Monografie - SC Hochland România SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1145
Mărime: 99.06KB (arhivat)
Publicat de: Iuliu Niță
Puncte necesare: 4

Extras din referat

1. Denumire: S.C HOCHLAND ROMANIA SRL

2. Forma juridica: SRL

3. Forma de proprietate: SC

4. Sediul social: str. N. Titulescu nr. 3 RO-3050 Sighisoara judetul Mures

5. Asezare: str. N. Titulescu nr. 3 RO-3050 Sighisoara judetul Mures

6. Obiectul de activitate: fabricarea produselor lactate si a branzeturilor

7. Istoric: Produsele Hochland au fost importate în România, începând din 1993. Hochland și-a deschis, în anul 1998, o filială proprie în România, după care a achiziționat fabrica de la Sighișoara, care a fost retehnologizată și specializată în producția de branză topită: triunghiuri, felii și bloc. În 1999, a fost cumpărată ce-a de-a doua fabrică Hochland, în Sovata, unde se produce cașcaval felii și cascaval bloc, în variantele clasic și afumat. Pe lânga producția internă, Hochland România importă și: cremele de brânză proaspătă Almette și Hochland Creme, brânza Patros de tip feta, specialitățile de brânzeturi cu mucegai Camembert, Brie și Bleu, brânzeturile topite Cheese Snack și Sandwich Scheiben și feliile de brânză naturală Maasdamer, Tilsiter și Gouda.

Structura de conducere: Director General: Sergiu MItitelu

Director Economic: Nicoleta Hatiegan

9.Organigrama:

10. Structuri formale:

11. Structuri informale:

12. Piata – segmentele de piata proprii: Hochland este leader incontestabil în marea majoritate a segmentelor de piaţă în care activează: brânză topită, caşcaval, creme de brânză, brânzeturi cu mucegai.

13. Activitatile firmei: Hochland România este lider de piaţă în domeniul brânzei topite a cremei de brânză şi a caşcavalului , la o distanţă considerabilă faţă de competitori.

Distributia Hochland este realizata de un distribuitor unic, S.C Whiteland SRL, care a luat asupra sa toate atributiile distributiei.

14. Oferta de bunuri si/sau servicii: Hochland oferă savoare pe placul fiecăruia, prin multitudinea produselor sale: clasicele triunghiuri, feliile şi blocurile de brânză topită, brănza topită la caserolă, care se potrivesc de minune cu bucătăria caldă sau rece, crema de brânză proaspătă Almette şi nu în ultimul rând feliile şi blocul de Caşcaval Clasic şi Caşcaval Afumat.

Produse comercializate pe piata sub marca Hochland sunt:

- branza cu mucegai nobil(brie,camembert,bleu)

-branza topita

-branzeturi maturate (cascaval, cascaval pane, felii de branza naturala)

- creme de branza

- telemea

- branzeturi rase

15. Furnizorii: În cei 10 ani de prezenţă pe piaţa românească, Hochland România a dezvoltat o colaborare fructuoasă cu furnizorii de lapte materie prima şi a oferit acestora sprijin în eforturile lor de adaptare la rigorile pieţei comunitare, prin efectuarea de investiţii în procesul de colectare, transport şi depozitare a laptelui materie prima, prin analize calitative periodice şi printr-un dialog deschis cu producătorii asupra cerinţelor Uniunii Europene şi modalităţilor de atingere a acestora.

La început, Hochland Romania achiziţiona laptele de la marii furnizori, fără a fi însă satisfăcută de raportul preţ-calitate, astfel Hochland România s-a îndreptat spre laptele pe care nu-l vroia nimeni,înfiinţând 110 centre de colectare a laptelui, situate în special în mediul rural. Cei mai buni furnizori ai forţei de muncă sunt site-urile specializate în găsirea locurilor de muncă, pe care Hochland îşi postează posturile libere, facultăţile şi site-ul oficial al Hochland România.

16. Clientii: Fiecare gamă de produse Hochland se adresează unui segment diferit de piaţă, firma urmărind acoperirea a cât mai multe segmente de piaţă fără să existe suprapunere de branduri. În rândul clienţilor se numără şi firmele de comerţ prin care Hochland îşi asigură vânzarea produselor: hypermarket-uri(Carrefour, Cora, Real), magazine cash&carry(Selgros, Metro), supermarket-uri(Billa, GMarket), şi magazine de tip discount(PennyMarket, Kaufland, Plus).

Preview document

Monografie - SC Hochland România SRL - Pagina 1
Monografie - SC Hochland România SRL - Pagina 2
Monografie - SC Hochland România SRL - Pagina 3
Monografie - SC Hochland România SRL - Pagina 4
Monografie - SC Hochland România SRL - Pagina 5
Monografie - SC Hochland România SRL - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Monografie - SC Hochland Romania SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?