Gestiune hotelieră - Riu Hotels

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 33 în total
Mărime: 878.90KB (arhivat)
Publicat de: Mihnea-Angel Sîrbu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Gina Butnaru

Extras din referat

Scurt istoric

Riu Hotels este un lant hotelier detinut de tour-operator-ul TUI AG, companie de origine nemteasca si de familia RIU.

Afacera a fost fondata in anul 1953 de familia RIU cand au cumparat un hotel cu 80 de paturi in Mallorca.

In 2007 compania a devenit cel de-al doilea lant hotelier din Spania cu 45.000 de paturi in 110 hoteluri in 18 tari.

Compania are peste 18.000 de angajati si serveste 2,1 milioane de clienti pe an.

Putem intalni hoteluri RIU in SUA, Mexic, Republica Dominicana, Insulele Caraibe, Insulele Canare, Insulele Capului Verde, Europa si Africa.

Riu Hotels & Resorts ofera 3 categorii de hoteluri cu o vasta selectie de produse si servicii: Classic Hotels, Riu ClubHotel, Riu Palace si un singur hotel Riu Grand Palace, dar numai doua dintre acestea - Palace si Classic - sunt comercializate in America si Caraibe.

Riu Classic sunt favoritele vacantelor in familie. In Mexic si Caraibe toate hotelurile Classic sunt de 5 stele si sunt asezate pe plaja, cu numeroase restaurante si baruri, o gama larga de optiuni pentru animatie, toate acestea sub all inclusive. Cele din Europa sunt cu demipensiune.

Pe de alta parte, RIU Palace reprezinta nivelul de lux al Resorturilor RIU care sunt orientate spre o piata mai inalta, cei veniti in luna de miere sau escapade romantice sunt principalii turisti.

Toate hotelurile RIU Palace au plaja in fata, o arhitectura eleganta asemanatoare palatelor, decor sofisticat si cel mai variat tip de bucatarie dintre categorii. Dar ceea ce face cu adevarat diferenta sunt serviciile profesionale si atente.

Ceea ce defineste conceptul RIU ClubHotel este libertatea. La fiecare ClubHotel poti face alegerea pe care ti-o doresti in orice moment participand la numeroasele activitati organizate zilnic.Vacanta la RIU ClubHotel inseamna sa nu ai nicio grija cu posibilitatea de a te bucura de toate serviciile fara limita, fara a mai plati pe durata sejurului deoarece toate hotelurile au all inclusive, unele dintre ele 24 h din 24.

Conținut arhivă zip

  • Gestiune Hoteliera - Riu Hotels.ppt

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?