Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1440
Mărime: 160.06KB (arhivat)
Publicat de: Zaharia Călin
Puncte necesare: 8
Universitatea “Babes-Bolyai’’ Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor

Extras din referat

Prezentarea clinicii

"Polisano, in traducere exacta, inseamna "multa sanatate".

Clinica Polisano este un lant de policlinici de top care aduce un suflu nou pe piata medicala, atat prin disponibilitatea unei varietati largi de servicii medicale de diagnostic si tratament, cat si prin activitatea sa extinsa pe partea de preventie, informare si educatie medicala – deoarece noi credem ca intotdeauna este mai simplu si nu in ultimul rand, mai ieftin sa previi decat sa tratezi.

Infiintata inca din 1993, la Sibiu – locatie care beneficiaza de un spital privat la standarde europene cu 53 paturi, al doilea spital urmand sa fie dat in folosinta tot la Sibiu la sfarsitul anului 2010, Clinica Polisano functioneaza din 2006 si in Bucuresti cu 3 policlinici mari, un laborator ultraperformant, urmand ca in 2010 sa deschidem a patra policlinica cu un centru de fertilizare in vitro. Exinderea la nivel national include si un lant de centre de dializa.

Polisano este primul grup complet integrat de servicii medicale din Romania, gama de activitati acoperita incluzand un lant de policlinici, primul spital privat din tara, numeroase centre de dializa, centru de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si, in viitorul apropiat, productie de medicamente. Cu sediul central la Sibiu si o prezenta puternica in Bucuresti, Polisano ocupa o pozitie de top la nivel national, pe toate segmentele de activitate in care este prezent.

Succesul Polisano, demonstrat continuu in cei 17 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private, este asigurat de calitatea ireprosabila a personalului medical, de tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile si de grija permanenta pentru siguranta si confortul celor care apeleaza la serviciile noastre.

Companie cu capital integral romanesc, fondata de doctorul Ilie Vonica, Polisano a jucat permanent un rol de deschizator de drumuri in domeniul serviciilor medicale private, momentele importante din istoria Polisano fiind puncte de reper pentru piata romaneasca in ansamblul ei.

Clinica Polisano ofera o abordare integrata a nevoilor pacientilor, sustinuta de cei doi piloni care definesc activitatea : medicii cei mai buni si tehnologia medicala de ultima ora.

Punand accentul pe preventie, pentru ca este intotdeauna mai bine sa previi decat sa tratezi si tocmai de aceea, oferim planuri de sanatate individuale si familiale, generice sau adaptate unui anumit stil de viata.

Serviciile Polisano sunt intotdeauna usor de accesat, pe baza cardului individual, in clinicile proprii sau in cele peste 150 de clinici partenere la nivel national

Elementele mixului de marketing

Produse

Grupul de firme Polisano este primul grup complet integrat din industria farmaceutica si de servicii medicale private din Romania si numara peste 1.800 de angajati Gama de activitati acoperita include un lant de policlinici, primul spital privat din tara, numeroase centre de dializa, centre de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si productie de medicamente.

Preturi

Preturile sunt acceptabile tinand cont de conditiile oferit, aparatura de ultima generatie.

Distributie

Principala modalitate este site-ul firmei, aici putem gasi informatii utile.

POLISANO detine noua depozite zonale si doua depozite centrale ˛

Depozite Zonale:

- Iasi

- Cluj

- Timisoara

- Sibiu

- Craiova

- Bucuresti

- Bacau

- Galati

- Constanta

Depozite Centrale:

- Sibiu

- Bucuresti

Din cele noua depozite zonale, Polisano serveste clientii de pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul flotei logistice,

- Polisano livreaza produsele catre orice client din Romania de doua pana la cinci ori pe zi.

Preview document

Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 1
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 2
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 3
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 4
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 5
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 6
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 7
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 8
Mixul de Marketing în Cadrul Clinicii Polisano - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Mixul de Marketing in Cadrul Clinicii Polisano.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?