Studiu firma Esarom România

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 13 în total
Mărime: 568.04KB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Alimente, Bauturi, Aditivi Alimentar, Esente, Arome, Extracte, Condimente, Ameliatori,

Experienta din 1946

~ Noi creem clasicul de maine …astazi. ~

Esarom – Group, cu sediul în Oberrohrbach / Viena, a fost constituit în Noerdlingen de catre Willy Schmitz, în anul 1946, ca filiala a firmei Essenzenfabrik, devenind mai târziu Esarom Essenzenfabrik GmbH.

În anul 1961 Wolfgang A. Moells si Friedrich W. Kunze ( ginerele lui W. Schmitz) au preluat firma Esarom si au dezvoltat-o ca pe o afacere proprie.

Înca din primii ani, Esarom Austria a devenit lider al furnizorilor din industria alimentara, recunoscut prin calitatea produselor sale. La deschiderea pe plan politic si economic a Europei de Est, Esarom a intuit oportunitatea unei cresteri continue. S-au înfiintat astfel 4 firme joint - ventures care s-au afirmat din punct de vedere al calitatii, iar pe lânga acestea, grupul este reprezentat acum în toate tarile din Centrul, Estul si Sud-Estul Europei prin firme de distributie.

Esarom - Group s-a dezvoltat pe structura unui grup de firme medii, cu caracter social, integrat caracteristicilor mediului economic, financiar si nu în ultimul rând, ale mediului înconjurator, toate acestea jucând un rol major pentru modul în care sunt percepute responsabilitatile pentru generatiile viitoare de manageri ai grupului. Prin numeroase investitii facute în cercetare si dezvoltare se obtin si se vor obtine si pe viitor sortimente optime de produse, care corespund cerintelor clientilor.

Înaltul profesionalism al personalului Esarom, asigura satisfacerea deplina a tuturor solicitarilor producatorilor din industria alimentara.

Conținut arhivă zip

  • Studiu Firma Esarom Romania.ppt

Ai nevoie de altceva?