Vacanță în mirajul deșertului - Dubai

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1857
Mărime: 185.65KB (arhivat)
Publicat de: Vasilica Bejan
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: minciu rodica
Academia de Studii Economice Facultatea de Comert

Extras din referat

Capitolul I- Alegerea tipului de program turistic international

1.1 Titlul programului turistic

Acest program turistic international este lansat pe piata turistica sub denumirea ‘’Vacanta in mirajul desertului’’.

1.2 Tara in care se desfasoara programul turistic international si durata acestuia.

Pachetul turistic international are ca destinatie Emiratele Arabe Unite, un centru deosebit de interesant din Orientul Mijlociu, sejurul avand ca durata o perioada de 8 zile.

Dubai este primul centru turistic si de afaceri din Orientul Mijlociu si al doilea emirat ca marime, care ofera vizitatorilor un fascinant caleidoscop al contrastelor, o impletire intre orasul modern si desertul fierbinte.

1.3 Piata tinta

Acest produs turistic se adreseaza unui segment de populatie cu venituri mari si cunostinte in domeniul cultural, avand in vedere faptul ca in momentul cand se realizeaza rezervarea trebuie sa se achite 30% din contravaloarea produsului turistic, urmand ca inainte cu 10 zile de la data plecarii sa se achite si restul din valoare.

Touroperator: Agentia Shisha Travel.

Modalitati de plata:cash, card.

Capitolul II- Modalitatea de realizare a programului de vacanta

2.1 Transportul

Ziua 1

Prezentare pe aeroportul Bucuresti-Otopeni ora 17.30, intalnire cu reprezentantul agentiei. Imbarcare spre DUBAI la cursa RO065 cu decolare la ora 19:40.

Ziua 2

Aterizare pe aeroportul din Dubai la ora 02.25.Transfer aeroport – hotel si cazare la hotelul ales in Dubai. Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plaja si cumparaturi. La ora 14.00 plecare in turul orasului Dubai cu vizitarea Muzeului Emiratului Dubai, zona comerciala, canalul, hipodromul si camilodromul, renumita zona de plaja Jumeirah cu scurta oprire la hotelul AL KASR – 5 * LUX si la cel mai mare Mall din Dubai – Emirates Mall- cu partie de schi.

Ziua 3

Mic dejun. Timp liber pentru odihna, cumparaturi si plaja sau optional,

excursie 1zi la Abu Dhabi (150 km distanta de Dubai)- capitala Emiratelor Arabe Unite, ce include tur panoramic cu autocarul al zonelor rezidentiale si centrul de afaceri, cu oprire la cel mai nou centru comercial construit pe apele Marii Arabiei- Marina Mall si pranz la restaurantul rotitor de la ultimul etaj al hotelului Royal Meridien Abu Dhabi (fara bauturi incluse). Pret/pers. : 120 USD.

Ziua 4

Mic dejun. Optional, seara, Croaziera pe renumitul canal ce desparte orasul

Dubai in cele doua zone : Bur Dubai si Deira. Croaziera include cina bufet (fara bauturi incluse). Pret/pers. : 65 USD.

Ziua 5

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Optional, participare la JEEP

SAFARI:la aproximativ 50 km de oras se intra in desert unde se parcurge cu jeep-urile un traseu spectaculos si palpitant pe dunele de nisip, se admira apusul de soare in desert si se face un popas pentru cina, plimbare pe camila, muzica orientala si dansatoare din buric. Pret/pers. : 70 USD.

Ziua 6

Mic dejun. Dimineata timp liber pentru plaja si cumparaturi. Optional, vizitarea

singurului hotel de 7 stele din lume – BURJ AL ARAB – (Turnul Arabesc) cu

pranz sau cina bufet la Restaurantul Oriental AL IWAN din cadrul hotelului (fara bauturi). Pret/pers. : 130 USD.

Ziua 7

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si ultimele cumparaturi. Ora 24.00

intalnire in holul hotelului pentru transfer la Aeroportul din Dubai.

Ziua 8

Imbarcare la cursa RO066 cu decolare spre Bucuresti la ora 03.45 si aterizare la ora 07.15 pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda.

2.2 Cazarea- Hotel RAMADA CONTINENTAL 4*

Hotel afiliat la lantul Marriott & Renaissance Hotels Worldwide. Este un hotel elegant, o combinatie ideala intre stilul modern si cel traditional, un loc perfect atat pentru turistii veniti in Dubai sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri. Localizarea sa in partea veche a orasului (Deira), insa nu chiar la km zero al orasului, il recomanda atat pentru amatorii de shopping cat si pentru cei care vor sa evite agitatia specifica bazarelor orientale.

Cele 192 camere sunt foarte bine intretinute, dotate cu TV satelit, minibar, telefon international, radio, aer conditionat, uscator de par.

Intre facilitatile hotelului se numara: restaurante (international, polinezian, englezesc), bar tematic, o discoteca futurista, piscina pe acoperis cu o panorama excelenta, sala de fitness.

Preview document

Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 1
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 2
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 3
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 4
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 5
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 6
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 7
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 8
Vacanță în mirajul deșertului - Dubai - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Vacanta in Mirajul Desertului - Dubai.doc

Alții au mai descărcat și

Dubai

Introducere Dezvoltarea explozivă a Dubai-ului din ultimii ani în turism în special, şi în domeniul afacerilor imobiliare este un permanent...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?