Plan de Afaceri - SweetFit Center

Proiect
7.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2640
Mărime: 22.23KB (arhivat)
Publicat de: Ionel Sîrbu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Radu Ion
Academia de Studii Economice Facultatea de Management

Extras din proiect

1. Elemente de identificare ale agentului economic

A. Denumire : - SC SWEETFIT CENTER S.R.L

B. Forma de organizare juridica :- Societate cu raspundere limitata (SRL)

C. Forma de proprietate : - privata

D. Obiectul de activitate :- prestari servicii în domeniul gimnasticii de întretinere.

E. Scopul nostru va fi sa ne mentinem clientii multumiti de serviciile oferite astfel încât acestia sa revina si alta data cu placere.

Sediul societatii S.C. SWEETFIT CENTER S.R.L este în orasul Ploiesti, str. Gheorghe Doja nr.16, judetul Prahova, iar schimbarea sediului nu poate fi hotarâta decât de asociati..

Societatea este administrata de Chirica Maria având calitatea de administrator cu putere deplina, reprezentând societatea în raporturile cu terti.

Adunarea Generala a Asociatilor, ale carei drepturi si obligatii vor fi exercitate de asociatul unic, este organul de conducere al societatii care decide constituirea acesteia, activitatile pe care aceasta le va desfasura si ce politica comerciala va aplica. Societatea a fost înregistrata în Registrul Comertului la R43/520/2007.

S.C. SWEETFIT CENTER S.R.L opereaza pe piata serviciilor având drept principala categorie de servicii în domeniul gimnasticii de întretinere.

F. Structura asociatilor:

SC SWEETFIT CENTER S.R.L este o societate cu capital privat. Structura asociatilor este formata din :

Nrt. Nume Asociat Parti sociale detinute (%)

1. Chirica Maria 70

2. Ungureanu Cristina 20

3. Grigoras Alina 5

4. Stoica Mirela 5

Total 100

Descrierea afacerii

Multitudinea serviciilor oferite in cadrul centrului de fitness sunt insotite de eleganta, profesionalism, calitate, ceea ce determina majoritatea clientilor sa petreaca alaturi de noi cea mai mare parte din zi.

Milioane de oameni au devenit constienti de binefacerile miscarii, indiferent de forma de manifestare a ei, unii alearga, altii înnoata, unii fac jogging, merg pe munte, joaca tenis, merg pe bicicleta. Centru de fitness va propune o combinatie de fitness-aerobic pentru o forma fizica perfecta.

Fitnesul este un sport recomandat la orice varsta, sport care va va ajuta sa va îmbunatatiti conditia fizica si sa fiti mereu "în forma".

Programul de antrenament trebuie adaptat in functie de rezultatele urmarite si nivelul de pregatire fizica al fiecaruia.

Centru de fitness S.C. SWEETFIT CENTER S.R.L ofera posibilitatea practicarii acestui sport intr-o ambianta placuta, relaxanta, intr-o locatie centrala foarte accesibila. Un antrenor va indruma atat la inceput, pentru explicarea exercitiilor, cat si pe parcurs, pentru a urmari evolutia antrenamentelor.

Comparativ cu alte sporturi, fitness-ul prezinta avantajul exersarii fiecarei grupe musculare in parte, acordand astfel intreaga atentie fizicului.

Pentru fiecare grupa musculara exista minim 3-4 tipuri de exercitii.

La acestea se adauga aparatele de tip cardio: biciclete stationare, benzi pentru alergat, stepper, cross-trainer.

Exercitiile specifice acestora maresc rezistenta la efort si accelereaza consumul de calorii, ajutand la reducerea stratului adipos.

Suprafata totala a salii este de 100 mp, cu 15 posturi de lucru independente, pentru urmatoarele grupe musculare: Abdomen, Biceps, Fesieri, Pectorali, Picioare, Spate, Spinali, Triceps, Umeri.

Preview document

Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 1
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 2
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 3
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 4
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 5
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 6
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 7
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 8
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 9
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 10
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 11
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 12
Plan de Afaceri - SweetFit Center - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SweetFit Center.doc

Alții au mai descărcat și

Plan afaceri sală fitness

CAPITOLUL I-DESCRIEREA AFACERII 1. Descriere generala firma: Denumire: S.C. Gold Gym S.A. Sediu: Strada Vasile Lupu nr.105A, Tatarasi,Iasi....

Plan de afaceri sală fitness

1. DATE GENERALE: 1. Numele firmei/aplicantului: CHIŞ CRISTIAN ANTONIU 2. Codul unic de înregistrare/CNP: 1870413125840 3. Forma juridică de...

Plan de Afacere - SC Dream Sports SRL

Valoarea totalã a proiectului de investitie propus : 118.565 EURO 3.Elemente generale privind proiectul: Acest proiect s-a realizat deoarece în...

Plan de Afaceri - SC Body and Soul SRL

A. Viziune, strategie Esenţa afacerii mele este îngrijirea corpului, menţinerea stării de sănătate şi refacerea fizică şi psihică. Odată cu...

Managementul calității - achiziționarea unui abonament sportiv

Capitolul 1. Alegerea subiectului 1.1 Identificarea problemei. Toată lumea încearcă să aibă un organism cât mai sănătos, iar cea mai buna metodă...

Managementul IMM-Urilor

INTRODUCERE În această lucrare se urmăreşte analiza unei întreprinderi care face parte din întreprinderile mici şi mijlocii. Întreprinderea oferă...

Plan de Afaceri SC Best Off SRL

PLAN DE AFACERI S.C BEST OFF S.R.L A. Date de identificare ale întreprinderii S.C Best Off S.R.L a fost înfiinţată în 04.04.2009, dispunând de un...

Plan de Afaceri - Club Power

Fişa nr. 2 Descrierea detaliatǎ a afacerii Club POWER este un local cu două nivele ce funcţionează sub forma de club de noapte, de miercuri până...

Ai nevoie de altceva?