Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 1510
Mărime: 1.63MB (arhivat)
Publicat de: Coralia Gherasim
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Lamatic Gheorghe
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, filiala Piatra Neamţ, An III, ZI

Extras din referat

Amplasare:

La doar 15 de minute de Târgu Neamţ, Pensiunea Andreea, este un loc în care orice persoană şi familia sa, grupul de prieteni sau colaboratorii, viitorii sau actualii parteneri de afaceri, se pot odihni, distra sau "încărca bateriile"

Pensiunea Andreea este o pensiune de 3 margarete.

Localizare în ţară:

Din regiunile vestice se poate ajunge în ţinutul Neamţului prin Gheorghieni - pasul Bicaz - Lacul Roşu - Cheile Bicazului, traseu în serpentine strânse, cu un peisaj sălbatic de o rară frumuseţe, apoi oraşul Bicaz, în lungul lacului de acumulare Izvorul Muntelui - Bicaz, până la Poiana Largului, iar de aici peste pasul Petru Vodă - Pipirig - Târgu Neamţ - Agapia.

Din Transilvania se poate ajunge si prin Topliţa - Borsec - pasul Tulgheş - Valea Bistricioarei - in lungul lacului de acumulare Izvorul Muntelui - Bicaz - peste viaductul de la Poiana Teiului - Poiana Largului - Târgu Neamţ - Agapia, traseu mai uşor decât primul, dar deosebit de frumos si atrăgător, cu multe popasuri îmbietoare.

Din nord, de la Sighetul Marmaţiei - Borşa, peste pasul Prislop - Vatra Dornei - Valea Bistritei, pana la Poiana Largului - peste Petru Vodă - la Targu Neamt - Agapia, se parcurge un traseu pitoresc cu privelişti încântătoare.

O varianta a acestui traseu trece prin popasul Mestecăniş - Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului - Valea Moldovei, cu posibilităţi de vizitare a oraşului Fălticeni - Vadul Moldovei - Boroaia - Târgu Neamţ - Agapia. Acest traseu face legătura şi cu mănăstirile din nordul Moldovei prin Rădăuţi - Suceava - Fălticeni - Vadul Moldovei - Boroaia - Târgu Neamţ - Agapia.

Din sud sau din est, legătura se face uşor prin drumul european E 85 până la Cristeşti, iar de aici, prin Târgu Neamţ, la Agapia. O altă posibilitate este varianta Bacău - sectorul inferior al Văii Bistriţei - Piatra Neamţ - Agapia.

Distante rutiere:

Bucureşti 405 Km

Arad 653 Km

Bacău 123 Km

Galaţi 297 Km

Iaşi 133 Km

Oradea 513 Km

Braşov 298 Km

Constanta 513 Km

Cluj Napoca 383 Km

Satu Mare 515 Km

Timişoara 667 Km

Sighetul Marmaţiei 438 Km

Definire. Înfiinţare. Istoric.

Pensiunea „Andreea” a fost înfiinţată cu puţin timp în urmă. În prezent suprafaţa de 1 ha pe care se situează nu este exploatată la maxim, având gânduri de dezvoltare continuă pe viitor. Capacitatea acestei pensiuni este de 10 locuri de cazare in 4 camere şi restaurant în care pot încape la capacitate maxima 40 de persoane. Aceasta oferă posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat în zona pitorească a Agapiei, fiind amenajată în stil modern, adaptat standardelor europene privind confortul şi serviciile oferite.

Restaurantul

Capacitatea

Restaurantul nostru elegant are capacitatea de 40 locuri, fiind un loc ideal pentru mese de afaceri, mese festive, toate într-un cadru intim, deosebit de plăcut, împuternicit de purificatorul de aer. De asemenea sunt şi locuri de cazare în 4 camere (cu duş, televizor, telefon, frigider, aer condiţionat, încălzire centrala).

Structura unităţii de alimentaţie publică este realizată pentru a avea în medie o capacitate de primire în jurul valorii de 40 de persoane pe o extindere de 150 mp la o lungime de 15 m şi o lăţime de 10 m. Există şi un bar ce deţine de asemenea un design modern si primitor.

Preview document

Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 1
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 2
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 3
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 4
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 5
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 6
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 7
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 8
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 9
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 10
Gestiunea unităților alimentare - Complexul Turistic Andreea - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Gestiunea Unitatilor Alimentare - Complexul Turistic Andreea.doc

Ai nevoie de altceva?