar echipamentele cu car a fost dotat o transforma intr-un centru international de conferinte.

Preview document

Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 1
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 2
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 3
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 4
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 5
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 6
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 7
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 8
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 9
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 10
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 11
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 12
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 13
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 14
Hotel Veneția - planul de marketing - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Hotel Venetia - Planul de Marketing.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?